- 7 Ekim 2016
- 6.597
- 4.323
- 173
Tsk ederim. Ins iyi olmustur.Kimse uzulmese bu konularda herkesin istedigi gibi olsa.Seninde cok guzel olmus canim ama sis tabi daha inecek.
Soldaki sonrası sağdaki öncesi sanıyorum. Burun ucundaki asimetri gitmiş. Doğal ve hoş duruyor bence...Kızlar alçılarım çıktı. Ilk çektiğim fotoğrafı size gönderiyorum. Iyı kötü Yorum yapın lütfen nasıl olmuş? 8. Günüm bugün revizyon ameliyatımdı.
Benim de açılınca alçıda kalkık değildi zaten kalkık istemedim ama çıkınca da inmedi doktorun hesaplamalarıyla ilgili kimisi düşme payı ile yapmıyor zaten neyse o genelde kapalı teknikte özellikle düşme payı olmazHerkes kalkıklıgından şikayetçi benim 16.günüm şuan normal çok kalkık degil ilerde düşmesinden korkuyorum çokmu düşüyor acaba
Çok doğal olmuş kısurlar giderilmiş güle güle kullanınKızlar alçılarım çıktı. Ilk çektiğim fotoğrafı size gönderiyorum. Iyı kötü Yorum yapın lütfen nasıl olmuş? 8. Günüm bugün revizyon ameliyatımdı.
Soldaki sonrası sağdaki öncesi sanıyorum. Burun ucundaki asimetri gitmiş. Doğal ve hoş duruyor bence...
benimde kapalı teknik oldu insallah dediginiz gibi olur düşmezBenim de açılınca alçıda kalkık değildi zaten kalkık istemedim ama çıkınca da inmedi doktorun hesaplamalarıyla ilgili kimisi düşme payı ile yapmıyor zaten neyse o genelde kapalı teknikte özellikle düşme payı olmaz
Kesinlikle bantlar çok önemli olduğunu doktor arkadaşım söylemişti. Uyarmıştı doktorun kaç gün tak dediyse tam tak dediCok tesekkurler 5 gunde bant takiyorum bant sisleri emgeller degil mi ?
5 gun dedi ama yarin aksam besinci gun bitoyor ve hafta ici malum aksam uyuduktan sonra sabah patlican bi burunla uyanirsam asla ise gidemen acaba cuma aksamimi cikarsam ? Haftasonu kendimi burnuma alistrrirm.Kesinlikle bantlar çok önemli olduğunu doktor arkadaşım söylemişti. Uyarmıştı doktorun kaç gün tak dediyse tam tak dedi
Su an nasil burnunuzçok teşekkür ederim bu gece rahat uyuyacağım o zaman cebimde ayna ile geziyorum günlerdir :) herşey bittikten sonra tekrar inşallah bu topic altında fotoğrafımı atacağım.
sevgiler
Ameliyat olacaklar olmadan once sorular soruyorlar. Ameliyat sonrasinda da ateller bantlar cikana kadar yaziyorlar. Sonrasi yok bul bulabilirsen :))Su an nasil burnunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?