Burnum çökük mü yoksa ucu mu şiş?

tattlicadii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2022
49
13
3
23
Merhaba arkadaşlar bu burnum hakkında açtığım 3. Konu burnumun ucu şiş mi yoksa çökük mü böyle bişey yaşayan var mı ameliyat olanlar süreçleri hakkında bilgi verebilir mi? Doktoruma soruyorum çökük değil hiçbir hastamda böyle olmadı bu burnu ben yaptım bu burun oturunca paylaşsam herkes bu burundan ister diyip kendini övüyo anca ama ben inanamıyorum korkularım var.

Merhaba arkadaşlar bu burnum hakkında açtığım 3. Konu burnumun ucu şiş mi yoksa çökük mü böyle bişey yaşayan var mı ameliyat olanlar süreçleri hakkında bilgi verebilir mi? Doktoruma soruyorum çökük değil hiçbir hastamda böyle olmadı bu burnu ben yaptım bu burun oturunca paylaşsam herkes bu burundan ister diyip kendini övüyo anca ama ben inanamıyorum korkularım var.
Ne zaman olmustunuz ameliyat?

Merhaba arkadaşlar bu burnum hakkında açtığım 3.
5 gün sonra tam 2 ay olcak
Konu burnumun ucu şiş mi yoksa çökük mü böyle bişey yaşayan var mı ameliyat olanlar süreçleri hakkında bilgi verebilir mi? Doktoruma soruyorum çökük değil hiçbir hastamda böyle olmadı bu burnu ben yaptım bu burun oturunca paylaşsam herkes bu burundan ister diyip kendini övüyo anca ama ben inanamıyorum korkularım var.

Eklentiler

• CCD5C791-02E3-4231-BA34-F768218C115D.webp
    CCD5C791-02E3-4231-BA34-F768218C115D.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 1.122
  • 53033A2D-56B5-4522-BCB5-FDD445F5B016.webp
    53033A2D-56B5-4522-BCB5-FDD445F5B016.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 959
İki ay cok yeni degil mi? Bence biraz daha sabredin. Bwn zaten resimlerden cokukluk de goremedim. Aksine epey kalkik burnunuz. Sadece biraz fazla odemi var o da cok normal. 6.ayiniza gelince hala ayni dusunuyorsaniz o zaman dusunursunuz. Zaten odemden burnun asil seklini goremiyor insan.

İki ay cok yeni degil mi? Bence biraz daha sabredin. Bwn zaten resimlerden cokukluk de goremedim. Aksine epey kalkik burnunuz. Sadece biraz fazla odemi var o da cok normal. 6.ayiniza gelince hala ayni dusunuyorsaniz o zaman dusunursunuz. Zaten odemden burnun asil seklini goremiyor insan.
İnşallah ya dediğiniz gibidir herkes öyle diyoda ben yinede korkuyorum burun bu sonuçta

Sırtı biraz fazla alınmış gibi ama ucu da baya ödemli duruyor. Ödem azalınca gözünüze hoş gelecektir ben beğendim. 2 ay için görünüm normal gibi. Benim 2,5 ay oldu ucu çok düştü mesela sizin hala kalkık.

Uçta değil sırtta çöküklük zaten.

Bu kadar pimpirikli olmayin. Bence gayet guzel gorunuyor burnunuz. Dedigim gibi sadece odemi var. O kadar ameliyat olmussunuz en zorunu atlatmissiniz simdi keyfini cikarmaya bakin bence bosverin😊
Bence
Ben sırtı çok aldığını düşünüyorum,başka bir doktordan görüş aldınız mi
Bende öyle düşünüyorum korkuyorum çöktü diye düşünüyorum ama doktorum ısrarla çökmedi ödem var ayrıca çökecek olsa bile ilk aylarda çökme olmaz falan dedi

Bence

Bende öyle düşünüyorum korkuyorum çöktü diye düşünüyorum ama doktorum ısrarla çökmedi ödem var ayrıca çökecek olsa bile ilk aylarda çökme olmaz falan dedi
Oluyor sirti cok aldiysa ilk aydan belli oluyor. Ucu biraz daha inecek supratipte ödem olabilir ama yine de sırtı çok alinmiş daha düz indirebilirdi. Başka doktora bir göster bence

Oluyor sirti cok aldiysa ilk aydan belli oluyor. Ucu biraz daha inecek supratipte ödem olabilir ama yine de sırtı çok alinmiş daha düz indirebilirdi. Başka doktora bir göster bence
Nilda sayende tüm terimleri öğreniyorum burda gerçekten. Bana da sırt çok alınmış gibi geldi ama uç inince o görünüm hafifler diye düşündüm.

