Burnum kaydı sanırım

Tambicapon

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2019
16
0
1
32
Merhaba arkadaşlar 6 gün önce Vedat Menderes'e ameliyat oldum burnum için. Burnumda epey bi sorun vardı. Kemik ve kıkırdak eğriydi. Burnumda kırıklar vardı ( eski erkek arkadaşım dövdüğü için ) bir de estetik açıdan bazı dokunsular. Ameliyatım 4 saat surdu. Ameliyat sonrası harap oldum ilk iki gün. Bugün alcilarım alındı ve o da ne burnum kaymış! Aslında şaşırmadım çünkü yorganımı düzeltirken yanlışlıkla burnuma yumruk atmıştım 2 gün önce. Her neyse, bugün alçım çıktıktan sonra eliyle bastıra bastıra kemiği yerine oturttu ve eve geldim. Ama çilem tabiki bitmedi... Eve misafir geldi az önce köpeği ile ve benim evde de kedi var. Ben panikle kedimi kucakladım (6 kg) ve oturma odasına kapattım (1.5 m mesafede) ama bu esnada burnum tıkandı ve baskı gibi bi his oluştu. Fenerle burun içine baktım görünen kısım biraz küçülmüş ama şu an %100 ü tıkalı o deliğin. Vedat Bey'ı aradım hemen, bir şey olmaz dedi ama ben derdimi tam olarak anlatamadım bence ve bence bi sorun oluştu. Biraz ağladım ve buraya yazdım. Sizce bir şey olmuş mudur? O delik neden tıkandı. Normal mi? Bilmiyorum şu an çok mutsuzum ve ağlayıp duruyorum ya yine bir şey olduysa? O kemiği yerine oturturken canım inanılmaz yandı tekrar kaldıramam. Acaba bi kıkırdak yamuldu ve yolu yıkamış olabilir mi? Ya da ödem yer değiştirdi o an ağırlıkla mi sadece? Pazartesi dikişleri aldırmak için tekrar gidicem Vedat Bey'e ama o zamana kadar bekleyemem çok korkuyorum ve mutsuzum. Lütfen yardım edin.

sakin ol. Eğer çok sert çarpmadıysa biley olmaz. O kemik hemen kolay kolay kaymıyor. Tıkanmasıda normal aylarca tıkanabiliyor. Bazen şişiyor o sadece senin dediğin şeyle alakalı değil

Burnunuzun içi bazen şişip bazen iniyordur,
Birşey olsa doktor zaten müdahale ederdi.

Dışında bir yamukluk çökme varmı belli oluyormu hemen bilmiyorum ki bsşımıza gelmedi bu kadarı yanliz yeniyken benim kızımda eliyle hızlı ve sert vurmuştu o kadar basit değil kayması birşey olmadı kendimde çarptım çok kez unutup yok öle küçük darbalerle falan olmuyor bişey ama önceki kayması dr düzeltmesi ne kadar düzgün olmuştur o tartışılır ödemler inince umarım karşına yamuk bir burun çıkmaz iyi düşünelim iyi olsun olan olmuş revizyon yaptırırsın 1 yıl sonra

Merhaba cevaplariniz için teşekkür ederim. Çökme filan olmadı şu an bandaj li zaten ve inanılmaz şiş çünkü kemiği yerine oturturken epey bastırdı bastirdiktan sonra şekli son derece guzeldi. Sonra eve geldim ve misafirin köpeğin den kedimi korumak için kedimi kucakladım. Bu esnada herhangi bi yeni darbe almadım ama birden burnumun bir deliği tıkandı. Acaba burnum yine mi kaydı ya da kıkırdak mi düştü diye korktum. Çünkü ağır kaldırmak zararlı diye biliyorum ve kedim 6 kilo yani çok ağır. Doktoru aradım şimdi yine ben çok korkuyorum dedim yarın akşam üstü çağırdı beni bakalım belli olur yarına bir şey olmuş mu olmamış mı... ekte oturttuktan sonraki fotoğrafım var. Öncesinde kemerli gibiydi burun. Şu an bandaj olduğu için ne durumda bilemiyorum ve zaten inanılmaz odemim var şu an bandaj olmasa da göremem bence

Eklentiler

• IMG-20190121-WA0007.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 274
Yani kemik kaydığında evet belli oluyor kemer gibi ama kikırda kayması diye bir şey var mı? Kıkırdak düşmüş olabilir mi?

Madem bu kadar korkuysunuz hemen doktorunuza gidin baktırın. Kendinizi yıpratmayın bu kadar. Biran önce rahatlayın

Merhabalar geçmiş olsun öncelikle ben de sizinle aynı durumlardan Vedat beye amaliyat olucam ve kararsızım lütfen acikyu

reklilikle yazar mısınız ameliyattan memnun musunuz teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…