Burnum çökük mü yoksa ucu mu şiş?

Arkadaslar cevap/yorum istemiyorsaniz soru sormayin.
Nilda sayesinde gözümüz aciliyor, bende ilk üye oldugumda Nildanin yorumlarini gördüm ve hatta taktir ettim ne kadar iyi insan oldugunu yazdim. Bildiklerini anlatiyor düsüncelerini söylüyor insanlara tavsiye vermekle cok iyi yapiyor. Herkes yapmaz bunu. Cogu okuyor, bildigi halde yardimci olmuyor. Kadin arastirmis ögrenmis görmüs gecirmis. Nildanin yorumlari hosuna gitmiyorsa kafaniza takmayin unutun gitsin, sizi zorlamiyor kimse onun dediklerini yapmaya. Ama herkes istedigini yazarken yaziyor, neden Nildaya tepki gösteriliyor?
Dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmis ayni o hesaba döndü 😂

Nilda sayesinde gözümüz aciliyor, bende ilk üye oldugumda Nildanin yorumlarini gördüm ve hatta taktir ettim ne kadar iyi insan oldugunu yazdim. Bildiklerini anlatiyor düsüncelerini söylüyor insanlara tavsiye vermekle cok iyi yapiyor. Herkes yapmaz bunu. Cogu okuyor, bildigi halde yardimci olmuyor. Kadin arastirmis ögrenmis görmüs gecirmis. Nildanin yorumlari hosuna gitmiyorsa kafaniza takmayin unutun gitsin, sizi zorlamiyor kimse onun dediklerini yapmaya. Ama herkes istedigini yazarken yaziyor, neden Nildaya tepki gösteriliyor?
😁 Canım kimsenin kimseyi bir yerden kovduğu yok forumda binlerce kişi ban yiyor geri geliyor, bu gayet olağan? Bu takik sadece her konu altına sırf bana muhalefet olmak için yazıyor,gormek istemiyorsan GÖZARDAİ et bu kadar basit,kimse seni zorlamıyor oku diye. Sırtı çok alinmiş diye en az 3 üye daha yazmış bu gelmiş bana yazıyor, bunun gibiler durduk yere satasinca bizde cevap veriyoruz ve karsilikli ban oluyor cunku forumda polemik yasak😀 bunu bile takip edip yazmis,normal olduğunu düşünmüyorum,gülünç

Nildadan bağımsız olarak söylüyorum ama bazı insanlar öyle açı ve ışıkla resim paylaşıyorki sorunlu olmayan burunda sorunlu gözükür o şekilde.birde ilk ay çoğu burun balon gibi oluyor fotoda falan düzgün çıkmıyor net ifadelerle konuşmayıp biraz hata payı bırakarak düşünceleri söylemek daha uygun olur diye düşünüyorum ben yeni revizyon olmuş biri olarak.

Nildadan bağımsız olarak söylüyorum ama bazı insanlar öyle açı ve ışıkla resim paylaşıyorki sorunlu olmayan burunda sorunlu gözükür o şekilde.birde ilk ay çoğu burun balon gibi oluyor fotoda falan düzgün çıkmıyor net ifadelerle konuşmayıp biraz hata payı bırakarak düşünceleri söylemek daha uygun olur diye düşünüyorum ben yeni revizyon olmuş biri olarak.
Öyle zaten bu burnu kesinlikle elletme risk almaya değmez,güzel olmuş,sana öyle geliyor dediklerimiz de var. Gördüğümüzü de yazıyoruz zaten bu amaçla forumda konu açılıyor, pollayacilik oynamaya da gerek yok

Hanımlar,
koskoca kadınlara isim vererek şunu şunu yapmayın demek hoş olmadığından, ben yazayım üzerine alınması gereken 2 arkadaşımız okusun.

