Burnum nasıl dr un tasarladığı fotoğraf ile

jurjum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2018
294
84
28
Uç kısmından estetik olucak görüştüğümüzde biraz yapıcaz çok ta ihtiyaç yok gibi dedi bu cuma ameliyatım var vazgeçmelimiyim ?

Burnunuzda hiçbir şey yok ne burunlar var şükredin, insan yapımı birşey Allah vergisi gibi olmaz bu tarafını da düşünün, sağlık probleminiz yoksa bence gereksiz gayet de güzel kendi burnunuz

Ucu asagi bakiyor suan biraz. Bence yaptirin yapili hali cok dogal duruyor dr unuz yapayliktan uzak ifadenizi cok degistirmicek bir calismak yapacak gıbı

Doktorum doğaldan yana benim gönderdiğim fotoğrafları kabul etmedi teşekkür ederim yorumunuz için
Ucu asagi bakiyor suan biraz. Bence yaptirin yapili hali cok dogal duruyor dr unuz yapayliktan uzak ifadenizi cok degistirmicek bir calismak yapacak gıbı

Bence yaptırın zaten burnunuzun çok bir ihtiyacı yok ama küçük bir dokunuş olduğunuzdan çok daha güzel hissettirecektir

Bence yaptırın zaten burnunuzun çok bir ihtiyacı yok ama küçük bir dokunuş olduğunuzdan çok daha güzel hissettirecektir
Peki doktorun tasarladığı fotoğraf gerçeği yansıtırmı yani ben hiç hoşlanmadım

Bu konuda yorum yapamıyorum çünkü henüz burnum alçıda
Ben de merakla bekliyorum ne olduğunu görebilmek için

Peki doktorun tasarladığı fotoğraf gerçeği yansıtırmı yani ben hiç hoşlanmadım

Ben ameliyat olalı 20 gün oldu. Doktorun bilgisayar yaptığını çok beğenmemiştim. Ameliyat günü konuştuk doğal olsun demiştim, yani ona bıraktım. Simam falan değişmedi tam istediğim gibi, oturdukça ben estetiğim diye bağırmıyor şükürler olsun. Ama dediğim gibi sizin burnunuz çok bariz sorunlu değil. Bıçak altına yatıp bu süreci yaşayacağınıza dolguyu denemeniz daha sağlıklı olur düşüncesindeyim.

Bende oldum 2. Ayıma girdm çok fotoda çok beğenmemiştim ama gerçeği çok iyi durdu yani fotoya çok fazla aldanmayın gerçeği daha güzel

Uç kısmından estetik olucak görüştüğümüzde biraz yapıcaz çok ta ihtiyaç yok gibi dedi bu cuma ameliyatım var vazgeçmelimiyim ?
Burun sırtını düzeltmiş burun ucu septum yukarı kaldırmış yapılsa bu şekilde görselden daha iyi duracak bir kere üst dudak ortaya çıkacak ara mesafede öyle bencede göründüğünden daha iyi olucak fotolara aldanmayın fikir guzel

Dolgu olursa dahada uzar burnum

Kolaja çok takılmayın, ameliyatta daha iyisi yapılıyor, örneğin bana yapılan kolaj ile şimdiki burnum arasında çok fark var.. Dolgu konusuna gelince, dolgular zamanla azaldıkça görünümde çukurluklar oluşuyor yer yer, 6 ay boyunca kalıp gibi bir burun durmuyor diye biliyorum..

Bence ameliyata gerek yok. Bu doktoru bilmem ama benim doktorumun tasarladığı fotoğrafla ameliyattan sonraki halim arasında hiç benzerlik yok. Ya söylediğini yapmadı ya da bu fotoğraflar yanıltmaca.

Bence ameliyata gerek yok. Bu doktoru bilmem ama benim doktorumun tasarladığı fotoğrafla ameliyattan sonraki halim arasında hiç benzerlik yok. Ya söylediğini yapmadı ya da bu fotoğraflar yanıltmaca.

Daha iyisimi oldu kötüsümü
Yani şimdi bakıyorum kemerim olsaydı fotoğraf ta silince çok fark edicekti benim önden top gibi duruyor bence alakasız bu

Tasarladığı fotoğraf iyiydi. Bu sebeple ona ameliyat oldum. Yapacağı işlemleri de söyledi ama yapmadı. Burnum eskisi gibi. Büyük, geniş ve uzun. Başka bir doktor da gördü. Birkaç ufak değişiklik yapıldığını söyledi. Yani 6 ay geçsin küçülür filan hikaye tamamen. Burun bu... Bir umut burada küçülür mü vs. diye sordum ama en doğrusunu başka bir doktor söyledi. Sizin doktorunuzu bilemem ama benimki sözünde durmadı. Maddi ve manevi olarak zarar gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…