- 26 Ocak 2023
- 22
- 7
- 1
- 26
- Konu Sahibi suberextra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
düser mi diyorsunuz zamanla? düsmesini istiyorum daGayet normal duruyor. Fazla kalkık yapmalarının sebebi ilerleyen zamanlarda normal yükseklikte durması için diye biliyorum.
eski hali böyleydi, ben nefes icin yaptirmistim. biraz da kemik törpülensin istedim begeniyordum burnumu. beni tatmin etmeyen sey istedigim gibi olmamis olmasi tesekkür ederim yorumunuz icin.mis gibi burun yapmış doktor.
bence artık burnunuza değil psikolojinize bakın. eski hali nasıldı bilmiyorum ama onu beğenmeyip estetik olmuşsunuz, ortaya çıkan hatasız işi de beğenmiyorsunuz. mesele burun değil![]()
tesekkür ederim yorumunuz icin sürec biraz algimi bozdu, disardan bakan gözlerden yorum almak iyi geldiÇevremde yaptıran insanların doktorlarından duyup söyledikleri bu yönde. Ki zaten burnunun tam olarak oturmasına daha çok var. Ha şu anda da aşırı bir kalkıklık ve kavis yok. Gayet güzel görünüyor.
mesajlara bakabilir misiniizyok bu kavisli değil benimki daha kavislidir bence içini rahat tut :)
Kavisli değil için rahat olsun çok da güzel olmuş, güle güle kullanmerhaba herkese, düz bi burun istememe ragmen burun sirtim cok oyulmus. 3 ay oldu ucunda düsme olur mu sizce daha düz görünme ihtimali var midir? kalkik da istemedigim halde dr baya kaldirmis.
tesekkür ederimm 3 ay olduKavisli değil için rahat olsun çok da güzel olmuş, güle güle kullanyeni ameliyat olduysan eğer ilk günler burun ucu kalkık görünüyor ama 2 ay içerisinde bile düşüyor o kalkmışlık zaten doktor onu hesap ederek kaldırıyor. İçini ferah tut gayet güzel olmuş
![]()
cok tesekkür ederimmAşırı kavisli değil kesinlikle çok güzel olmuş bu arada güle güle kullanın![]()
Bu burun düz zaten dizden kastiniz ne acabamerhaba herkese, düz bi burun istememe ragmen burun sirtim cok oyulmus. 3 ay oldu ucunda düsme olur mu sizce daha düz görünme ihtimali var midir? kalkik da istemedigim halde dr baya kaldirmis.
eski burnum düzdü diye o oyuntu bana kavis gibi gelmisti tesekkür ederim icim rahatladiBu burun düz zaten dizden kastiniz ne acaba
bu sekilde burunlarBu burun düz zaten dizden kastiniz ne acaba