- 16 Mart 2021
- 429
- 53
- 48
- Konu Sahibi BeyazKaranfil11
-
Yandan çok kalkık filan değil, gayet iyi ayarlamış. Bende bu kadar çok ödem olmamıştı ama kalın derili olduğunuz için çok şişmiş olabilir, beklemekten başka yapacak bir şey yok. İğneye gerek yok bence, kendi kendine geçsin. Çok tuzlu şeyler yemeyin. Ayrıca taze ananas yiyin diyorlar ödem için.Aslında önden şöyle bu görüntüyü ben beğendim ama çok fazla şişlikten dolayı belki bilmiyosum asimetri var deliklerinde bide yandan çok kalkık duruyor umarım şişliktendir çok top gibi çünkü ucu
Tahminen nekadar süre sonra şişlikler baya inmiş olur tamamen geçmesi 1 yılı bulur biliyorum ama büyük kısmı geçse onada razıyım. Şuan 18. günüm.Yandan çok kalkık filan değil, gayet iyi ayarlamış. Bende bu kadar çok ödem olmamıştı ama kalın derili olduğunuz için çok şişmiş olabilir, beklemekten başka yapacak bir şey yok. İğneye gerek yok bence, kendi kendine geçsin. Çok tuzlu şeyler yemeyin. Ayrıca taze ananas yiyin diyorlar ödem için.
Hayır hiç olmadı. Hatta kaburgadan kıkırdak alındı. Oda hiç acımadı.Merhaba ben yıllardır burun estetiğini araştırıyorum. Hatta olmak istediğim doktor için başlıkta açtım. Çok fazla ameliyat olduğumdan ameliyattan korksamda burun estetiği olmayı çok istiyorum. İzmirde Prof. Dr. Murat Songu beyle iletişim kurdum. Ameliyat sonrasında ödem olacağını söyledi. 5-6 ay içerisinde geçer dedi. Bol su içmek gerekiyormuş.
Acaba ağrınız çok oldu mu
Benim yaklaşık 2 ay sonra küçülmeye başlamıştı. İlk iki ay büyük görünüyordu burnum. Sonra yavaş yavaş küçüldü, şu an 6. aydayım, daha da küçülebilir belki.Tahminen nekadar süre sonra şişlikler baya inmiş olur tamamen geçmesi 1 yılı bulur biliyorum ama büyük kısmı geçse onada razıyım. Şuan 18. günüm.
Önceki hali var mı onu da paylaşır mısınız?Merhaba, başka bir konu daha açtım ona kimse cevap vermedi o yüzden tecrübeli arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var. Kalın deriliyim çok araştırdım bugün 17. günüm ama çok fazla şişikmi şeklimi kötü anlamadımDelikler asimetrik üst dudağım inceldi şişlikten bi garip yani sizce bu şişlikler inermi ucu çok fazla top gibi İncelirmi ucu?
Daha baya iner . Benim de başta böyle geniş büyük görünüyordu. Hatta inmez sandim ama baya indi.Merhaba, başka bir konu daha açtım ona kimse cevap vermedi o yüzden tecrübeli arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var. Kalın deriliyim çok araştırdım bugün 17. günüm ama çok fazla şişikmi şeklimi kötü anlamadımDelikler asimetrik üst dudağım inceldi şişlikten bi garip yani sizce bu şişlikler inermi ucu çok fazla top gibi İncelirmi ucu?
Kalın derili değilseniz çok uzun sürmez. Benim 4. Aydan sonra gözle görülür şişlik kalmadı yani o günden beridir burnum değişmiyorTahminen nekadar süre sonra şişlikler baya inmiş olur tamamen geçmesi 1 yılı bulur biliyorum ama büyük kısmı geçse onada razıyım. Şuan 18. günüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?