Belli ki birbirinizden şikayetçisiniz, hatta hatta konulara yorum yazmanızdan dahi şikayetiniz var anlaşılan, kurallara uyulduğu sürece isteyen istediği konuya yorum yazar, kimse kimsenin yorum yazma hakkına müdahale edemez, onu okuma beni oku, benim sözlerime itibar et, onun yazdıklarını dikkate alma gibi çocukça davranmak yerine, birbirinize tahammülünüz yoksa, yorumlarını görmekten memnun olmadığınız kişinin profile tıklayıp göz ardı et butonuna basın rica ediyorum.

Ve lütfen yine rica ediyorum sırf birbirinizden hoşlanmadığınız için laf sokmak adına, üyelerin konularına girip konuyu tuhaf bir hale getirmeyin, insanlar sizin sataşmalarınızı değil, konuya yorumlarınızı okumak istiyor.

Evet anliyorum, tabiki ilk basta ödem oluyor ve sonuc hakkinda yorum yapmak dogru degildir. Ama konu sahibide farkinda birseylerin normal olmadigini. Mesela ben olsaydim o durumda ve herkes normal bu deseydi, bir sene bekliycektim. Ama baska doktorada danis yazilmis. Baska doktora danismak belki herkesin aklina gelmez. Amacimiz burda birbirimize yardimci olmak degilmi. Ben konu sahibine yorum yazamadim, cünkü bilmiyorum, bilseydim yazardim :)

Herkesin moralini bozmak için mesaj yazan biri hakaret etmekten de imtina etmeden forumumuzu kirletiyor. Buna müsaade edecek misiniz? Banlanmak sorun değil diyor sıkılmadan. Bunun gibi zararlı iletişimleri ve dezenformasyonu başarı sayanları platformda tutmaya çaba harcadıkça bu forum çok değerli kanlar kaybeder. Forumun amacı bu muydu? Ben tecrübelerimi, onur kırmadan ve moral bozmadan aktarmaya çalışıyorum. Siz eğer dezenformasyonu amaç edinmiş kişileri, bilgilendirmek için çaba sarf edenlerle aynı kefeye koyarsanız bu adil olur mu? 'Onu okuma beni oku' gibi bir öneri yaklaşımı ne kadar makul? Sizi en basitinden takık diyerek hakaret eden ve çift kullanıcı kullanıp siteyi bozan biri hakkında uyarmış oldum. Ben görevimi yaptım. Gerisini siz bilirsiniz.
Hanımlar,
koskoca kadınlara isim vererek şunu şunu yapmayın demek hoş olmadığından, ben yazayım üzerine alınması gereken 2 arkadaşımız okusun.

Belli ki birbirinizden şikayetçisiniz, hatta hatta konulara yorum yazmanızdan dahi şikayetiniz var anlaşılan, kurallara uyulduğu sürece isteyen istediği konuya yorum yazar, kimse kimsenin yorum yazma hakkına müdahale edemez, onu okuma beni oku, benim sözlerime itibar et, onun yazdıklarını dikkate alma gibi çocukça davranmak yerine, birbirinize tahammülünüz yoksa, yorumlarını görmekten memnun olmadığınız kişinin profile tıklayıp göz ardı et butonuna basın rica ediyorum.

Ve lütfen yine rica ediyorum sırf birbirinizden hoşlanmadığınız için laf sokmak adına, üyelerin konularına girip konuyu tuhaf bir hale getirmeyin, insanlar sizin sataşmalarınızı değil, konuya yorumlarınızı okumak istiyor.

Evet anliyorum, tabiki ilk basta ödem oluyor ve sonuc hakkinda yorum yapmak dogru degildir. Ama konu sahibide farkinda birseylerin normal olmadigini. Mesela ben olsaydim o durumda ve herkes normal bu deseydi, bir sene bekliycektim. Ama baska doktorada danis yazilmis. Baska doktora danismak belki herkesin aklina gelmez. Amacimiz burda birbirimize yardimci olmak degilmi. Ben konu sahibine yorum yazamadim, cünkü bilmiyorum, bilseydim yazardim :)
Başka doktora danışınca bazı doktorlar meslektaşını savunuyor aklınızda bulunsun bana kaç ay kendimi deli gibi hissettirdiler kaç doktora gittim aynı camiada birbirlerini tanıdıkları için pek hatalarını söylemek istemiyorlar.sonra istanbula geçince doktorlar tanımadıkları için doğruyu söylemeye başladılar😂

