- 6 Ocak 2023
- 12
- 5
- 1
- 21
- Konu Sahibi rinoplasti26
-
Çok sıvı ve anana tüketiyorum umarım bir an önce inerDaha yeni ve sis durumda bol sivi ve mumkunse ananas alip kabuklarindan cay yapin. Gayet iyi duruyor nerede oldunuz
Yaaa gerçekten çok üzüldüm benim en çok korktuğum bu işte. Kavisi kaldırması bile az biraz düşse dümdüz olacak sanki. Doktor biraz kıkırdak biraz doku ile desteklediğini söyledi. Ben de doku zamanla kaybolur kayar düşer diye çok korkmaya başladım.O uç kısmını inşallah kıkırdak ile desteklemistir kaldırıp diktiyse sadece kalın derili ucu düşüyor eski haliniz nasıl bilmiyorum ama benim de ameliyat masasında böyle idi 1 sene oldu ucu düştü çünkü kıkırdak ile desteklememiş sizinki inşallah desteklidir şimdilik gayet kalkık duruyor 6 aya belli olur
Çok teşekkürler çok atel açıklaması için. Ben devlette oldum. O yüzden çok detaylı istekte bulunamadım. Doktor burnum kalın derili olduğu için normale göre bir tık fazla kaldırdı. Düşme payı var. Burnum büyük olduğu için kibar durmuyor farkındayım. Ama ancak böyle oluyordu maalesefBu şekildeki beyaz atellerde kavis belli olmuyor. Benimki ten rengi bant gibiydi onlarda belli oluyor. Kalkıklık ameliyat masasındakinde çok fazla bana göre atelli hali daha iyi. Ucu biraz düşebilir ama burnunuz gerçekten fazlasıyla kalkık düşse bile istediğiniz gibi olur diye düşünüyorum.
Çok teşekkürler haklısınız ama sabırsızlık işte :) o kalkıklıkta düşme payı var. Sizce çok donuz gibi mi olmuş? Önden burun deliklerim çok gözükmüyor göze batmıyor. Ama yorumlarda donuz gibi falan demişler. Sizce çok mu kötü?Arkadaşımın 11. Ay ile 12. Ay arasındaki burnunda bile dağlar kadar fark var. Şu an ödem dolu burnunuz, anlayamazsınız. Gayet kalkık yapmış, ne kadar inebilir ki? Hatta bayağı bir kalkık
Çok teşekkür ederim, peki sizce kalkıklığı iyi mi kötü mü duruyor?Burnunuzun kalkık olduğu konusunda aynı fikirdeyim.Üçü şişmiş ve atel olduğu için anlayamıyorsunuz ama kalkık istediğinize göre seveceğiniz bir seviyede olacak bence.
Umarım daha çok yüzüme oturur zamanla. Doktor kalın derim olduğu için düşme payını hesaba kattı. Hem önden bakınca burun deliklerim göze batmıyor. Sizce çok mu çirkin olmuş domuz gibiLütfen sakin ol belki umduğundan daha beğeniceksindir? inan yukarıdaki burun güzel durmuyor okadar kalkık burun mu oldu d*muz gibi olurmu
Hayır çünkü düşüyor burun doğal olarak. Orayı çok yukarı almassa bu sefer burun dudak mesafesi çok azalacak düştüğünde. Arkadaşım sürekli doğal olsun demişti şu an çok pişman çünkü biraz düştü ve fazla doğal oduÇok teşekkürler haklısınız ama sabırsızlık işte :) o kalkıklıkta düşme payı var. Sizce çok donuz gibi mi olmuş? Önden burun deliklerim çok gözükmüyor göze batmıyor. Ama yorumlarda donuz gibi falan demişler. Sizce çok mu kötü?
Bu konu tamamen zevk meselesi.Ben burnum kalkık değil diye üzülüyordum ikinci ameliyatımda dr burun ucumun açısını değiştirmiş.Bana hiç gitmedi.Kişisel zevkim burnun yarısından burun ucuna doğru yükselen ama kalkık olmayan bir burun :)Çok teşekkür ederim, peki sizce kalkıklığı iyi mi kötü mü duruyor?
Hangi hastanede ve hangi doktora oldunuz acabaArkadaşlar merhaba şuan burnumun 6. Günündeyim, perşembe günü atelim çıkacak ama moralim aşırı bozuk. Sanki hiç değişiklik olmamış gibi geliyor. Doktorun yaptığı kavisi atelin altından tahmin etmeye çalışıyorum. Ama dümdüz bir burun çıkacakmış gibi geliyor. Biliyorum daha çok erken anlamak için üstelik kalın derili bir buruna sahibim ve şişim daha çok olacak. ama Başkalarının burnuna bakınca burunda atel olmasına rağmen biraz da olsa kavis belli oluyor. Resmen hayallerim suya düştü. Ödem indikçe ameliyat masasındaki haline benzer değil mi?Eki Görüntüle 3188540 Eki Görüntüle 3188541
Dr nuz kim.Çok sıvı ve anana tüketiyorum umarım bir an önce inerDevlette oldum plastik cerrahi bölümünde teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?