- 1 Ağustos 2013
- 38
- 4
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de Muhammed Dilberi düşünüyorum genel olarak güzel ama benim istediğimden biraz daha fazla kavisli yapıyor sanki burunları:/ Of tam istediğim gibi bi doktor bulamadım bi türlü
ben onun yaptığı burunları beğendim ama istanbulda sanırımankaradaki doktorlara bakıyorum
Merhaba canım özel mesaj atamıyorum malum mesaj sayım az buradan yazayım dedim. Kesinlikle olumsuz düşünme ve sabırlı ol burnun günden güne değişecek her gün farklı bir sen olacaksın. Kemer demişsin lakin ben bir kemer göremedim aksine o kadar sevimli ve doğal bir burun olmuş ki günden güne dahada çok seveceksin lütfen üzülme
burcu699 canım sen ne kadara amelıyat oldun ben senınde burnunu cok begendım gercekten cok guzel olmuş :)![]()
Canım benim burunlarımız o kadar şiş ki tabiki çıkıntılı gelecek eline ödemlerin vs. var. Birde benim burun ucumda acayip sertti hala sert sadece yeni yeni birazda olsa yumuşama oldu :)
Seninde burnunun üstünde böyle çıkıntılar geliyor muydu hiç eline ödem desem çok sert ama kemik gibi yani ne bileyim ödem yumuşak olmaz mı muhanne beyin kemeri yeterince törpülememe ihtimali yok değil mi :)
Canım benim şimdi ne desem bilemedim ama burun kemerinde ödem bazı kişilerde kalıyormuş onu çok duydum. Ama tabi gün geçtikçe iniyormuş. İnşallah öyle bir şeydir. Doktoruna sordun mu ne diyor?
Ben şehir dışından gittim istanbula yüz yüze görme ihtimalim ne yazık ki yok resim göndermeyi düşünüyorum ama resimde de belli olmaz sanırım eliyle dokunması lazım ne dediğimi anlaması için
Demek sende yok bu burun üstü ödemlerinden ama benim önceki burnumda çok kemerli değildi ki böyle ödem oluşsun çok işlem görmedi yani o bölge bilemiyorum ya canım çok sıkılıyor gerçekten
Evet benim burnumun üstünde ödem yoktu dediğin gibi ama ben resimde bir şey göremedim canım gerçekten. Ama çok yenisin biraz bekle bakalım belki iner. Masaj falan yapsan faydası olmaz mı acaba?
Ben de İzmir'deyim ama gidicem mecbur burda düzgün yapan yok.
bugün 23. günüm fotolarımı ekliyorum .. aks var demişti doktor yani yamukluk kıkırdak hafızası yüzünden tekrarlayabilir demişti bu doktorun elinde olmayan bir şey demişti ameliyattan sonra yüzde doksan beş aksın geri gelmeyecek demişti çok sevinmiştim ama şimdi fotolarımı çektim önden yamuk kızlarbu yüzden önden foto eklemiyorum sadece profilden ekliyorum gözlerimin kapalı olduğu ameliyattan önceki halim diğerleri olduktan sonra ben beğenmiyorum burnumu çok şiş galiba ucu da çok sert taş gibi ben çok kalkık istememiştim doktor da hafif kavis vericem demişti böyle bir şey çıktı ortaya işte çarprazdan bakınca da hafif kemik var sanki aks da tekrarladı çok mutsuzum
keşke olmasaydım
yorumlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 771245 Eki Görüntüle 771244 Eki Görüntüle 771243