Uç kısmından estetik olucak görüştüğümüzde biraz yapıcaz çok ta ihtiyaç yok gibi dedi bu cuma ameliyatım var vazgeçmelimiyim ?
Burnum ağzımdan büyük duruyor aslında neredeyseBence burnunuz kötü değil. Şekil değişikliği istiyorsanız bence ilk önce dolguyu deneyin.
Ucu asagi bakiyor suan biraz. Bence yaptirin yapili hali cok dogal duruyor dr unuz yapayliktan uzak ifadenizi cok degistirmicek bir calismak yapacak gıbı
Peki doktorun tasarladığı fotoğraf gerçeği yansıtırmı yani ben hiç hoşlanmadımBence yaptırın zaten burnunuzun çok bir ihtiyacı yok ama küçük bir dokunuş olduğunuzdan çok daha güzel hissettirecektir
Peki doktorun tasarladığı fotoğraf gerçeği yansıtırmı yani ben hiç hoşlanmadım
Burun sırtını düzeltmiş burun ucu septum yukarı kaldırmış yapılsa bu şekilde görselden daha iyi duracak bir kere üst dudak ortaya çıkacak ara mesafede öyle bencede göründüğünden daha iyi olucak fotolara aldanmayın fikir guzelUç kısmından estetik olucak görüştüğümüzde biraz yapıcaz çok ta ihtiyaç yok gibi dedi bu cuma ameliyatım var vazgeçmelimiyim ?
Dolgu olursa dahada uzar burnumBen ameliyat olalı 20 gün oldu. Doktorun bilgisayar yaptığını çok beğenmemiştim. Ameliyat günü konuştuk doğal olsun demiştim, yani ona bıraktım. Simam falan değişmedi tam istediğim gibi, oturdukça ben estetiğim diye bağırmıyor şükürler olsun. Ama dediğim gibi sizin burnunuz çok bariz sorunlu değil. Bıçak altına yatıp bu süreci yaşayacağınıza dolguyu denemeniz daha sağlıklı olur düşüncesindeyim.
Dolgu olursa dahada uzar burnum
Kolaja çok takılmayın, ameliyatta daha iyisi yapılıyor, örneğin bana yapılan kolaj ile şimdiki burnum arasında çok fark var.. Dolgu konusuna gelince, dolgular zamanla azaldıkça görünümde çukurluklar oluşuyor yer yer, 6 ay boyunca kalıp gibi bir burun durmuyor diye biliyorum..Dolgu olursa dahada uzar burnum
Dolgu olursa dahada uzar burnum
Bence ameliyata gerek yok. Bu doktoru bilmem ama benim doktorumun tasarladığı fotoğrafla ameliyattan sonraki halim arasında hiç benzerlik yok. Ya söylediğini yapmadı ya da bu fotoğraflar yanıltmaca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?