- 8 Mart 2021
- 80
- 35
- 8
- 42
- Konu Sahibi kelekkelebek
-
Ay lütfen.. gayet sorunsuz geçti sürecim sonuçta herkesin çıkıyor gayet az ödemli. Benim burun böyle kocaman çıkınca ister istemez üzülmüştümBenim bilgim yok o konuda ama komşumuz estetik olduğunda aşiri buyukdu. Ağlamakdan bihal olmuşdu ama 3 ay sonra minnacikdi burnu. Yani fazla sorun yapmayin.
Merak etmeyin benim burnum patlıcan gibiydi yağdan burnum sivilceden görünmüyordu hepsi geçici sabır çok önemli benim doktorum ananas yememi önermişti sabah akşam öğlen ananas yiyordum ve ananaslı yeşil çay içiyordumBugün burnum açıldı. Öyle büyük. Öyle kocaman öyle hayvani bir burnum var ki.. doktor çok fazla işlem olduğu için aşırı şiş olduğunu söylüyor.. Moralim çok bozuldu. Ayrıca burnumun üstü öyle yağlanmış ki bir de kenarda sivilce çıkmış , o da daha da kocaman hale getirmiş..
Ödemi en hızlı attırır arkadaşlar. Lütfen denenmiş yöntemleri benimle paylaşın
Yağlanma probleminiz kaçıncı aydan sonra geçti acaba?Merak etmeyin benim burnum patlıcan gibiydi yağdan burnum sivilceden görünmüyordu hepsi geçici sabır çok önemli benim doktorum ananas yememi önermişti sabah akşam öğlen ananas yiyordum ve ananaslı yeşil çay içiyordum
Çok uzun sürdü benimki cildim çok yağlı olduğu için sonrasında sivilce tedavisi gördüm zaten bi 4-5 ay sürdüYağlanma probleminiz kaçıncı aydan sonra geçti acaba?
Öyle mi geçmiş olsun. Benim cildim çok kurudur ilk defa yağlandığını gördüm burnumun üstü noktadan geçilmiyor ne yapacağımı şaşırdım.Çok uzun sürdü benimki cildim çok yağlı olduğu için sonrasında sivilce tedavisi gördüm zaten bi 4-5 ay sürdü
Cildiniz kuruysa eski haline döner 1 aya merak etmeyin sonuçta 1-2 hafta bandajlı havasız kalıyorÖyle mi geçmiş olsun. Benim cildim çok kurudur ilk defa yağlandığını gördüm burnumun üstü noktadan geçilmiyor ne yapacağımı şaşırdım.
Geçecek az sabırlı ol dedi bir şey de önermediMerak etmeyin benim burnum patlıcan gibiydi yağdan burnum sivilceden görünmüyordu hepsi geçici sabır çok önemli benim doktorum ananas yememi önermişti sabah akşam öğlen ananas yiyordum ve ananaslı yeşil çay içiyordum
Cildiniz kuruysa eski haline döner 1 aya merak etmeyin sonuçta 1-2 hafta bandajlı havasız kalıyonırmsld
Benim cildim de aşırı kurudur şu an ki burnuma bakınca tanıyamadımCildiniz kuruysa eski haline döner 1 aya merak etmeyin sonuçta 1-2 hafta bandajlı havasız kalıyor
14. Gunumdeyim asiri sis özellikle onden bayagi herkes soruyor düzelecek mi diye doktor 1 yılda mukemmel bir burnun olacak sabret diyor ki su an da ben burnumu kafaya takmiyorum.Bugün burnum açıldı. Öyle büyük. Öyle kocaman öyle hayvani bir burnum var ki.. doktor çok fazla işlem olduğu için aşırı şiş olduğunu söylüyor.. Moralim çok bozuldu. Ayrıca burnumun üstü öyle yağlanmış ki bir de kenarda sivilce çıkmış , o da daha da kocaman hale getirmiş..
Bu durum bayağı sürüyor 2 ameliyatımda da yaşadım.cildin darbeye verdiği bir tepki ve burun iyileşene kadar sürüyor en az 6 ay demek bu.kalici bı çözümü yok sadce kullandığınız ürünlerle bı süreliğine aritabilirsiniz.la Roche effecler kullanıyorum ben yıkama jelini güzel arindiriyor sabah yıka akşama kadar rahat oluyorsunÖyle mi geçmiş olsun. Benim cildim çok kurudur ilk defa yağlandığını gördüm burnumun üstü noktadan geçilmiyor ne yapacağımı şaşırdım.
