burnum egri :(

iyi bir doktora gidersen düzelmesi mümkün canım ama hemen karar verme şiş yüzünden öyle görünüyo olabilir istersen doktorun ile bir görüş..geçmş olsun

Kizlar 4 ay once ameliyat oldum. Fakat burnum egri :( . Bu sekilde egri olup ikinci ameliyatla burnu duzelen var mi?

canım öncelikle gecmiş olsun ama 4 aylık burun daha oturmamış ve ödemli bir burun doktorun bu konuda sana yardımcı olması lazım ödemden ve şişliklerden dolayıda burun egri gibi gözükebilir.ve masaj yapıyomusun masajlada ödemlere cok etkisi var doktorundan başka bir doktora gidip olma 1 sene olmadanda sakın elletirme burnuna dönüşü olmayan hatalara sebep olabilirsin.bence 1 seneyi doldur.ödemlerin önce bi gitsin.masajında cok önemi var.gecmiş olsun

Tesekkur ederim canim. Benimki bariz egri hatta sislikler indikce daha da egiliyo :( biz de sisliklerden sanmistik :(

canım amelıyat oncesı burnunda egrılık varmıydı? genelde egrılıkler tam olarak duzelmıyor,bır ıkı kısıde gordum oncesınde egrılık varsa sonrasında da bır mıktar egrılık kalmış.hatta benım burnumda da şimdılık egrılık var,amelıyat olacagım, doktorum resım gonder ona gore bırsey soyleyebılırım demıstı ama gondermedım,artık gıdınce ogrenecem,çok barız bır egrılık degılse sorun etmemeye çalış canım yoksa çok takarsan psikolojın bozulur

Kizlar tesekkur ederim cevsplariniz icin. Egrilik yoktu canim onceden. Masajin da 1.5 aya kadar etkili oldugunu duydum. Daha snra kemiklesme basladgi icin ise yaramiyomus. Ama bir umut yapiyorum.

Mirage35 bana mesaj yazmışın ama malesef cvp veremiyorum msj sayım azmış 100 olması gerekir diyor.evet ufuk beye oldum ameliyatımı 2010 da oldum.soruların varsa cevaplarım

Mirage35 bana mesaj yazmışın ama malesef cvp veremiyorum msj sayım azmış 100 olması gerekir diyor.evet ufuk beye oldum ameliyatımı 2010 da oldum.soruların varsa cevaplarım

ben de ufuk beye amelıyat olacagım,bır kaç hastasıyla ırtıbat kurdum da,sizi de gorunce sormak ıstedım,sonuçtan memnun musunuz,sonrasında herhangı bır sorun oldu mu,düşme gıbı ya da nefes almayla ılgılı bır problem.resımlerın varsa gormek ısterım.

benimde aynı sorun vardı eğrilik şişlik vs. benim 1 yılı geçti bugün bi daha operasyon geçirdim. bakalım.... Bence 1 yıldan önce müdahale ettrme canm

geçmiş olsun canım. inşallah düzelmiştir. 1yılı beklemek de zor olacak sanki vakit geçmiyor :( sen yine ilk ameliyatını yapan dra mı ameliyat oldun?

Son düzenleme:
evet. benm tam denk geldi 1 yıla. bekledim baya düzelir diye ama nafile::(

ama senin öyle olcağını sanmıyorum baktım resmlerine burun derin kalın ve burnunun hattı belli.Yamuk sandığın yer ödem gibi duruyo. Normal deride şişliğin inme süresi nerdeyse 6 Ay 1 yılken kalınlarda daha geç oluyo. seni çok iyi anlıyorum beklemekte zor geliyo:( ben şimdi yeniden 1 yıl bekliycem :(

ama senin öyle olcağını sanmıyorum baktım resmlerine burun derin kalın ve burnunun hattı belli.Yamuk sandığın yer ödem gibi duruyo. Normal deride şişliğin inme süresi nerdeyse 6 Ay 1 yılken kalınlarda daha geç oluyo. seni çok iyi anlıyorum beklemekte zor geliyo:( ben şimdi yeniden 1 yıl bekliycem :(

derim kalın değilmiş ben de öyle sanıyodum da ameliyattan önce birkaç drla görüşmüştüm. derin kalın değil normal çabuk iyileşir demişlerdi. başka uzmana da gösterdim ben kemik yapım neredeyse tamamen oluşmuş, böyle kalacağını söyledi :(( bu arada geçmiş olsun canım

benimkide kalın derili olmayı düşünüyorumda sen kime oldun acaba canım

benimde 15 gün oldu banada yamuk geliyor burnum aynaya bakınca çok anlaşılmıyor ama fotoğraff çekince çok belli oluyor kusurlar özellikle önden bakılınca yamuk sağ ve sol profil farklı delikler eşit değil umaım geçer en yakın süredeee

benimde 15 gün oldu banada yamuk geliyor burnum aynaya bakınca çok anlaşılmıyor ama fotoğraff çekince çok belli oluyor kusurlar özellikle önden bakılınca yamuk sağ ve sol profil farklı delikler eşit değil umaım geçer en yakın süredeee

Bende aynıyım nasıl değişiklik varmı

Back
X