burnum gözüme çirkin gelmeye başladı

aysetekinnn

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2020
14
3
16
merhaba...ben burun estetiği olalı bugün 47 gün oldu ama burnum her geçen gün gözüme çirkin gelmeye başladı sanki ödemler aşağıya indikçe burnum büyüyor gibi geliyor ve özellikle burnumun sağ tarafında çok fazla ödem olmasına rağmen sağ profilden beğeniyorum ama soldan gözüme çok garip geliyor bu durum ilerleyen aylarda değişir mi

Düzenli masaj yapmanız ödemlerinizin eşit derecede dağılmasını sağlayacaktır bunun haricinde şeklinde çok değişim olacağını sanmıyorum sadece ödemlere bağlı simetrisi değişebilir ancak

Ben 15 Temmuz’da oldum 7 ay oldu oncelerı daha çok begenırken gözum mu alıstı guzel burunlu kısılerı mı cok gormeye basladım istedıgım gıbı dırmuyor yandan guzel onden foto cekıldıgımde hiç öyle burunucum kalkık durmuyor ve nedense foto cekılınce kötü cıkıyor her aynada bıle farklı bazı aynadan baktıgımda asansor mesela cok guzel dıruyor bı foto cekeyım dıyorum aynadan baktıgımdan cok fatklı kucucuk bı burun gıbı benım gıbı fotolarda aynalarda kötu gorunup gercekte bıraz daha guzel duran var mı?

Back
X