H
Herkesin moralini bozmak için mesaj yazan biri hakaret etmekten de imtina etmeden forumumuzu kirletiyor. Buna müsaade edecek misiniz? Banlanmak sorun değil diyor sıkılmadan. Bunun gibi zararlı iletişimleri ve dezenformasyonu başarı sayanları platformda tutmaya çaba harcadıkça bu forum çok değerli kanlar kaybeder. Forumun amacı bu muydu? Ben tecrübelerimi, onur kırmadan ve moral bozmadan aktarmaya çalışıyorum. Siz eğer dezenformasyonu amaç edinmiş kişileri, bilgilendirmek için çaba sarf edenlerle aynı kefeye koyarsanız bu adil olur mu? 'Onu okuma beni oku' gibi bir öneri yaklaşımı ne kadar makul? Sizi en basitinden takık diyerek hakaret eden ve çift kullanıcı kullanıp siteyi bozan biri hakkında uyarmış oldum. Ben görevimi yaptım. Gerisini siz bilirsiniz.
Hakaret ? Hakaret kismini kopyalayip atar misin ? Onur kirma kismi ? Kim kime hakaret etmis,durduk yere gelip benim adimi verip sataşıyorsun,haliyle cevap alıyorsun. Ben kimseye ben doktorum,benim dediklerimi yapın demiyorum.. yapmayın Allah aşkına. Sizin mantığınıza göre burda konu da açılmaması lazım. Biz doktor değiliz git doktora sor dememiz lazim,konu sahibi ozelden de konustugum biri zaten. . Benim yaptığım yoruma karışma hakkın yok,kendi yorumunu yap. Hakaret olsa çoktan bani yemiştim. Israrla devam ettiriyorsun,polemik olunca karsilikli ban oluyor,tek taraflı degil. Bunları bile inceleyip bir üyeye takmak normal değil,sana müdahale etmediğim sürece benim adımı yazma

Yeni ameliyat olmuş biri olarak gözüme çarpan şeyi yaziyorum, yandan ve onden bakınca bana sırtın tam ortasinin üst kısmı kavisliyken, ortasinin alt kısmı düz iniyor gibi geldi. Yani kavisi yarıdan itibaren duze çevirmiş gibi. Kavis devam etseydi ya da üstü de düz gelseydi böyle bir görüntü olmayacak gibi geldi bana. 🤷 Burun sırtının altı üstü farklı gibi. Bilemedim.

Hanımefendi,
sandığınız gibi topikte çift üyelikle yazmıyor, konu sahibesine yazdığı yorumlara da baktım, karşılıklı iletişimde hiçbir sorun yok.
Burada üyeler kurallara uydukları ve üsluplarına dikkat ettiği müddetçe istediği konuya yorum yazabilir, yazdıkları yorumlar eleştiri niteliğinde de olabilir, herkes her konuya konu sahibesinin beklentisi doğrultusunda cevap yazmayabilir.

Bizler ne sizi tanırız, ne NildaBardot’u, kimseyi de başka bir üye kişisel rahatsızlık duydu diye siteden atmayız, bizim kriterimiz site kuralları.
Sizlerin arasındaki husumet siteye yansımadığı, topiklerde rahatsızlık vermediği sürece de bizi alakadar etmez.

Konuya yazıp uyarma gereği duydum zira konuyu açan hanımefendi ameliyatıyla ilgili yorum istiyor, herkes kendince yorumunu yapıyor, konu sahibesi de tüm yorumları değerlendirip ona göre bir karar verecek ama sizler topikte atışarak konu sahibesinin bilgi ve tavsiyelerden mahrum kalmasına neden oluyorsunuz.

Son mesajımdır, rica ediyorum ikinizde birbirinizi göz ardı et butonuna basarak engelleyiniz, bu topikte veya başka topiklerde tartışmanızın devam etmesi halinde ikinizde kurallara uymadığı için banlanırsınız.

