Burnum niye boyle dumduz ( resimli )

melinta

Guru
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2010
137
28
318
İstanbul
Arkadaslar Selamlar,

8 Gun once ameliyat oldum ve dun alcim cikti. Tekrar bant takmadi dr. OK suan sis ama dumduz degil mi ya hani kavis boylemi kalacagim ben :(

Eklentiler

• 10402694_10152784218081893_1024780092781135269_n.webp
    10402694_10152784218081893_1024780092781135269_n.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 692
Birde eski halimi ekledim. Ya ben anlamadim bu isi nerde benim kavisim :(

Eklentiler

• eski halim.webp
    eski halim.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 686
Burun ucunu havaya kaldirmislar sanki biraz bilmiyorum bu ameliyat isleri nasil oluyor ama ben de kavis göremedim .s sonradan oluyorsa bilemem .s

Alindan direk dumduz inmiş assa orda kucuk bi kavis olup oyle devam etmeyliymis

Şiş o burun özellikle üst kısmı inecektir ,aslında sargıdan kavisli çıkan burunlar zamanla şişler inince daha deforme bir hal alıyorlar .doktorunuzun eline saglik bence

bence burnunuz özellikle iki kaş arası çok şiş şu an.belki bir ay sonra kavis belirginleşmeye başlar.ha bu arada burun deriniz kalın görünüyor tam emin değilim.benim burnum da kalın deriliydi.doktorum sakın kavisli bir burnun hayalini kurma.kalın derili burunlarda doktorlar ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar kavis oluşmuyor demişti.ama şişlikleriniz inince hoş bir burun ortaya çıkacak bence.

Kalin mi ince mi bilmiyorum bisey soylemedi ama suan cidden 6 ay 1 senede oturacagini bilmeme ragmen yinede begenmedim galiba

melintacim ondende bi fotograf koy bence odem mi degilmi kas arasi anlariz mesela benimki kavisli ama onden dikdortgen bisey olmus emin ol onden goruntu cok onemli yandan kendini gormuosun.bosver burnum bana en az 3 benden buyuk nasil incelik bilmiyorum 3. ameliyat yolu gozukuyo artk galiba bana

Ben eskisi ile neredeyse aynı buldum.
Umarım gönlünüze göre olur, çektiğiniz sıkıntılara değer..

Benimde ilk sargi acildiginda bole iki kas arasi sis ve dumduzdu kanatları bile belli degildi simdi gun gectikce iniyor duzelcektie merak etme :)

daha cok odemli sis inicek incelicek kas aralarin guzelce kavislenicek icini ferah tut ve ben onden de cok begendim gule gule kullan

Sagol selen23
Sanirim o duzluk yavas yavas gidiyor simdilik durum bu

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 238
Back
X