Burnuma aldığım darbe ve kemer kısmında kırmızı kılcal damar goruntusu

-Gri-

Bayan pozitif 😄
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
1.409
3.863
83
İki küçük cocugumdan darbe almadım ama eşimin kolundan koruyamadim burnumu. Allah'tan hafif bir darbeydi ama acısını hissettim yinede. Sabah baktığımda kemer kisminda kırmızı kılcal damar goruntusu oluşmuş ve çok hafifte şişmiş orası. Bir ayı daha yeni geçiyor burnum. Bir şey olur mu?

Aradım, ameliyatta şuan ve uzun sürecek dedi asistanı 😞 fotolarda belli belirsiz görünüyor ama var bir şey, darbeden önce yoktu. Moralim çok bozuk tabii ki daha kötüsü olabilirdi ama keşke olmasaydı ya.

Darbe alan arkadaşlar iyisiyle kotusuyle neler yaşadınız anlatabilir misiniz? Hafif bir darbeydi benimki.

Eklentiler

• IMG_20220825_104357078~2.webp
    IMG_20220825_104357078~2.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 159
  • IMG_20220825_104315895~2.webp
    IMG_20220825_104315895~2.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 149
  • IMG_20220825_104320184~2.webp
    IMG_20220825_104320184~2.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 167
Aradım, ameliyatta şuan ve uzun sürecek dedi asistanı 😞 fotolarda belli belirsiz görünüyor ama var bir şey, darbeden önce yoktu. Moralim çok bozuk tabii ki daha kötüsü olabilirdi ama keşke olmasaydı ya.

Darbe alan arkadaşlar iyisiyle kotusuyle neler yaşadınız anlatabilir misiniz? Hafif bir darbeydi benimki.
siş gibi durmuyor yalniz o.O

Benim birkaç kere elim çarpmıştı gece uyurken falan ama bir şey olmadı. Bir kere de şapkam burnuma düşmüştü o zaman da bir şey olmadı.

siş gibi durmuyor yalniz o_O
Normalde hiç şişlik kalmamıştı ama orada benim farkedecegim şekilde minik bir şişlik oluştu ve kırmızı bir görüntü var.

Acaba, burnum henüz çok hassas olduğu için mi hissettim o hafif darbeyi o kadar? Kolu değdi yandan.

İzlediğim videoların altında okudum, burnuna sizin aldığınız darbe tarzında darbe alan kişiler doktora sormuştu. Doktor bir şey olmaz diyordu.

İzlediğim videoların altında okudum, burnuna sizin aldığınız darbe tarzında darbe alan kişiler doktora sormuştu. Doktor bir şey olmaz diyordu.
Umarım öyledir ya. Şişlik var yandan belli olur diye yandan attım kirmizilik görünsün diye ama önden çok belli. Ben çok net görüyorum ama darbenin hafif olmasına güveniyorum. Umarım doktorum da aynı şeyi söyler.

Ben çok net görüyorum. Bu şişlik ve kızarıklık darbeden önce yoktu. Evet, burnumun şeklinde değişiklik yok ama hafifte olsa darbe alan bir burun ileride sorun çıkarır mı meraktayim.

Eklentiler

• IMG_20220825_112459970~2.webp
    IMG_20220825_112459970~2.webp
    17 KB · Görüntüleme: 147
Umarım öyledir ya. Şişlik var yandan belli olur diye yandan attım kirmizilik görünsün diye ama önden çok belli. Ben çok net görüyorum ama darbenin hafif olmasına güveniyorum. Umarım doktorum da aynı şeyi söyler.
Çok geçmiş olsun, inşallah her şey yolunda olur burnunuz çook güzel🧿 Doktordan sonra bilgilendirin mutlaka🌸

Ameliyatımın 14. Günü gece dışarıdaki sese uyanıp cama yapışmıştım burnum acayip bir şekilde uyku sersemliğiyle çarptı cama ama ben bile bir sorun yaşamadım merak etmeyin :)

O,
Ameliyatımın 14. Günü gece dışarıdaki sese uyanıp cama yapışmıştım burnum acayip bir şekilde uyku sersemliğiyle çarptı cama ama ben bile bir sorun yaşamadım merak etmeyin :)
Of, nasıl acimistir ve nasıl uzulmussunuzdur gece gece ☹️ sonrasında sorun yasamamaniza çok sevindim.

Ya, o kadar ağrı, acı ve beklentiden sonra, en ufak darbe, haddinden fazla korkutabiliyor insanı ama doktorumla görüştüm. Hiç korkma, hiçbir şey olmayacak dedi. Çok dikkat etmemi de salık verdi. Eşim dünden beri özür diliyor ama bir şey yapmadım diye de ekliyor, kim bilir belki burnum çok hassas ve en ufak darbeyi bile fazla gibi algiliyorum. ufakta olsa şişlik ve kızarıklıkta olunca ..

Sevgili burundaslarim çok ama çok dikkat edin, burnunuzu çok iyi koruyun!

O,

Of, nasıl acimistir ve nasıl uzulmussunuzdur gece gece ☹️ sonrasında sorun yasamamaniza çok sevindim.

Ya, o kadar ağrı, acı ve beklentiden sonra, en ufak darbe, haddinden fazla korkutabiliyor insanı ama doktorumla görüştüm. Hiç korkma, hiçbir şey olmayacak dedi. Çok dikkat etmemi de salık verdi. Eşim dünden beri özür diliyor ama bir şey yapmadım diye de ekliyor, kim bilir belki burnum çok hassas ve en ufak darbeyi bile fazla gibi algiliyorum. ufakta olsa şişlik ve kızarıklıkta olunca ..

Sevgili burundaslarim çok ama çok dikkat edin, burnunuzu çok iyi koruyun!
Cildiniz hassasa benziyor beyaz tenlisiniz ondan kızarıklık daha da gözünüze batmıştır. Ben de aşırı takmıştım kafama ama dediğim gibi bana bile şey olmadıysa öyle kolay bozulacak bir şey olmadığını anlıyorum. Size de geçmiş olsun umarım tekrarı yaşanmaz :)

İki küçük cocugumdan darbe almadım ama eşimin kolundan koruyamadim burnumu. Allah'tan hafif bir darbeydi ama acısını hissettim yinede. Sabah baktığımda kemer kisminda kırmızı kılcal damar goruntusu oluşmuş ve çok hafifte şişmiş orası. Bir ayı daha yeni geçiyor burnum. Bir şey olur mu?
Ameliyat olunca her sey biter sanmistim bu konuda ama hayir bitmedi endiseniz korkulariniz 😅

Bir sey olmaz, 1 aylik burnuma ansiklopedi gibi kitap dusmustu 🫣

Benim kediyi yuvarlaya yuvarlaya severken patisi burnuma çaptı birşey olmaz geçmiş olsun.

Cildiniz hassasa benziyor beyaz tenlisiniz ondan kızarıklık daha da gözünüze batmıştır. Ben de aşırı takmıştım kafama ama dediğim gibi bana bile şey olmadıysa öyle kolay bozulacak bir şey olmadığını anlıyorum. Size de geçmiş olsun umarım tekrarı yaşanmaz :)
Cok tesekkur ederim, inanın rahatladım sayenizde. 🙏

Ben kaç defa çarpmıştım burnumu hiç bir şey olmadı . Doktorum bana çok büyük bir darbe olmadığı sürece bir şey olmaz demişti .

Back
X