Burnum çok mu kalkık olmuş ? yardım (fotoğraflı)

Herkes kalkıklıgından şikayetçi benim 16.günüm şuan normal çok kalkık degil ilerde düşmesinden korkuyorum çokmu düşüyor acaba

Doktor bana zamanla bi tık daha iner demişti gerçi pek inmedi ama olsun ben kalkık seviyorum:)) Bence çok güzel olmuş burnunuz, doktorunuzun eline sağlık

Birde dudaklarım şişmişti o zaman çok güzeldi. Ama 2 hafta sonra indi dudaklarım eski haline ona çok üzülmüştüm ben

Burun gerçekten çok iniyor benimde çok kalkıktı suan kalkıklıktan eser Yok 9. Ayımdayım Burun kalkıklığı indikçe doğal olarakta uzuyor. Bilerek te kalkık yapıyorlarmış doktorlar ineceği için. Bu arada çok güzel görünüyor burnunuz :)

Kızlar alçılarım çıktı. Ilk çektiğim fotoğrafı size gönderiyorum. Iyı kötü Yorum yapın lütfen nasıl olmuş? 8. Günüm bugün revizyon ameliyatımdı.

Eklentiler

• 1519305747194.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 307
Herkes kalkıklıgından şikayetçi benim 16.günüm şuan normal çok kalkık degil ilerde düşmesinden korkuyorum çokmu düşüyor acaba
Benim de açılınca alçıda kalkık değildi zaten kalkık istemedim ama çıkınca da inmedi doktorun hesaplamalarıyla ilgili kimisi düşme payı ile yapmıyor zaten neyse o genelde kapalı teknikte özellikle düşme payı olmaz

benimde kapalı teknik oldu insallah dediginiz gibi olur düşmez

Kesinlikle bantlar çok önemli olduğunu doktor arkadaşım söylemişti. Uyarmıştı doktorun kaç gün tak dediyse tam tak dedi
5 gun dedi ama yarin aksam besinci gun bitoyor ve hafta ici malum aksam uyuduktan sonra sabah patlican bi burunla uyanirsam asla ise gidemen acaba cuma aksamimi cikarsam ? Haftasonu kendimi burnuma alistrrirm.

İnan alışma gibi düşünme bantlar çıktıktan sonra benim burnum daha çok şişti öyle bir iki güne de inmedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…