Burnum kalkık beğenmiyorum(fotoğraflı)

Öncelikle hayırlı bayramlar. Kalin derili burun yapısına sahibim. Gerek sosyal medya da gerek yüzyüze bu konuda kendilerini bi hayli övdükleri için burun ameliyatımı ozan luay abbas yaptı. Böyle bi platform da ilk defa yorum yapıyorum.Yapmamın sebebi benim araştırma yaparken herhangi bi yorum bulamayışımdır sizlere yardımcı olmak isterim. Sağlıklı bir buruna sahip olmakla beraber burun deliklerimde eşitti fakat şimdi bi burun deliğim sürekli tıkalı burun deliklerim de oldukça farklı ben bu süreçte çok yıprandım çünkü inanmayacaksınız belki ama burun ucumun kalkıklığı dışında olumlu tek bir farklılık yoktu ve empati yapmanızı rica ediyorum.Dışardan karşılaşacağınız tepkileri düşünün hepsi 'ee bunun için mi bıçak altına yattın bide sağlığından oldun' dediler. Uzun bi süre geçti ameliyatımdan ve Allah şahidim olsun ki söylediklerim yalansa bütün bu ayda tuttuğum oruçlar kabul olmasın. Şimdi tekrar ameliyat olmam gerekiyor ve revizyonun fiyatlarını da bilen bilir ateş pahası oluyorlar. Karşılaştığım o üslubu gerçekten unutamıyorum ben benden taraf kendilerine hakkımı helal etmiyorum Allaha havale ediiyorum .Kendilerinin kalın derili burun ameliyatı benim işim demesine sakın inanmayın
Merhaba geçmiş olsun öncelikle resim atabilme şansınız varmı özel değilse eger

Yandan çok beğeniyorum bakın sorun benim isteğim dışı hareket etmesi düz Bi burun istemiştim çünkü ameliyatı zaten burnum yamuk olduğu için oldum ve ilk 3 5 ay asla burnum inmedi 6 aydan sonra indi biraz ben sadece küçük yüzlü olmadığım için küçücük yapılmasından mutlu değilim ameliyattan sonra bana fındık gibi burun oldu bak demişti bide sld

Yandan çok beğeniyorum bakın sorun benim isteğim dışı hareket etmesi düz Bi burun istemiştim çünkü ameliyatı zaten burnum yamuk olduğu için oldum ve ilk 3 5 ay asla burnum inmedi 6 aydan sonra indi biraz ben sadece küçük yüzlü olmadığım için küçücük yapılmasından mutlu değilim ameliyattan sonra bana fındık gibi burun oldu bak demişti bide sldkdk
Yaa çok güzel bir burun olmuş keşke benimde burnum böyle küçük olsaydı minyon bir yüzüm var ama rinoplasti oldum bende ama burnumu beğenmiyorum yüzüme sanki büyük gibi geliyor küçültülmesini istemiştim ve kavisli hafif kalkık bir burun olsun istemiştim ama kemeri düzeltip dümdüz bir burun oldu yine ağlamak istiyorum yaaa 😔🥺😭😭

Bu o kisi degil ama konu sahibinin baska bir uyeligi daha vardi. Ozelden konusmustum fotoları gorunce tanidim. Doktoru Ankara'da Ozan Luay Abbas ... begenenler icin yaziyorum :)
Efsane bir doktor OZAN LUAY ABBAS gözünüz kapalı burun ameliyatı olanilirsimiz. Ben 5 yıl önce ilk burun estetiğimi oldum o doktorun hatasından 4 kez revizyon oldum düzelmedi. En son Ozan beyle görüştüm İstanbul’dan kalkıp Anlara’ya gittim. Sonuç inanılmaz 5. Revizyonumu kendisi yaptı kaburgadan parça aldı ve şahaneler yarattı.

Back
X