Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni üyelik açıp Aynı fotoları eklemiş bir de.Sanki baska üyelikle gene konu açmıstın ve kalkık olmadi demiştik
Evet vardı ama telefonum kırıldığı için o hesabıma ulaşamadımSanki baska üyelikle gene konu açmıstın ve kalkık olmadi demiştik
Aynı değil bunlar yeni çekildi onlar 23 günlüktü şimdi 2 aya varıyor ben daha alışamadım anlaşılan. Eski hesabıma ulaşamadım ondan açtım üyelikYeni üyelik açıp Aynı fotoları eklemiş bir de.
Ödem dediKalın derilisiniz, burun ucu yandan hafif kaba duruyor, ödemdir umarım. Zarifleşirse daha da normalleşir görüntü. Kötü olmamış, yüzünüzü daha güzel göstermiş.
Ayhhh bu kız beni öldürecekkkk
Isterse kaşın ortasına kadar kalksin yakıştı mi yakıştı ona bakkkkk
![]()
Bakmazsınız olur biter kusura bakmayın ama ameliyat olmayan bir kişi bu durumda kimin ne yaşadığını bilemez.Her ay ayni konuyu açacak mısın eski burnun kocamanmış gözün kör heralde hala yok kalkıkmı şu mu bu mu diye soruyorsun bence bi psikolog a
E tamam git destek al o halde belli ki algın bozulmuş ve bu çok normal sonuçta ifaden değişiyor ve garipsemen normalBakmazsınız olur biter kusura bakmayın ama ameliyat olmayan bir kişi bu durumda kimin ne yaşadığını bilemez.