- Konu Sahibi Kirazliiii
-
Bu kadar kalmaz tabi ki biraz daha düzelir,ama beklemekten başka çare yok şu aşamada,moralinizi hiç bozmayın,Allah başka dert vermesin bunlar ne ki,bende ameliyattan sonra çok üzüldüm pişman oldum,doktora kızdım mahvettiniz burnumu diye ama gün geçtikçe düzeldi,3 aya yaklaştı ama hala istediğim gibi değil ama çokta önemsemiyorum olduğu kadar napayım,bu yaşa kadar eğri burunla gezdim bundan sonrada bu burunla gezerim,olan parama oldu ama canım sağolsun.Sizde sabredin üzülmeyin sakın.
Bir buçuk ay oldu henüz dediğiniz gibi daha çok zaman geçmesi gerekicek asıl halini görmemiz için...Canım bol su iç ödeme en iyi gelen şey bu. Ayrıca ameliyatın çok yeni. 6 ayda %70 i oturuyor ancak o zaman sonucu görürsün 1 senede de kesin sonuç alırsın. O yüzden telaş yapma bence herşey çok normal
Haklısınız estetik denince kusursuz bir şey bekliyoruz doğal olarak. Umarım kalan kusurlar da azalır
Mesaj attım teşekkür ederim inşallahGeçmiş olsun daha yeni sonuç görmek için umarım istediğiniz gibi olur doktorunuz kim? Kaça oldunuz?
İYi günoer doktromuzu ve fiyatını bana da mesaj atar mısınızGeçmiş olsun daha yeni sonuç görmek için umarım istediğiniz gibi olur doktorunuz kim? Kaça oldunuz?
Mesaj attım teşekkür ederim inşallah
Mesaj attımİYi günoer doktromuzu ve fiyatını bana da mesaj atar mısınız
Doktorumdan memnunum bu arada ilgili kendisi her zaman. Ameliyat fotoğraflarında hiçbir problem gözükmüyor burnumda ama nedense böyle oldu zamanla bekleyip son halini paylaşacağım umarım fikir olur sizedesağol aldığım fiyatların içinde en uygunu sizin doktor
Peki süreciniz sorunsuz geçsin inşallah memnun kalmanız önemliDoktorumdan memnunum bu arada ilgili kendisi her zaman. Ameliyat fotoğraflarında hiçbir problem gözükmüyor burnumda ama nedense böyle oldu zamanla bekleyip son halini paylaşacağım umarım fikir olur sizede
Biraz daha düzeldi ama belli oluyor yinedeMerhaba baya bi zaman geçmiş. Bende ameliyat olalı 1 ay oldu. Benim şuanki burnum fotoğrafınıza benziyor. Bu geçen süre içinde bi düzelme var mı? Şuan nasıl ?
Yani ameliyatta yamuk durduğunun farkına varılması gerekiyordu sonuçtaburun kanatlarına dokunmamuşlar ki.. kesiğinize bakın sadece burun ucu değişmiş. kanatlarınıza dokunmamışlar
Merhaba düzelme var mi goruntude?2 hafta önce ameliyat oldum burnumun üzeri hala şiş farkında varabiliyorum burun deliklerim alttan bakınca eşit ama karşıdan bakınca ucunda yamukluk var sizce düzelir mi?
Ben de 4 gün önce ameliyat oldum, sızıntı kanamalar ve tıkanıklık ne zaman geçti? Şu an tamponlarım var ve pek nefes alamıyorum. Yarın tamponlarım çıkacak, ne zaman rahatlayacağım çok merak ediyorum.
Hatta 5 ay olmuş. Nasıl oldunuz Aylin Hanım? Gerçekten revizyon için erken değil mi?merhaba, siz daha geçen hafta perşembe ameliyatım var diyordunuz. 6 ay arayla nasıl rinoplasti olabilirsiniz ki ?
Geçmiş olsun.henuz çok yeni.burun sırtının şişliği kesinlikle böyle kalmayacak burun ucu da şimdiki halinden biraz daha küçülecek.ama ne yazık ki asimetriler değişmeyecek.benim de sizİnkine benzer bir durumum var.ilk baştan beri ne yazık ki böyleydi.bazen canımı sıkıyor ama çoğunlukla kafama takmıyorum.su anki hali eskiye göre çok iyi çünkü.2 ay sonra farkı anlayacaksiniz.2 hafta önce ameliyat oldum burnumun üzeri hala şiş farkında varabiliyorum burun deliklerim alttan bakınca eşit ama karşıdan bakınca ucunda yamukluk var sizce düzelir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?