- 29 Ekim 2015
- 325
- 98
- 53
- 28
- Konu Sahibi gizos123456
-
Nasıl yani
Kötü derken Nasıl oldu ki? Bi de sonradan mı kötüleşti.?merhabalar ben yaklaşık iki sene önce ameliyat oldum baya ucuza oldum ama burnum kötü oldu nefes almaktada zorlanıyorum revizyon olucam bu sene naci çeliğe ameliyat olmayı düşünüyorum tavsiyeleriniz neler kızlar ?
Evet canım çöktü başlarda böyle değildi ödemler indikçe ortaya çıktı şimdi revizyon olmayı düşünüyorumKötü derken Nasıl oldu ki? Bi de sonradan mı kötüleşti.?
Hadi ya çok üzüldüm geçmiş olsun fotoğraf atma imkanınız var mı merak ettim deEvet canım çöktü başlarda böyle değildi ödemler indikçe ortaya çıktı şimdi revizyon olmayı düşünüyorum
Özelden yazarsanız tabi atarım resimHadi ya çok üzüldüm geçmiş olsun fotoğraf atma imkanınız var mı merak ettim de
Ya emin değilim 3,4 ay sonra sanırım senin ikinci ameliyatta düzeldi mi burnun ben daha kötü olur diye korkuyorum kulağımdan kıkırdak alınıcakburnunuzdaki çökme kac ay sonra ortaya çıktı acaba bende iki kez ameliyat oldum.ilkinde kemerim alindi bir yil olmasina ragmen burun üzerim dümdüz değil hala bir çıkınti var.
Ameliyat oldunuz mu acaba ?Yok mu tavsiye ?
Ocakta olucamA
Ameliyat oldunuz mu acaba ?
Kime ameliyat oluyorsunuz?Ocakta olucam
Naci beye mi ameliyat oldunuz? Sonuctan memnun musunuz?Ocakta olucam
Dikkat et.para tuzaklarına kapılma.olumsuz birçok yorum vardı.ve yorumlar siliniyor.selcuk yazan a bak.revizyin konusunda yaptıklarını gosterir.cok ilgili sempatik güvenilir.instagram sayfası var bak.benim de foto video var sayfasindamerhabalar ben yaklaşık iki sene önce ameliyat oldum baya ucuza oldum ama burnum kötü oldu nefes almaktada zorlanıyorum revizyon olucam bu sene naci çeliğe ameliyat olmayı düşünüyorum tavsiyeleriniz neler kızlar ?
merhabalar ben yaklaşık iki sene önce ameliyat oldum baya ucuza oldum ama burnum kötü oldu nefes almaktada zorlanıyorum revizyon olucam bu sene naci çeliğe ameliyat olmayı düşünüyorum tavsiyeleriniz neler kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?