Bende gitmeyi düşünüyorum başka doktora bu kadar kavisli bi burun istememiştim istediğim burunla alakası yok ameliyat masasındaki burunla hele hiç alakası yok masadaki burun çok güzeldi alçım çıktığı gün de güzeldi alçımın çıktığı akşam bu hale geldi ilk hallerine göre yine iyi ama benim istediğim burun bu değildi Şuan ki şeklide zaten bi tuhaf başıma bela aldım resmen keşke ameliyat olmasaydım dedirtcek kadar kötü cidden umarım düzelir

Bende gitmeyi düşünüyorum başka doktora bu kadar kavisli bi burun istememiştim istediğim burunla alakası yok ameliyat masasındaki burunla hele hiç alakası yok masadaki burun çok güzeldi alçım çıktığı gün de güzeldi alçımın çıktığı akşam bu hale geldi ilk hallerine göre yine iyi ama benim istediğim burun bu değildi Şuan ki şeklide zaten bi tuhaf başıma bela aldım resmen keşke ameliyat olmasaydım dedirtcek kadar kötü cidden umarım düzelir
Benimde ilk açıldığında sırt biraz daha yüksekti,sırt iyice oturdu şimdi ve uç daha da göze batıyor. Sırt ile ucun bağlantısı olmamışsa bence başarısız. Benim burnumda başarısız.

Yandan sıkıntılı görünmüyor.Ucu indikçe daha normal görünür muhtemelen.Ön profile gelince yanlış yönlendirip üzmek istemem ama önde bir sorun var gibi görünüyor.Bu fotoğrafta göründüğü gibiyse iki ayrı parça gibi görünüyor.Geçiş ayarlanamamış ya da sırt fazla alınmış gibi. Çökük gibi duran kısma dokunduğunuzda farklı olan bir girinti hissediyor musunuz?
Başka doktora görünün bence gerçekleri söyleyecektir.

Sırt gerçekten fazla alınmış gibi geldi bana da . Ama zamanla ucu düşerse biraz daha normale gelebilir diye düşünüyorum. Bence başarısız değil burnunuz dışarıdan bakan da böyle çökük falan demez rahat olun :)

Önden sorun var gibi ama bence çekim açısı ve ışıktanda olabilir.yandan biraz fazla oymuş sırtı uçla iyi bağlayamamış ama ucu inince daha normal görünür kafaya takmayın şimdiden bekleyin.

iyi duruyor. önceki burna göre bu şekilde yapılması gerekmiş olabilir, burun ucu inince daha da oturur. çökme falan zaten yok, nildaya bakma sen. diğer konularda yazdıklarına bakarsan kendini prof ilan etmiş durumda, sadece ameliyatı istediği gibi geçmeyen ve bunun üzerine okuduğu internet bilgileriyle her başlığı doldurup herkesten fotoğraf isteyen bir üye. daha yeni engellenme cezası aldı ve tekrar geldi, lütfen yorumlarına fazla itibar etmeyin. gerçekten bu kadının anlamsız ama kesin tavırlı yorumlarını her başlıkta görmekten de sıkıldım artık, bunu da yazmak istedim. insanların moralini bozmayı amaç edinmeyi anlamıyorum.

iyi duruyor. önceki burna göre bu şekilde yapılması gerekmiş olabilir, burun ucu inince daha da oturur. çökme falan zaten yok, nildaya bakma sen. diğer konularda yazdıklarına bakarsan kendini prof ilan etmiş durumda, sadece ameliyatı istediği gibi geçmeyen ve bunun üzerine okuduğu internet bilgileriyle her başlığı doldurup herkesten fotoğraf isteyen bir üye. daha yeni engellenme cezası aldı ve tekrar geldi, lütfen yorumlarına fazla itibar etmeyin. gerçekten bu kadının anlamsız ama kesin tavırlı yorumlarını her başlıkta görmekten de sıkıldım artık, bunu da yazmak istedim. insanların moralini bozmayı amaç edinmeyi anlamıyorum.
Hahahahaha aferin beni güzel takip ediyorsun, benim yorumlarım seni neden bu kadar ilgilendiriyor,kendi yorumunu yaz ve beni karıştırma, o karşılıklı bandi ! Her üyeye olduğu gibi bu gayet olağan ! Girip girmeyeceğini sana mi soracağım pardon ?

Benim her yazdığım yoruma gelip,takip edip tek tek kontrol edip karşı görüş yazacak kadar takibimde olan gereksiz bir üyesin sende 😀 benim yorumlarım seni hiç mi hic ilgilendirmez ,kimden foto istediğimde! Her başlıkta beni gördüğüne göre her başlığa sende tıklayıp bakıyorsun, sınırını aşma olur mu ? Sana soracak degiliz yorum yaparken,admin gibi direktif veriyorsun birde. Konu sahibi de durumun farkında ki buraya yazmış, ameliyatimin nasil gecip geçmediği de seni ilgilendirmiyor, bu konu altına yorum yapan dolu üye varken bana yazman 😀 bu üyenin tek vasfi benim yorum yaptığım konulara gelip,muhalefet olması !

Back
X