Burnum kırıldı

Papilla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2011
2
0
36
Adana
Merhabalar,iki gün önce trafik kazasında burnum kırıldı.Sol taraftan darbe aldım ve burnumun sağ tarafına doğru bir eğiklik oluştu. Çok fazla kanamam olmadı 5-10 dakika içinde kanama durdu ve kırıldığı an nefes alma sorunu yaşamadım.Hastanede röntgen çekildi.Doktor eliyle kırığı yerine oturttu.Bu işlemden sonra burnuma dokunduğumda kemik eskisi gibi elime geliyordu.Kırılmadan önceki hali gibiydi yani.Flasterle burnumu sabitledi.Burnumun ucunu da yukarı doğru flasterle sabitledi.Biraz da araştırma yaptım ne kadar düzelirse düzelsin eskisi gibi olmaz diyorlar,kemik kaynarken kalınlaşabilir gibi yorumlar yapılmış.Doktor görüşü almak istedim ben de.Okyanus suyu ve yağlı formüle sahip bir damla kullanıyorum.Şişliğim yok denecek kadar az.Ağrı da aynı şekilde.Acaba eskisi gibi olur mu?Bir de burnumun ucu yukarı doğru o şekilde kalır mı acaba?Pazartesi kontrole gideceğim tekrar ama veereceğiniz cevap psikolojik açıdan rahatlamama yardımcı olacak çok teşekkürler şimdiden :)

Merhaba,

Öncelikle geçmiş olsun. Burun kırıklarında iyileşme döneminde maalesef burun yapısı bozulabilir. 6 ay kadar bekleyip sonuca göre değerlendirme yapılıp, gerekirse estetik operasyona ihtiyaç duyabilirsiniz.

Back