:1no2::1no2:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
bundan aylar önce burayı sıkı takip ediyordum burun estetiği olmak istiyordum =( çok büüyük burnum wardı çok ağlardım kafaamma takardım=( doktorları gezdim bikaç doktora göründüm ve bigün bahçelievlerde b hastanede estetikçiye gittim okardar emin konuştuki burnun çok güzel olur derisi ince dedi bnde okadar emin konşituki inandım =( o gün ameliyat oldum hiç korkmadım içime b ferahlık vermişti allah sanki oldum çıktım beğenmedim günler geçti burnum iyi olmaya başladı bnde doktora siinir olduum için sık sık gitmedim şimdi burnumu beğenmiyorum yan tarafı yamuk gibi çıkıntı fazla gitmiyor=(yan tarafında kabarıklık bir aydan beride burnumun ucunda bir kabarıklık çıktı acaba neden böle oldu tümseklik gidermi 10 aydaym yamukluk hala var yandan bakılıncada genişlik belli oluyo ikinci ameliyatımı olmayi düşünüyoruz ailece ama b yandandan eskisinden iyi diye teselli ediyorum kendimi sizce düzelirmi =(
ucundaki kabarma ne ile gider =( şimdiden çok tşk ederim
canım arkadasımın da basına aynısı gelmıstı... Doktora gıtmekten baska care yok kendılıgınden duzelecegını sanmıyorum:gitme:
o kadarını bılemem ama gecmesını bekleme bence daha kotu olmasın zaman gectıkce o doktora gıtmeyı ıstemıyorsan baska bı doktor bul gıt ona gorun bı uzman gorup karar versın derım ben[/QUO
haklısın öle yapıcm =( soudum artık doktorlardan ama nabıım gitmek zorundaym çok tşk ediyorum =(
10 ay oldu:çok üzgünüm::1no2::1no2:benneyaptımki
masajla düzelirmiki pc nin kamerasından bakıorum yamuk mamuk delikler orantısız off off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?