- 6 Ağustos 2017
- 71
- 15
- 88
- Konu Sahibi Aburcubur1
teşekkür ederim umarım böyle kalır sonra çok düşmez :)Bir tik olsaydi evet ama boyle cok iyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim umarım böyle kalır sonra çok düşmez :)Bir tik olsaydi evet ama boyle cok iyi
teşekkür ederim canım :)Çok iyiymiş fiyat da. Güle güle kullan burnunu
valla düşünen olursa burda yaptırmayı Utku Nacağı öneririm çok cana yakın, ilgili saçma da olsa sorduğum her soruya sabırla cevap veriyo sağolsun :)Ooo siz Uşak'ta olmuşsunuz ameliyatı. Olsun ne kadar tuttu sizin öğrenelim. Belki oralarda olacak olan çıkar.
Valla 6 aya kadar korursan sonrasında inmez benceteşekkür ederim canım ama ucu daha iner mi sanırım sende estetik yaptırmıştın ? :)
inşallah elimden geldiği kadar koruyorum geceleri asıyorum burun ucunu sargı yardımıyla 2 ay asacaktım ama 6 aya çıkarayım en iyisi :))Valla 6 aya kadar korursan sonrasında inmez bence
Burun ucunu asmak nedir anlamadıminşallah elimden geldiği kadar koruyorum geceleri asıyorum burun ucunu sargı yardımıyla 2 ay asacaktım ama 6 aya çıkarayım en iyisi :))
ameliyattan sonra burundaki sargılar oluyo ya onları burun ucundan yukarı doğru sarıyorum geceleri doktorda zaten öyle sarmıştı alçı alındığı gün de kıkırdakların zayıftı bir süre daha sende böyle asabilirsin demişti geceleri yapıyorum :)Burun ucunu asmak nedir anlamadım
Burun ucunu asmak nedir anlamadım
ben baya uğraşıyorum elim kolum durmuyo geçen gün burnumu temizleyeyim derken dikişi aldım çok az kanadı orası :/ işe yarayıp yaramadığını henüz bilmiyorum doktor söyledi inşallah bi faydası olur :)Ben dokunmaya cesaret edemiyorum inanki peki işe yarıyor mu
Benmde elim durmuyor kan pıhtısını temizleyim derken dikişimle oynamışım hafif bir düşme oldu burnumda bu sebeple dokunmak istemiyorum çünkü o yapışkanlar çıkarken burnumu zorlamış olurum çıkarıp takarken burnun yıpranmasın sonra?ben baya uğraşıyorum elim kolum durmuyo geçen gün burnumu temizleyeyim derken dikişi aldım çok az kanadı orası :/ işe yarayıp yaramadığını henüz bilmiyorum doktor söyledi inşallah bi faydası olur :)
dikişle oynayınca düşüyo mu benim elimde kaldı dikişBenmde elim durmuyor kan pıhtısını temizleyim derken dikişimle oynamışım hafif bir düşme oldu burnumda bu sebeple dokunmak istemiyorum çünkü o yapışkanlar çıkarken burnumu zorlamış olurum çıkarıp takarken burnun yıpranmasın sonra?
Benim alçım yoktu doktor sakıncalı gördüğü için sadece bant yaptı ben bant ne zaman çıkar dediğimde kendiliğinden çıkmasını bekleyeceksin yoksa burun sırtına zarar verir dedi kendiliğinden düşene kadar dokunmadıdikişle oynayınca düşüyo mu benim elimde kaldı dikişvalla onu düşünmemiştim hiç bantları ıslatıp çıkarıyorum altına da biraz krem sürmüş oluyorum fazla zorlamıyo ama yıpranma ihtimali olabilir haklısın
korktum şimdi bak salı günü kontrolüm var sorayım en iyisiBenim alçım yoktu doktor sakıncalı gördüğü için sadece bant yaptı ben bant ne zaman çıkar dediğimde kendiliğinden çıkmasını bekleyeceksin yoksa burun sırtına zarar verir dedi kendiliğinden düşene kadar dokunmadı
Bence pek oynama.Takacaksan bile uzun süre çıkarma kendiliğinden düşsün sonra tekrar takkorktum şimdi bak salı günü kontrolüm var sorayım en iyisi
haklısın galiba kaş yaparken göz çıkaracam yoksa :/Bence pek oynama.Takacaksan bile uzun süre çıkarma kendiliğinden düşsün sonra tekrar tak
Çok teşekkür ederim şişliklerim var aslında bi hayli ama yinede çabuk toparlıyorum :))Çok güzel olmuş , ve ayrıca sevimli olmuş ,bayıldım( şaşırtıcı ama hiç 15 günlük gibi durmuyor , benim ilk ayda bir hayli şiş idi burnum )
Sağlıklı nefesler dilerim .
Çok teşekkür ederim :))çok güzel olmuş maşallah :)