• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Ve bisey daha ekliyeyim herkes burnumu soruyor bende sizin gibi doğal istemiştim aynisi aynisi yani diyebilirim iciniz rahat olsun dış seslere kulakları kapatin 😍🌼

Şuan çekindiğim icin fotoğrafimi paylasamiyorum ama sunu söyleyebilirim benim sizinkiyle aynıydı masadaki görüntünuzude baktim o bile ayni 😂 yüzümdeki ödemeler 1 yil gitmedi nerdeyse 2 yıl sonu tam oturdu oksr güzel olduki sizde biraz zaman ama suan bile cok güzel daha güzel olcak ucu hafif inecek odemler gecicek burun tam oturacak bayılacaksınız 😍😍 şimdi bile cok güzel
yaa bakabilir miyim özelden iletseniz güncel burnunuzu benimki neye benzeyecen öngörü olur 🫠

Merhaba,
12 gün önce rinoplasti oldum ve doğal bir burun istedim doktorumdan.

istediğim burunu ekledim (ilk fotoğraf)
düz ve ucu yuvarlak çünkü kendi burun ucum da yuvarlaktı.
fakat benim burnum domuz burnu gibi oldu.
yandan da aşırı kavisli duruyor. yani kavisli istesem nasıl olurdu acaba

bu burun böyle mi kalacak ne olur söyleyin psikolojim bozuldu alçılar çıktığından beri ağlıyorum.
Hiçte bileeee. Çok hoş duruyorr

12. gun boyle bir seyi dert etmek icin asiri erken sanki, ben de ameliyetimin 5. gunundeyim doktorum ilk resmi gosterdiginde asiri kalkik bu dedim ama hepsinin ortak soyledigi ki genelde gercek de olan sey burun ilk aylarda cok dusuyor hele yillar icinde daha da bu kalkiklik birkac ay en fazla seninle olacak daha sonra yillarca oturmus burnun olcak boyle dusunmeye calis bence aksi halde surec cok zor hale geliyor, benim de ameliyattan ziyade kalkik mi oldu yok uzun mu kaldi yok sirti nasildir bunlari dusunup stres yapmakla geciyor

Merhaba,

bu burun böyle mi kalacak ne olur söyleyin psikolojim bozuldu alçılar çıktığından beri ağlıyorum.
Düşer bu burun bekle. Neden bu kadar indi dersin sevmezdin belki de. Uzun bir burun çünkü

Merhaba,

Merhaba burnunuz çok güzel olmuş yüzünüze çok yakışmış, doktorunuzu öğrenebilir miyim ☺️🙏🏻

Back
X