Burnum domuz burnu gibi ve yamuk gibi :(

Ben acıdan çok korksamda kararlıyım olacağım birkaç hafta içinde
Bence acı için değil sonucu için korkun korkacaksınız En kolay kısmı ameliyat bence ki ben ağlayarak girdim doktor iptal edecekti Sonrasındada gram acı olmadı boş yere korktum okadar :)

Eklentiler

• 30730DA5-3EE2-496A-85B8-FD7B4A543B73.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 115
  • 6328C7BA-C54B-4F0F-AA8F-95678F750D12.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 104
  • E5D935C6-F6A7-4968-8E55-F367F17558E7.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 113

Şimdi oldu. Burnunuzun önceki hali de küçük değilmiş. Gözünüze gelen büyüklük ödem kaynaklı. Ödemi attığı zaman daha norma boyutlara gelecektir.
Burnunu yaptıran kimi gördüysem kadın ya da erkek inanılmaz endişeli oluyorlar. Psikolojik olarak rahatsız oluyor.
Bir erkek arkadaşım yaptırmıştı burnu da çok güzel de olmuştu. Çocuk diyordu ki aynaya bakamıyorum sanki ben değilim.

Zamanla ödemi geçince burnunu beğenmişti ve o endişeli hali gitti. Kendinize biraz zaman verin

Evet haklısınız. Ödemi hissediyorum zaten şişiklik var baya ödem inince beğenirim diye düşünüyorum. Birde birşey sormak istiyorum ben çok kalkık istemedim doktor tam istediğim gibi yapmış aslında ama ucu düşmez inşallah çok düşüyormu acaba

Kişiden kişiye değişiyor. Kuzeniminkine doktor biraz düşer dedi 15 yıldır aynı duruyor kızın burnu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…