İnşallah öyledir grip oldum zaten boğazlarım şiş burnumda akıntı falan yok sadece içinde mukus var temizlemeye çalışıyorum onu da elimden geldiğince inşallah enfeksiyon falan kapmaz da başıma iş çıkartmaz yaBelki normal grip/soguk alginligi olabilir, suan yaygin zaten
Allah korusun ya inşallah öyle bir şey olmaz doktorum ilaç yazdı 3 tane düzenli şekilde kullanıyorum salgın var bu ara herkes hasta ben de grip oldum belki o yüzden de şişmiş olabilirdoktorunun dediklerini yap yoksa nekroz olup burun dokunu kaybetmeye bile gidebilir allah korusun
yüksek antibiyotik tedavisine devam etAllah korusun ya inşallah öyle bir şey olmaz doktorum ilaç yazdı 3 tane düzenli şekilde kullanıyorum salgın var bu ara herkes hasta ben de grip oldum belki o yüzden de şişmiş olabilir
Yüksek antibiyotik tedavisi dediğin nediryüksek antibiyotik tedavisine devam et
doktor antibiyotik vermiştir değil mi şimdi enfeksiyon için?Yüksek antibiyotik tedavisi dediğin nedir
Evet bir tane damla 2 tane hap ilaç verdi kullanıyorum onları düzenli bir hafta sonra kontrole çağırdı duruma göre o ne derse yapacağımdoktor antibiyotik vermiştir değil mi şimdi enfeksiyon için?
antibiyotikler 1000'lik mi? kullan doktorun ilaçlarını mutlaka antibiyotik vermiştir. burnuna dokunma enfeksiyon kaptırabilecek yerleden uzak dur.Evet bir tane damla 2 tane hap ilaç verdi kullanıyorum onları düzenli bir hafta sonra kontrole çağırdı duruma göre o ne derse yapacağım
500 lük antibiyotikler , bide az önce covid ve eris varyantına baktım belirtilerine halsizlik öksürmek baş ağrısı bende aynıları var Allah korusun ya acaba covid veya eris varyantı mı oldum bir sürü ilaç içiyorum pazartesiden beri hala aynıyım hiç düzelme yok sizce bir sorun olur mu covid veya eris varyantı olduysamantibiyotikler 1000'lik mi? kullan doktorun ilaçlarını mutlaka antibiyotik vermiştir. burnuna dokunma enfeksiyon kaptırabilecek yerleden uzak dur.
sana bir sey diyecegim umarım sinirlenmezsin burnun enfekte olacagına covid ol daha iyi... enfeksiyon ve nekroz çok büyük sorun... burnunu sürekli gözlemle dokunma ve doktora aklına bir şey takıldıgında sor. internette konuyu arastır.500 lük antibiyotikler , bide az önce covid ve eris varyantına baktım belirtilerine halsizlik öksürmek baş ağrısı bende aynıları var Allah korusun ya acaba covid veya eris varyantı mı oldum bir sürü ilaç içiyorum pazartesiden beri hala aynıyım hiç düzelme yok sizce bir sorun olur mu covid veya eris varyantı olduysam
Hayır sinirlenmem doğru olanı söylüyorsunuz siz , burnumu hiç ellemiyorum zaten hem bantlı komple hem de üzerinde alçı var doktoru tedbir amaçlı taktı doktorun dediği her şeyi düzenli yapıyorum hatta bana böyle hastalarla çalışmak beni de mutlu ediyor çok dikkat ediyorsunuz bakıma ilaca vs dedi ama nazar değdi ya şimdi asistanına yazdım hastaneye gidip bi serum taktırsam hastalığım için burnuma bir sakıncası olur mu diye sordum dönüş bekliyorumsana bir sey diyecegim umarım sinirlenmezsin burnun enfekte olacagına covid ol daha iyi... enfeksiyon ve nekroz çok büyük sorun... burnunu sürekli gözlemle dokunma ve doktora aklına bir şey takıldıgında sor. internette konuyu arastır.
her şeyi sorun. burnunuza hiç dokunmayın. çok geçmiş olsun inş. gribal enfeksiyon falandır.Hayır sinirlenmem doğru olanı söylüyorsunuz siz , burnumu hiç ellemiyorum zaten hem bantlı komple hem de üzerinde alçı var doktoru tedbir amaçlı taktı doktorun dediği her şeyi düzenli yapıyorum hatta bana böyle hastalarla çalışmak beni de mutlu ediyor çok dikkat ediyorsunuz bakıma ilaca vs dedi ama nazar değdi ya şimdi asistanına yazdım hastaneye gidip bi serum taktırsam hastalığım için burnuma bir sakıncası olur mu diye sordum dönüş bekliyorum
Teşekkür ederim inşallah öyledir asistanı yazdı şimdi serum taktırabilirsiniz diye iyi gelir dediher şeyi sorun. burnunuza hiç dokunmayın. çok geçmiş olsun inş. gribal enfeksiyon falandır.
Evet araştırdım genelde yanma sızlama şime ve akıntı oluyormuş bende sadece şişmişti biraz kızarmıştı doktor bantladı komple ve alçı koydu üzerine söylerdi hem de öyle bir şey olsaydı diye düşünüyorumBurunda boyle bir problem olsa yanma sizlama akıntı olmaz mi
doktorun kbb uzmanı mıEvet araştırdım genelde yanma sızlama şime ve akıntı oluyormuş bende sadece şişmişti biraz kızarmıştı doktor bantladı komple ve alçı koydu üzerine söylerdi hem de öyle bir şey olsaydı diye düşünüyorum
Evetdoktorun kbb uzmanı mı
gribal enfeksiyon için vermiştir sana ilaçları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?