burnum düz istememe ragmen asiri kavisli oldu

suberextra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2023
22
7
1
26
merhaba herkese, düz bi burun istememe ragmen burun sirtim cok oyulmus. 3 ay oldu ucunda düsme olur mu sizce daha düz görünme ihtimali var midir? kalkik da istemedigim halde dr baya kaldirmis.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-01-29 at 21.12.48.webp
    WhatsApp Image 2023-01-29 at 21.12.48.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 770
Gayet normal duruyor. Fazla kalkık yapmalarının sebebi ilerleyen zamanlarda normal yükseklikte durması için diye biliyorum.

mis gibi burun yapmış doktor.
bence artık burnunuza değil psikolojinize bakın. eski hali nasıldı bilmiyorum ama onu beğenmeyip estetik olmuşsunuz, ortaya çıkan hatasız işi de beğenmiyorsunuz. mesele burun değil :(

Çevremde yaptıran insanların doktorlarından duyup söyledikleri bu yönde. Ki zaten burnunun tam olarak oturmasına daha çok var. Ha şu anda da aşırı bir kalkıklık ve kavis yok. Gayet güzel görünüyor.

mis gibi burun yapmış doktor.
bence artık burnunuza değil psikolojinize bakın. eski hali nasıldı bilmiyorum ama onu beğenmeyip estetik olmuşsunuz, ortaya çıkan hatasız işi de beğenmiyorsunuz. mesele burun değil :KK43:
eski hali böyleydi, ben nefes icin yaptirmistim. biraz da kemik törpülensin istedim begeniyordum burnumu. beni tatmin etmeyen sey istedigim gibi olmamis olmasi tesekkür ederim yorumunuz icin.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-01-29 at 21.12.39.webp
    WhatsApp Image 2023-01-29 at 21.12.39.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 572
Çevremde yaptıran insanların doktorlarından duyup söyledikleri bu yönde. Ki zaten burnunun tam olarak oturmasına daha çok var. Ha şu anda da aşırı bir kalkıklık ve kavis yok. Gayet güzel görünüyor.
tesekkür ederim yorumunuz icin sürec biraz algimi bozdu, disardan bakan gözlerden yorum almak iyi geldi

merhaba herkese, düz bi burun istememe ragmen burun sirtim cok oyulmus. 3 ay oldu ucunda düsme olur mu sizce daha düz görünme ihtimali var midir? kalkik da istemedigim halde dr baya kaldirmis.
Kavisli değil için rahat olsun çok da güzel olmuş, güle güle kullan 😁 yeni ameliyat olduysan eğer ilk günler burun ucu kalkık görünüyor ama 2 ay içerisinde bile düşüyor o kalkmışlık zaten doktor onu hesap ederek kaldırıyor. İçini ferah tut gayet güzel olmuş 👍

Kavisli değil için rahat olsun çok da güzel olmuş, güle güle kullan 😁 yeni ameliyat olduysan eğer ilk günler burun ucu kalkık görünüyor ama 2 ay içerisinde bile düşüyor o kalkmışlık zaten doktor onu hesap ederek kaldırıyor. İçini ferah tut gayet güzel olmuş 👍
tesekkür ederimm 3 ay oldu

Back
X