burnum çok mu küçük olmuş kızlar fotoğraf ekledim

babybliss

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2022
20
1
6
29

doktoruma kemerin gitmesini, hafif kavisli ve konuşurken ucu düşmeyecek şekilde istediğimi söylemiştim. ameliyat öncesi doktor ''normal dururken kalkıklığı güzel ama ucunda kıkırdak desteğin az, konuşup gülerken ondan düşüyor'' demişti. kavisi de kalkıklığını da sevdim ama çok mu küçük? ikinci fotoğraf daha uzaktan çekilmiş ondan da biraz küçük duruyor. alçı çıkınca fotoğraf çekmeyi unuttum şu anda da bantlarım var. ne diyorsunuz?

bu arada doktor ameliyatta baya kanamamın olduğunu ve ameliyat sonrası fotonun bile biraz ödemli olduğunu söyledi.

Orijinal burnunuz da çok güzelmiş, yenisi de güzel olmuş, en önemlisi sizin beğenmeniz
çok teşekkür ederim :) yüzüm şiş olduğu için küçük geliyor gözüme şimdi. bir de aklımda kalmış fazla küçülen burnun taşıyamayıp düştüğü, çöküntü falan olduğu acaba öyle bir şey olur mu diye korktum :/

ameliyattan önce burnunuz çok güzelmiş

çok sağ olun:) eski burnumun önden düz dururken hiçbir sıkıntısı yoktu ama ucu düştüğü için profilden falan daha bir eğimli duruyordu. dudaklarıma doğru uzanıyordu gülerken. bu kadar küçülmesini istememiştim ama beğendim de ne biliyim.. benim korkum ya çok küçük olup taşıyamazsa burnum kendini diye. nerden geldiyse içime bu korku

Hiç anlamam ben estetikten, o yüzden korkunuz dogru mudur yanlis midir bilemiyorum, ben sadece güzel göründüğünü düşünüyorum (=

Ameliyat masasında çekilen foto, gerçeği yansıtmaz. Kaç aylık şuan burnunuz güncel halini yukleyin. Bu haliyle iyi/kötü yorumlamak saçma olur. Kendi burnunuzu daha çok beğendim ama bu burnu yaptırmazdım sanırım... Önden görünümü de onemli

9 günlük henüz burnum.. bantlar çıktığında da fotoğraf atacağım. ameliyat sonrası fotoğrafta fazla küçülmüş gibi duruyor mu peki sizce?

Normalde de kemersizmiş. Benimki de böyleydi böyle burunları çok kısaltıyorlar ama insan alışıyor. Yeni hali daha güzel

9 günlük henüz burnum.. bantlar çıktığında da fotoğraf atacağım. ameliyat sonrası fotoğrafta fazla küçülmüş gibi duruyor mu peki sizce?
Alın ve radiks gecişi indirilmiş. Henüz 9 günlük burun 6 ay sonra orası daha da oturacak. Burun ucu eskisine gore daha kaba duruyor yandan. Kendi burnum on profilde daha incedir bence. Tabi ameliyat masası gerçek sonuç değil, 6 ay gibi burun oturacak. Kendi burun ucunda düşük durmuyor,aksine şimdi kolumella içe basılmış. On profilden mi seni rahatsız ediyordu ? Ben kendi burnunu beğendim açıkçası,o burnu elletmezdim.Estetik isteyen bir burun değil ve daha sağlam olduğu kesin. Tabi senin isteğin önemli, henüz çok yeni beklemen gerekiyor

Gayet güzel olmuş bence ama söylemeden geçmek istemiyorum burnun zaten güzelmiş gerek yoktu bence

ön profilden gülerken, konuşurken rahatsız ediyordu çünkü aşağı doğru inip üçgenleşiyordu ucu. kemeri de aslında bir tık daha belirgindi belki doktorun masada çektiği açıdan daha düz çıkmıştır. çapraz profilden burnum 3 parça gibi çıkıyordu fotoğraflarda kemer yüzünden. dümdüz dururken ön profilden beğeniyordum yüksekliği, genişliği falan iyiydi. ama zamanla ucunun iyice düşeceğini kemerin büyüyeceğini bildiğimden olmak istedim ameliyat

inanmiyorum orjinal burnun cok guzelmis tabi tercih senin ama ikinci baya kucuk olmus bide odemli oldugunu dusunursek acaba daba kuculurmu bilemedim

Tek fotoğrafla eleştirmek çok doğru olmayabilir kırmak da istemem ama önceki hali çok güzelmiş orantılıymıs.estetikli halini begenmedim ben yüzünüze göre çok küçük orantısız

Sizin ameliyatlı burnunuz, benim ameliyatsız burnuma benziyor. Ben yuvarlak burun ucu sevmiyorum, sivri istediğim için tipplasti oldum;ben burnunuzun ucunu fazla bombeli buldum. Bence biraz kıkırdak desteği ekleyip sivriltebilirdi, sonra burun kendini salıyor. Kalın derili gibi duruyor zaten, az daha sivriltseydi güzel olurdu; deride gerginliği arttırırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…