Burnum nasıl sizce?

Ooo siz Uşak'ta olmuşsunuz ameliyatı. Olsun ne kadar tuttu sizin öğrenelim. Belki oralarda olacak olan çıkar.
valla düşünen olursa burda yaptırmayı Utku Nacağı öneririm çok cana yakın, ilgili saçma da olsa sorduğum her soruya sabırla cevap veriyo sağolsun :)

Burun ucunu asmak nedir anlamadım
ameliyattan sonra burundaki sargılar oluyo ya onları burun ucundan yukarı doğru sarıyorum geceleri doktorda zaten öyle sarmıştı alçı alındığı gün de kıkırdakların zayıftı bir süre daha sende böyle asabilirsin demişti geceleri yapıyorum :)

Eklentiler

• IMG_6472.webp
    IMG_6472.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 123
ben baya uğraşıyorum elim kolum durmuyo geçen gün burnumu temizleyeyim derken dikişi aldım çok az kanadı orası :/ işe yarayıp yaramadığını henüz bilmiyorum doktor söyledi inşallah bi faydası olur :)
Benmde elim durmuyor kan pıhtısını temizleyim derken dikişimle oynamışım hafif bir düşme oldu burnumda bu sebeple dokunmak istemiyorum çünkü o yapışkanlar çıkarken burnumu zorlamış olurum çıkarıp takarken burnun yıpranmasın sonra?

Benmde elim durmuyor kan pıhtısını temizleyim derken dikişimle oynamışım hafif bir düşme oldu burnumda bu sebeple dokunmak istemiyorum çünkü o yapışkanlar çıkarken burnumu zorlamış olurum çıkarıp takarken burnun yıpranmasın sonra?
dikişle oynayınca düşüyo mu benim elimde kaldı dikiş :KK57: valla onu düşünmemiştim hiç bantları ıslatıp çıkarıyorum altına da biraz krem sürmüş oluyorum fazla zorlamıyo ama yıpranma ihtimali olabilir haklısın

dikişle oynayınca düşüyo mu benim elimde kaldı dikiş :KK57: valla onu düşünmemiştim hiç bantları ıslatıp çıkarıyorum altına da biraz krem sürmüş oluyorum fazla zorlamıyo ama yıpranma ihtimali olabilir haklısın
Benim alçım yoktu doktor sakıncalı gördüğü için sadece bant yaptı ben bant ne zaman çıkar dediğimde kendiliğinden çıkmasını bekleyeceksin yoksa burun sırtına zarar verir dedi kendiliğinden düşene kadar dokunmadı

Benim alçım yoktu doktor sakıncalı gördüğü için sadece bant yaptı ben bant ne zaman çıkar dediğimde kendiliğinden çıkmasını bekleyeceksin yoksa burun sırtına zarar verir dedi kendiliğinden düşene kadar dokunmadı
korktum şimdi bak salı günü kontrolüm var sorayım en iyisi

Çok güzel olmuş , ve ayrıca sevimli olmuş ,bayıldım :nazar: ( şaşırtıcı ama hiç 15 günlük gibi durmuyor , benim ilk ayda bir hayli şiş idi burnum )
Sağlıklı nefesler dilerim .

Çok güzel olmuş , ve ayrıca sevimli olmuş ,bayıldım :nazar: ( şaşırtıcı ama hiç 15 günlük gibi durmuyor , benim ilk ayda bir hayli şiş idi burnum )
Sağlıklı nefesler dilerim .
Çok teşekkür ederim şişliklerim var aslında bi hayli ama yinede çabuk toparlıyorum :))

Back
X