- 21 Ocak 2019
- 16
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi Tambicapon
Merhaba arkadaşlar 6 gün önce Vedat Menderes'e ameliyat oldum burnum için. Burnumda epey bi sorun vardı. Kemik ve kıkırdak eğriydi. Burnumda kırıklar vardı ( eski erkek arkadaşım dövdüğü için ) bir de estetik açıdan bazı dokunsular. Ameliyatım 4 saat surdu. Ameliyat sonrası harap oldum ilk iki gün. Bugün alcilarım alındı ve o da ne burnum kaymış! Aslında şaşırmadım çünkü yorganımı düzeltirken yanlışlıkla burnuma yumruk atmıştım 2 gün önce. Her neyse, bugün alçım çıktıktan sonra eliyle bastıra bastıra kemiği yerine oturttu ve eve geldim. Ama çilem tabiki bitmedi... Eve misafir geldi az önce köpeği ile ve benim evde de kedi var. Ben panikle kedimi kucakladım (6 kg) ve oturma odasına kapattım (1.5 m mesafede) ama bu esnada burnum tıkandı ve baskı gibi bi his oluştu. Fenerle burun içine baktım görünen kısım biraz küçülmüş ama şu an %100 ü tıkalı o deliğin. Vedat Bey'ı aradım hemen, bir şey olmaz dedi ama ben derdimi tam olarak anlatamadım bence ve bence bi sorun oluştu. Biraz ağladım ve buraya yazdım. Sizce bir şey olmuş mudur? O delik neden tıkandı. Normal mi? Bilmiyorum şu an çok mutsuzum ve ağlayıp duruyorum ya yine bir şey olduysa? O kemiği yerine oturturken canım inanılmaz yandı tekrar kaldıramam. Acaba bi kıkırdak yamuldu ve yolu yıkamış olabilir mi? Ya da ödem yer değiştirdi o an ağırlıkla mi sadece? Pazartesi dikişleri aldırmak için tekrar gidicem Vedat Bey'e ama o zamana kadar bekleyemem çok korkuyorum ve mutsuzum. Lütfen yardım edin.