Forum Manifestosunda aşağıdaki kurallar olmasına rağmen:
XI) Forum'un işleyiş ve kuralları konusunda katılımcıları sürekli bilgilendirmek adminlerin veya moderatorların görevi değildir. Katılımcılar bu kuralları okuyup uymak zorundadır.

XVI) Forum kurallarına uymayan kullanıcıların foruma yazı yazması engellenecektir. Bu işlem önceden uyarı verilmeden de yapılabilir.

İmtiyaz kullanıp sizleri ikaz etmek istedim, rica ediyorum uyarıları dikkate alınız.

Son düzenleme:
Canım nilda galiba ismini değiştirdi bende ikinci üyeliği sanıyordum sonra ismini değiştirmiş olabileceği aklıma geldi😅çokta önemli değilde hani.

Çift üyelik gibi bir durum olsa zaten admin müdahale eder.Üyenin erişim hakkı olmayan konuda bile yorum yapması,çift üye demesi tamamen hayal ürünü😂

Yeni ameliyat olmuş biri olarak gözüme çarpan şeyi yaziyorum, yandan ve onden bakınca bana sırtın tam ortasinin üst kısmı kavisliyken, ortasinin alt kısmı düz iniyor gibi geldi. Yani kavisi yarıdan itibaren duze çevirmiş gibi. Kavis devam etseydi ya da üstü de düz gelseydi böyle bir görüntü olmayacak gibi geldi bana. 🤷 Burun sırtının altı üstü farklı gibi. Bilemedim.
Canım senin burnun tam önden hali var mı konu dışı ama merak ediyorum benzer zamanlarda olduk ya😁

Başka doktora danışınca bazı doktorlar meslektaşını savunuyor aklınızda bulunsun bana kaç ay kendimi deli gibi hissettirdiler kaç doktora gittim aynı camiada birbirlerini tanıdıkları için pek hatalarını söylemek istemiyorlar.sonra istanbula geçince doktorlar tanımadıkları için doğruyu söylemeye başladılar😂
Evet haklisin, tabiki birbirilerinin arkasindan kötü birsey söylemek istemezler. Ama vardir illaki dogruyu söylecek baska doktorlar. Bir tane degil, bir kac tsne doktora sormak lazim

iyi duruyor. önceki burna göre bu şekilde yapılması gerekmiş olabilir, burun ucu inince daha da oturur. çökme falan zaten yok, nildaya bakma sen. diğer konularda yazdıklarına bakarsan kendini prof ilan etmiş durumda, sadece ameliyatı istediği gibi geçmeyen ve bunun üzerine okuduğu internet bilgileriyle her başlığı doldurup herkesten fotoğraf isteyen bir üye. daha yeni engellenme cezası aldı ve tekrar geldi, lütfen yorumlarına fazla itibar etmeyin. gerçekten bu kadının anlamsız ama kesin tavırlı yorumlarını her başlıkta görmekten de sıkıldım artık, bunu da yazmak istedim. insanların moralini bozmayı amaç edinmeyi anlamıyorum.
Nilda ameliyat olmadan önce de aynı şekilde insanlara bilgiler veriyordu. Yorumlarını ameliyatının iyi geçmemiş olmasına bağlamanız tuhaf olmuş. "Forumumuz" diyorsunuz bir de sanki forum size aitmiş gibi :)

Nilda ameliyat olmadan önce de aynı şekilde insanlara bilgiler veriyordu. Yorumlarını ameliyatının iyi geçmemiş olmasına bağlamanız tuhaf olmuş. "Forumumuz" diyorsunuz bir de sanki forum size aitmiş gibi :)
Haklisin🙏🏻 bosver bizi bilen biliyor,forumumuz kısmına kahkaha attım zaten gözünden kacmamis😀

Var da, en son kimse iyi kötü tepki vermiyor diye, sinir oldum ve foto atmama kararı aldım ya 😜

En başta da sen 🤪
Aaa ben yazdım özelden diye konuya yazmamıştım😂senin güzel olmuş zaten sanırım derinde kalın değil hemen belli olmuş sonuç😁

Back
X