Burnuma bakar mısınız nasıl sizce

Ben de Muhammed Dilberi düşünüyorum genel olarak güzel ama benim istediğimden biraz daha fazla kavisli yapıyor sanki burunları:/ Of tam istediğim gibi bi doktor bulamadım bi türlü

Ben de Muhammed Dilberi düşünüyorum genel olarak güzel ama benim istediğimden biraz daha fazla kavisli yapıyor sanki burunları:/ Of tam istediğim gibi bi doktor bulamadım bi türlü

ben onun yaptığı burunları beğendim ama istanbulda sanırım:( ankaradaki doktorlara bakıyorum

Merhaba canım özel mesaj atamıyorum malum mesaj sayım az buradan yazayım dedim. Kesinlikle olumsuz düşünme ve sabırlı ol burnun günden güne değişecek her gün farklı bir sen olacaksın. Kemer demişsin lakin ben bir kemer göremedim aksine o kadar sevimli ve doğal bir burun olmuş ki günden güne dahada çok seveceksin lütfen üzülme

Merhaba canım özel mesaj atamıyorum malum mesaj sayım az buradan yazayım dedim. Kesinlikle olumsuz düşünme ve sabırlı ol burnun günden güne değişecek her gün farklı bir sen olacaksın. Kemer demişsin lakin ben bir kemer göremedim aksine o kadar sevimli ve doğal bir burun olmuş ki günden güne dahada çok seveceksin lütfen üzülme

saol canm sadece ben farkediyorum galiba bu kemeri elimi sürdüğümde burnumun üstünde çıkıntılar geliyor elime böyle dümdüz kaymıyor elim ve burnumun ucu taş gibi sert 27 gün oldu hiç yumuşamadı ben galiba muhammed beyin şanssız hastalarından biriyim

bence gayet güzel bi burnun olmuş kalkıklıgıda guzl duruyo tabı bı kac aya dahada guzel durucagına emınım ben begendım burnunu :1: :)

Canım benim burunlarımız o kadar şiş ki tabiki çıkıntılı gelecek eline ödemlerin vs. var. Birde benim burun ucumda acayip sertti hala sert sadece yeni yeni birazda olsa yumuşama oldu :)

Canım benim burunlarımız o kadar şiş ki tabiki çıkıntılı gelecek eline ödemlerin vs. var. Birde benim burun ucumda acayip sertti hala sert sadece yeni yeni birazda olsa yumuşama oldu :)

Seninde burnunun üstünde böyle çıkıntılar geliyor muydu hiç eline ödem desem çok sert ama kemik gibi yani ne bileyim ödem yumuşak olmaz mı muhammed beyin kemeri yeterince törpülememe ihtimali yok değil mi :)

Son düzenleme:
Seninde burnunun üstünde böyle çıkıntılar geliyor muydu hiç eline ödem desem çok sert ama kemik gibi yani ne bileyim ödem yumuşak olmaz mı muhanne beyin kemeri yeterince törpülememe ihtimali yok değil mi :)

Canım benim şimdi ne desem bilemedim ama burun kemerinde ödem bazı kişilerde kalıyormuş onu çok duydum. Ama tabi gün geçtikçe iniyormuş. İnşallah öyle bir şeydir. Doktoruna sordun mu ne diyor?

Canım benim şimdi ne desem bilemedim ama burun kemerinde ödem bazı kişilerde kalıyormuş onu çok duydum. Ama tabi gün geçtikçe iniyormuş. İnşallah öyle bir şeydir. Doktoruna sordun mu ne diyor?

Ben şehir dışından gittim istanbula yüz yüze görme ihtimalim ne yazık ki yok resim göndermeyi düşünüyorum ama resimde de belli olmaz sanırım eliyle dokunması lazım ne dediğimi anlaması için

Demek sende yok bu burun üstü ödemlerinden ama benim önceki burnumda çok kemerli değildi ki böyle ödem oluşsun çok işlem görmedi yani o bölge bilemiyorum ya canım çok sıkılıyor gerçekten

Ben şehir dışından gittim istanbula yüz yüze görme ihtimalim ne yazık ki yok resim göndermeyi düşünüyorum ama resimde de belli olmaz sanırım eliyle dokunması lazım ne dediğimi anlaması için

Demek sende yok bu burun üstü ödemlerinden ama benim önceki burnumda çok kemerli değildi ki böyle ödem oluşsun çok işlem görmedi yani o bölge bilemiyorum ya canım çok sıkılıyor gerçekten

Evet benim burnumun üstünde ödem yoktu dediğin gibi ama ben resimde bir şey göremedim canım gerçekten. Ama çok yenisin biraz bekle bakalım belki iner. Masaj falan yapsan faydası olmaz mı acaba?

Evet benim burnumun üstünde ödem yoktu dediğin gibi ama ben resimde bir şey göremedim canım gerçekten. Ama çok yenisin biraz bekle bakalım belki iner. Masaj falan yapsan faydası olmaz mı acaba?

çarprazdan ben görebiliyorum bu resimlerim profil resmi olduğu için belli olmuyor canım muhammed bey masajı önermiyorum dedi bende hiç dokunmadım burnuma şekli falan bozulmasın diye kendi haline bırakıcam artık yamuk ödemli kemerli nasıl olacaksa olsun her gün kendimi yiyip bitirmekten cidden çok yoruldum ne zor işmiş burun estetiği asıl mesele olduktan sonra başlıyormuş

bugün 23. günüm fotolarımı ekliyorum .. aks var demişti doktor yani yamukluk kıkırdak hafızası yüzünden tekrarlayabilir demişti bu doktorun elinde olmayan bir şey demişti ameliyattan sonra yüzde doksan beş aksın geri gelmeyecek demişti çok sevinmiştim ama şimdi fotolarımı çektim önden yamuk kızlar :14: bu yüzden önden foto eklemiyorum sadece profilden ekliyorum gözlerimin kapalı olduğu ameliyattan önceki halim diğerleri olduktan sonra ben beğenmiyorum burnumu çok şiş galiba ucu da çok sert taş gibi ben çok kalkık istememiştim doktor da hafif kavis vericem demişti böyle bir şey çıktı ortaya işte çarprazdan bakınca da hafif kemik var sanki aks da tekrarladı çok mutsuzum :14::14: keşke olmasaydım :14:

yorumlarınızı bekliyorum

Eki Görüntüle 771245 Eki Görüntüle 771244 Eki Görüntüle 771243

o kalkıklık bir süre sonra düzelecek çok yeni ameliyatın daha

Back
X