Burnum çok mu kalkık olmuş ? yardım (fotoğraflı)

ruat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
186
15
118
İstanbul
kızlar selam bugün 6 ıncı günüm burnumu ameliyat sırasında çok beğendim çekilen fotodan gördükten sonra fakat alçılı şuan anlayamıyorum ve korkuyorum sanki biraz ucu büyük ve fazla kalkık gibi aca açılınca iner mi ?

yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Edit:
27 subat 2018
Alcim cikti ama o ara foto cekerken onden cekilen fotoda gulmusum :) tabi odemdenmi isiktan mi bilinmez burnum yamuk duruyor o fotoya bakinca asabim bozuluyor sildim o yuzden mormalde bantlarim yarin acilmali korkufan acamiycam cuma aksamini bekliyorum yamuksa 2 gun eve kapaticam kemdimi acaba sislikten oyle gorunmus olabilir mi korkunun ecele faydasi yok mu ?.

Eklentiler

• 20180221_092046.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 1.241
  • 20180221_092139.webp
    19 KB · Görüntüleme: 1.225
Son düzenleme:

Merhaba canım. Benim şahsi görüşüm mükemmel olduğu yönde. Çünki ödemler indikçe burun ucu da düşmeye başlıyor. Bence hiç kalkık diye sorun etme güle güle kullan keyfini çıkar. :)))

Merhaba canım. Benim şahsi görüşüm mükemmel olduğu yönde. Çünki ödemler indikçe burun ucu da düşmeye başlıyor. Bence hiç kalkık diye sorun etme güle güle kullan keyfini çıkar. :)))
çok teşekkür ederim biraz fare burnu gibi olduğunu düşünmüştüm deliklerden sonraki kısım çok uzun geldi bana bakalım açılınca göreceğiz inşallah güzel olmuştur çekilen bu çileye değer :) teşekkür ederim.

Merak etmeyin benim burnum daha kalkıktı doktoruma sordum inecek telaş yapma dedi ve öyle de oldu zamanla normal hale geldi geçmiş olsun :)

Merak etmeyin benim burnum daha kalkıktı doktoruma sordum inecek telaş yapma dedi ve öyle de oldu zamanla normal hale geldi geçmiş olsun :)
çok mutlu oldum bu cevaplara ninja kaplumağadaki splinter ustanın burnu gibi oldu sandım biran allahtan amelyiat anında çekilen foto varda onla avunuyorum şuan için :)

Bence de cok cok güzel olmus, doktorunun ellerine saglik :) burnun sana suan kalkik ve sis geliyor ki öyle zaten ama sislikler ve kalkikligi inince ameliyattan hemen sonra cekilen fotografda ki olur hic endiselenme :) Insallah bu zamani kolaylikla atlatirsin, cok gecmis olsun

çok teşekkür ederim bu gece rahat uyuyacağım o zaman cebimde ayna ile geziyorum günlerdir :) herşey bittikten sonra tekrar inşallah bu topic altında fotoğrafımı atacağım.
sevgiler

bence yüz tipine çok yakismis

Burnun harika gozukuyor. Cok sis. Kalkiklik zaten inecek. Bak benimde bugun 3.ncu gunum.

Eki Görüntüle 2114258
Burnun harika gozukuyor. Cok sis. Kalkiklik zaten inecek. Bak benimde bugun 3.ncu gunum.
Valla kızlar alçıdan sonra bantlar takıldı bantlar çıktığı zaman küçücük minik kalkıktı eve geldim aynaya bakmak istemiyordum ne bu küçücük diyordum karşıdan deliklerim nasıl gözüküyordu üstünden 11 gün geçti burnum büyüdü ve büyüdükçe şekil almaya başladı İnan’ın 11. günde bile o kadar kalkık değil. Doktorum bantları alırken keşke bu kalkıklık kalsaydı diyeceksin iler de dedi . Çünkü ben kalkık istemiyorum dedim kaç kez ama gerçekten iniyor

Bende ayni dedim fazla kalkik olmasin kaviside size birakiyorum dedim. Ins fazla inmez.

Kızlar buda benim alçılı halim. 15 şubatta revizyon oldum. Yarın alçı çıkıcak büyük ihtimalle atel yapacak doktorum. Sizce nasıl??

Eklentiler

• 2018-02-21-21-28-30-296.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 409
Bırun deliklerini küçültemem demişti sanırım ama küçültmüş galiba.inşaAllah istediğin gibi olmuştur.diğer arkadaşın burnuda süper olmuş
Canim benim tsk ederim. Evet kuculmez demisti.Tampon oldugu halde biraz kuculmus gibi geliyor banada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…