Burnuma darbe aldım kanadı

Askyuvam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2019
126
52
48
28
Arkadaşlar merhaba daha birkaç gün önce burun ucum ile ilgili sıkıntımı dile getirirken daha kötüsü oldu ve burnuma darbe aldım 😞 gelen misafirle sarılırken çenesi burnuma değdi ve burun ucum zonkladı burnumdan 3 4 damla kan aktı daha önce bunu yaşayan var mı aranızda ? Doktoruma 2 gün sonra ulaşabileceğim ancak 😞

Darbe değil ama iki şey gelmişti başıma. Biri 3 haftalık iken doktor çok bastırarak masaj yapmıştı , çıkarken kanamisti burnum. Geri dönüp sorduğumda bişey olmaz demişti. Diğeri 2 0 gün olmadan tokalasirken aynı şekilde birinin kafası burun ucuma yakın bir yere değmişti hafifçe , Bişey yok şimdilik

Bence telaş yapma Sakin ol, beklemek istemiyorsan başka bir doktora sor instagram dan vs içini ferah tut inşallah bişey olmaz, sarılma kimselere bir süre :) çok oynatma burnunu

Darbe değil ama iki şey gelmişti başıma. Biri 3 haftalık iken doktor çok bastırarak masaj yapmıştı , çıkarken kanamisti burnum. Geri dönüp sorduğumda bişey olmaz demişti. Diğeri 2 0 gün olmadan tokalasirken aynı şekilde birinin kafası burun ucuma yakın bir yere değmişti hafifçe , Bişey yok şimdilik
Ohh içim rahatladı şuan ne kadar sakınırsam o kadar bişeyler oluyor vallahi

Bence telaş yapma Sakin ol, beklemek istemiyorsan başka bir doktora sor instagram dan vs içini ferah tut inşallah bişey olmaz, sarılma kimselere bir süre :) çok oynatma burnunu
İnan’ın krem bile süremiyorum o kadar sert ki daha çok yeni günlerdir kimseyle sarılmıyordum olacak ya geliyor işte insanın başına:)

Sorun olmaz bence. Ben kimseyle sarılmıyordum. Ama ameliyattan 4 ay sonra yeni doğmuş yiğenimin kafası burnuna vurdu. Acı ya da kanama olmadı. Yine de dikkatli ol bence.

Back
X