Aslında cildin verdiği bi reaksiyon olduğu için demek ki buna ihtiyacı var yeni kemiğe alışmak için diye düşünüp çok da müdehale etmek istemiyorum ama siyah noktaların derinleşmesinden de endişeleniyorum. Bakalım umarım siyah noktalar da zamanla kaybolur.Bu durum bayağı sürüyor 2 ameliyatımda da yaşadım.cildin darbeye verdiği bir tepki ve burun iyileşene kadar sürüyor en az 6 ay demek bu.kalici bı çözümü yok sadce kullandığınız ürünlerle bı süreliğine aritabilirsiniz.la Roche effecler kullanıyorum ben yıkama jelini güzel arindiriyor sabah yıka akşama kadar rahat oluyorsun
Ben eskisi kocaman diye yaptırıp hayallerimde hemen küçük bir burna ulaştığım için bir anda böyle bir burunla karşılaşınca şok oldum sanırım14. Gunumdeyim asiri sis özellikle onden bayagi herkes soruyor düzelecek mi diye doktor 1 yılda mukemmel bir burnun olacak sabret diyor ki su an da ben burnumu kafaya takmiyorum.
Bence içerde o yağı kullanıyorsada dışarı fazlasını veriyordur.o üretim zaten ne yapsanız da durmuyor.bende mesela sadece burun değil alnım yanaklarimda yaglaniyor herhangi bir şişlik olmamasina rağmen.oyuzden kontrol altına alınmalı bence.vucutta iyileşme en çok bgece saatlerinde oluyor ya uykuda gece jelle yıkayıp yatsamda sabah yağlanmış oluyor ama sabah yikadigimda gün boyu idare edebiliyor.fazla kurutucu özelliği olmadan jel temizleyiciler faydalı oluyor diye düşünüyorumAslında cildin verdiği bi reaksiyon olduğu için demek ki buna ihtiyacı var yeni kemiğe alışmak için diye düşünüp çok da müdehale etmek istemiyorum ama siyah noktaların derinleşmesinden de endişeleniyorum. Bakalım umarım siyah noktalar da zamanla kaybolur.
Evet o da mantıklı bir bakış açısı. Teşekkür ederim cevabınız için.Bence içerde o yağı kullanıyorsada dışarı fazlasını veriyordur.o üretim zaten ne yapsanız da durmuyor.bende mesela sadece burun değil alnım yanaklarimda yaglaniyor herhangi bir şişlik olmamasina rağmen.oyuzden kontrol altına alınmalı bence.vucutta iyileşme en çok bgece saatlerinde oluyor ya uykuda gece jelle yıkayıp yatsamda sabah yağlanmış oluyor ama sabah yikadigimda gün boyu idare edebiliyor.fazla kurutucu özelliği olmadan jel temizleyiciler faydalı oluyor diye düşünüyorum
zamanBugün burnum açıldı. Öyle büyük. Öyle kocaman öyle hayvani bir burnum var ki.. doktor çok fazla işlem olduğu için aşırı şiş olduğunu söylüyor.. Moralim çok bozuldu. Ayrıca burnumun üstü öyle yağlanmış ki bir de kenarda sivilce çıkmış , o da daha da kocaman hale getirmiş..
Gün içinde kesinlikle yatma , dik vaziyette durmaya dikkat et , geceleri 2_3 yastıkla sırt üstü yatmaya özen göster, bol su ,yeşilçay ,ananas ve maydanoz ödemi atmanı hızlandırır,aynı süreci ben bu şekilde atlattım. Bi de tavsiyem aynaya çok fazla bakmamaya çalış çünkü moral de çok önemli .foto çekeceksen ön kamera tercih etme.Bugün burnum açıldı. Öyle büyük. Öyle kocaman öyle hayvani bir burnum var ki.. doktor çok fazla işlem olduğu için aşırı şiş olduğunu söylüyor.. Moralim çok bozuldu. Ayrıca burnumun üstü öyle yağlanmış ki bir de kenarda sivilce çıkmış , o da daha da kocaman hale getirmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?