Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim daha yüz yüze görüşemedik kendisine fotoğraf attım ufak bir işlem yaparız dedi çok detaylı konuşmadık Ekim yada kasım gibi yanında gideceğimGecmis olsun doktorunuz bu konuda ne soyledi
banada kortizon yapışmıştı özelden fotoğraf atabilirmisinizMerhaba ameliyat olalı 11 ay olacak ilk günde beri memnun değilim yapay görüntüsünü geçtim . Burnumu ortasına boşluk oluştu (kortizon iğnesine sonrası oluştu ) fotoğrafa tam net değil özelde daha net fotoğraf atabilirim sizce bunu nedeni nedir?
İnşallah tekrar teşekkür ederimUmarim hersey istediginiz gibi olur cok kotu gorunmuyor guzel hos yakisan bir burun olmus beb begendim burnunuzu
Merhaba özelden fotoğraf attımbanada kortizon yapışmıştı özelden fotoğraf atabilirmisiniz
evet bi cukurluk olusmus odemler gectikce ortaya cikmis demek ki gecmis olsun ama revizyonu ayni doktora olma derim.Merhaba ameliyat olalı 11 ay olacak ilk günde beri memnun değilim yapay görüntüsünü geçtim . Burnumu ortasına boşluk oluştu (kortizon iğnesine sonrası oluştu ) fotoğrafa tam net değil özelde daha net fotoğraf atabilirim sizce bunu nedeni nedir?
Evet ödemler gidikçe daha kusurlar belli oldu doktoruma konuşacağım revizyon içinde korkuyorumevet bi cukurluk olusmus odemler gectikce ortaya cikmis demek ki gecmis olsun ama revizyonu ayni doktora olma derim.
Teşekkür ederim ufak bir ameliyatla çözeriz dedi de emin olamadımgeçmiş olsun. ortadaki boşluk için ne çözüm üretti doktorunuz.
Ödem vardır özellikle burun ucuma doğru o yüzden yaptı maalesef kortizon sonrası çökme oluyormuş bilsem hiç izin vermezdimKortizon sonrası çökme riski zaten var bu arada ne için kortizon yaptı burnunz ztn güzelmiş
Üzüldüm :/ umarım geçer çünkü dolgu da sorun yani .. burun sırtına yapılıyor kortizon sağına soluna istese de yapmaması gerek zararlı diye biliyorumÖdem vardır özellikle burun ucuma doğru o yüzden yaptı maalesef kortizon sonrası çökme oluyormuş bilsem hiç izin vermezdim