Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar 4 ay once ameliyat oldum. Fakat burnum egri. Bu sekilde egri olup ikinci ameliyatla burnu duzelen var mi?
Tesekkur ederim canim. Benimki bariz egri hatta sislikler indikce daha da egiliyobiz de sisliklerden sanmistik
![]()
Mirage35 bana mesaj yazmışın ama malesef cvp veremiyorum msj sayım azmış 100 olması gerekir diyor.evet ufuk beye oldum ameliyatımı 2010 da oldum.soruların varsa cevaplarım
Tesekkur ederim canim. Benimki bariz egri hatta sislikler indikce daha da egiliyobiz de sisliklerden sanmistik
![]()
benimde aynı sorun vardı eğrilik şişlik vs. benim 1 yılı geçti bugün bi daha operasyon geçirdim. bakalım.... Bence 1 yıldan önce müdahale ettrme canm
geçmiş olsun canım. inşallah düzelmiştir. 1yılı beklemek de zor olacak sanki vakit geçmiyorsen yine ilk ameliyatını yapan dra mı ameliyat oldun?
evet. benm tam denk geldi 1 yıla. bekledim baya düzelir diye ama nafile:![]()
ama senin öyle olcağını sanmıyorum baktım resmlerine burun derin kalın ve burnunun hattı belli.Yamuk sandığın yer ödem gibi duruyo. Normal deride şişliğin inme süresi nerdeyse 6 Ay 1 yılken kalınlarda daha geç oluyo. seni çok iyi anlıyorum beklemekte zor geliyoben şimdi yeniden 1 yıl bekliycem
![]()
ama senin öyle olcağını sanmıyorum baktım resmlerine burun derin kalın ve burnunun hattı belli.Yamuk sandığın yer ödem gibi duruyo. Normal deride şişliğin inme süresi nerdeyse 6 Ay 1 yılken kalınlarda daha geç oluyo. seni çok iyi anlıyorum beklemekte zor geliyoben şimdi yeniden 1 yıl bekliycem
![]()
benimkide kalın derili olmayı düşünüyorumda sen kime oldun acaba canım
benimde 15 gün oldu banada yamuk geliyor burnum aynaya bakınca çok anlaşılmıyor ama fotoğraff çekince çok belli oluyor kusurlar özellikle önden bakılınca yamuk sağ ve sol profil farklı delikler eşit değil umaım geçer en yakın süredeee
Bende aynıyım nasıl değişiklik varmı