Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar, doktorlar her buruna masaj vermiyorlar. Doktorum bana da vermedi. Kafamıza göre de masaj yapamayız. 3, 4 aylık burunlarda hala şişlik oluyor ve göze pek hoş görünmüyorlar ama 5, 6 ay olunca burun küçülüyor, zarifleşiyor ve güzelleşiyor, sabredin biraz.
hımmm... Canım olsun benımde öle aman aman bi güzelliği yok burnumun ama eski haliyle yan yana getirince farkı anlıyorum. Benimde çok yamuktu kırıkk vardı malum.. Sen yinede koy merak ettimmm :)))
benım doktorum da bana masaj vermedi masaj ne işe yarıyor kızlar bilen varmı? Buruna şekil mi veriyor?
Birde ben biraz dokunduğum zaman burnum hemen şişiyor bastırarak masaj yapsam nasıl olurum allah bilir :))
Canım, ben 6 ay önce oldum, basit bir ameliyattı, kemik filan kırılmadı, az biraz ucu kaldırıldı ve kanatları daraltıldı; bi Allah'ın kulu bile anlamadı ameliyat olduğumu, pek bi değişiklik olmadı ama bayağı bi şiş kaldı, şiş olunca da insanın gözüne çok büyük görünüyor bu da insanı rahatsız ediyor, şimdi şişlik filan kalmadı küçüldü ama ucu hala sert. dr 18 ay filan dikkat etmek gerekiyor dedi.sağol canım açıklanam içinn.. şimdi bzim burnumuz şiş yani ben kendi adıma söyliyim şiş baya önden. bi an önce iyileşsin istiyo insan.. :)) ama doktorum ne dediyse o yani ben onun sözünden çıkmam korkarım..
sen demi oldun ameliyat şimdi nasılsın
Canım, ben 6 ay önce oldum, basit bir ameliyattı, kemik filan kırılmadı, az biraz ucu kaldırıldı ve kanatları daraltıldı; bi Allah'ın kulu bile anlamadı ameliyat olduğumu, pek bi değişiklik olmadı ama bayağı bi şiş kaldı, şiş olunca da insanın gözüne çok büyük görünüyor bu da insanı rahatsız ediyor, şimdi şişlik filan kalmadı küçüldü ama ucu hala sert. dr 18 ay filan dikkat etmek gerekiyor dedi.
Bu arada seninkini gördüm çok güzel olmuş, yüz ifaden yumuşamış, ben çok beğendim, güle güle sağlıcakla kullan.
masaj çok önemli diyor bizim doktor bu gün gittim gene yeni masaj verdi bu sefer uc tarafa evet daha güzelleşiyor masajla
arkadaşlar dün akşam arkadaşımın bebeğini seviyodum kafasını vurdu burnuma daha doğrusu burnumun ucuna hemde öyle bi vurduki gözümden yaş geldi.doktoru aradım kafası nereye geldi kanama varmı filan diye sordu.kanama olmadı ama ucu kızardı.alşam gidecem doktora.moralim çok bozuldu.