Burnum kalkık beğenmiyorum(fotoğraflı)

Nerde tedavi görüyorsunuz? Doktor tavsiyesi verir misin

O zaman bence hiç olmayın çünkü üst çene ileriye gelirse yüzün orantısı daha çok bozulabilir :KK43: Yani üst ve alt çene hizalansın derken, burnunuz ve alnınız fazla geride kalabilir, bu da daha çok dikkat çekebilir. Şu anda güzelsiniz, çok dikkat çekmiyor.
Evet üstte sıkıntı yok görünüyor. Alt çene geri alınmalı. Fotoğrafa göre bakinca hatalı bı karar. Ayrıca burunda sorun yok. Sorun alt çenede

Doktorunuz kim ben çok beğendim burnunuzu ben de böyle istiyorum da ucu düşük oldu benimkinin bence çok hoş

Doktorunuz kim ben çok beğendim burnunuzu ben de böyle istiyorum da ucu düşük oldu benimkinin bence çok hoş
Ozan Luay abbasmış sanırım benim başka konudaki mesajıma öyle yazmış sen de memnun kalmicaksın göreceksin falan diye, ben de ozan beye oldum 9. Gündeyim.

Bence burnunuz kendi başına gayet hoş. Tüm yüz ile uyumunu bilemem tabii.

Ama siz nasıl istediniz ? Küçük, kalkık ve kavisli mi ? Yoksa düz ve doğal mı ? Önemli olan bu. İsteğinize göre yapılmalı.

burnun çok güzel sadece alt çenen bi tık önde o yüzden öyle geliyor

Bence burnunuz kendi başına gayet hoş. Tüm yüz ile uyumunu bilemem tabii.

Ama siz nasıl istediniz ? Küçük, kalkık ve kavisli mi ? Yoksa düz ve doğal mı ? Önemli olan bu. İsteğinize göre yapılmalı.
Doğal istemiştim ve ameliyat girmeden önce tekrar belirtmiştim

Benim 9. Günüm henüz erken bişey demek için ama memnunum şuana kadar, kalkık olmadı kalkık kavisli istemedim zaten doktor da dikkate aldı.
Sizi dikkate almış beni almadı hatta bir kaç sorunlar daha oldu ama genel olarak herkese aynı yaklaşım da değil ve ben bundan bir kaç hastasına daha ulaştım özelden atabilirim deforme olmuş onun burnu ve şikayet edecekmiş

Evet üst çene ameliyat olacağım öne alınıcak
Canım bence üst dudağınla burun ucunda çok fazla Aralık kalmış gibi. En azından üst dudağına çok hafif dolgu yaparsan, burnundaki o kalkık rahatsız edici görüntüyü giderebilirsin.

Sizi dikkate almış beni almadı hatta bir kaç sorunlar daha oldu ama genel olarak herkese aynı yaklaşım da değil ve ben bundan bir kaç hastasına daha ulaştım özelden atabilirim deforme olmuş onun burnu ve şikayet edecekmiş
Sizin burnunuz küçük kalkık kavisli de değil o kadar, gayet hoş bir burnunuz olmuş bence ben hala bir sorun göremiyorum. Ben de ulaştım çok hastasına instagramdan memnunlardı, adam reklam peşinde koşan sürekli hastalarıyla video çeken bir tip değil neye göre davranış değiştirip aynı yaklaşımda olmayacak.Rinoplasti sürecine girerken zaten olası olumsuz sonuçları ve komplikasyonları göze almak lazım ama gördüğüm kadarıyla ozan bey hastalarının arkasında duran bir doktor.Sizin memnuniyetsizliğinizin nedenini anlayamadığım için tartışmak da anlamsız bir yerde ben gayet güzel bir burun görüyorum bu resimlerde.

Gayet hoş duran ama aynı zaman da doğal da duran bir burun, bunu doktoru savunmak için de demiyorum, kaldı ki birçok üye size benzer şeyi demiş.

Back
X