burnuma darbe aldım:(

Kızlar, doktorlar her buruna masaj vermiyorlar. Doktorum bana da vermedi. Kafamıza göre de masaj yapamayız. 3, 4 aylık burunlarda hala şişlik oluyor ve göze pek hoş görünmüyorlar ama 5, 6 ay olunca burun küçülüyor, zarifleşiyor ve güzelleşiyor, sabredin biraz.

Kızlar, doktorlar her buruna masaj vermiyorlar. Doktorum bana da vermedi. Kafamıza göre de masaj yapamayız. 3, 4 aylık burunlarda hala şişlik oluyor ve göze pek hoş görünmüyorlar ama 5, 6 ay olunca burun küçülüyor, zarifleşiyor ve güzelleşiyor, sabredin biraz.

sağol canım açıklanam içinn.. şimdi bzim burnumuz şiş yani ben kendi adıma söyliyim şiş baya önden. bi an önce iyileşsin istiyo insan.. :)) ama doktorum ne dediyse o yani ben onun sözünden çıkmam korkarım..
sen demi oldun ameliyat şimdi nasılsın

hımmm... Canım olsun benımde öle aman aman bi güzelliği yok burnumun ama eski haliyle yan yana getirince farkı anlıyorum. Benimde çok yamuktu kırıkk vardı malum.. Sen yinede koy merak ettimmm :)))
benım doktorum da bana masaj vermedi masaj ne işe yarıyor kızlar bilen varmı? Buruna şekil mi veriyor?
Birde ben biraz dokunduğum zaman burnum hemen şişiyor bastırarak masaj yapsam nasıl olurum allah bilir :))

tamam canım en yakın zamanda koyarım resim.doktor bana da masaj vermemişti 2 aya yakınken 10 günlük bi masaj verdi ben sorduğumda her buruna masaj verilmez dedi bence benim burnum verilecek cinsten:)doktora uç tarafı biraz iri oraya masaj yapsam dedim şişliği kendiliğinden iner dedi.bakacaz iner işallah..

belki yanlış masaj bir hatayı doğurabilir doktorun düşünceside doğrudur kendi kendine insin diyebilir bir yanlış harakettense ne bilim

sağol canım açıklanam içinn.. şimdi bzim burnumuz şiş yani ben kendi adıma söyliyim şiş baya önden. bi an önce iyileşsin istiyo insan.. :)) ama doktorum ne dediyse o yani ben onun sözünden çıkmam korkarım..
sen demi oldun ameliyat şimdi nasılsın
Canım, ben 6 ay önce oldum, basit bir ameliyattı, kemik filan kırılmadı, az biraz ucu kaldırıldı ve kanatları daraltıldı; bi Allah'ın kulu bile anlamadı ameliyat olduğumu, pek bi değişiklik olmadı ama bayağı bi şiş kaldı, şiş olunca da insanın gözüne çok büyük görünüyor bu da insanı rahatsız ediyor, şimdi şişlik filan kalmadı küçüldü ama ucu hala sert. dr 18 ay filan dikkat etmek gerekiyor dedi.
Bu arada seninkini gördüm çok güzel olmuş, yüz ifaden yumuşamış, ben çok beğendim, güle güle sağlıcakla kullan.

Canım, ben 6 ay önce oldum, basit bir ameliyattı, kemik filan kırılmadı, az biraz ucu kaldırıldı ve kanatları daraltıldı; bi Allah'ın kulu bile anlamadı ameliyat olduğumu, pek bi değişiklik olmadı ama bayağı bi şiş kaldı, şiş olunca da insanın gözüne çok büyük görünüyor bu da insanı rahatsız ediyor, şimdi şişlik filan kalmadı küçüldü ama ucu hala sert. dr 18 ay filan dikkat etmek gerekiyor dedi.
Bu arada seninkini gördüm çok güzel olmuş, yüz ifaden yumuşamış, ben çok beğendim, güle güle sağlıcakla kullan.

hımm anladım canım.. kemikle oynamayınca evet çok belli olmuyor..
ama benım burnumçok sorunluydu kemik vardı ve kırık vardı sola doğru eğilmişti artık sağdan bakınca çok kötü duruyordu ve en önemlisi nefes problemim vardı.... çok şükür oldum ameliyatımı şimdi nefes ten yana bi şikayetim yok süper hatta ama çok şişti.. önden tam bir köfte burun yani.. bide bana yamukmuş gibi duruyor ama çok okudum ve doktorumada sordum şişlikten öyle duruyor zamanla 6 ay 1 sene dedi..
burnuşumu beğenmene çok sevindim canım :)) evet öyle aman aman bi kavisi yok ama benım yüzüme giden en uygun burun ve dediğin gibi ifademi yumuşattını düşünüyorm :) çok sağolll..:10::10:

bende ameliyat olalı 1 hafta oldu. maşallah hiçbir sorun yoktu. en ufak bir kanama bile olmamıştı. ama ne yazıkki bugün kardeşim dirseğiyle sertçe çarptı ve burnumdan bir süre boyunca oluk oluk kan aktı. neyseki kan durdu ama şuan korkuyorum acaba şeklinde bi sorun olur mu diye?
üstünde alçı vardı ama yinede çok sert bir darbe aldı. acaba bişey olmuşmudur?

canım bence mutlaka doktoruna görün çünkü henüz çok yeni, sert çarptı ve çok kanadı diyorsun. Allah korusun inşallah bir sorun olmamıştır ama temkinli davranmakta fayda var. Okurken kendime olmuş gibi üzüldüm inan, inşallah birşey olmamıştır:(

çok geçmiş olsun.umarım bişey olmamıştır.benim de en büyük korkum bu.10 aylık kızım var benim de...6 yaşındaki oğlum daha fena.çok hareketli.sağımda solumda dolanıyo hep..umarım sorunsuz atlatırız bu dönemi....

doktorum istanbulda. ben başka şehirdeyim. telefonla konuştum. hemen gel dese yola çıkacaktım ama "şuan şişlik ve alçı yüzünden bişey var yada yok anlayamam. zaman gösterir " dedi. pzt alçılarımı aldırmaya gidince bakıcaz. inşallah bişey olmamıştır. olduysa da masajla falan düzeltilmeye çalışılıyormuş düzelmesse de bi operasyon yapılıyomuş sanırım. dua ediyorum alçı korumuş olsun diye :43:

hemde nasıl bir talihsizlik. hala düşünüyorum aklım almıyor. böyle bir şanssızlık nasıl olabilir diye. kendimi avutmaya çalışıyorum ama ağlamaktan gözlerim şişti iyice. daha doktora gitmeme 3 gün var. nasıl dayanıcağım bilemiyorum.
alçım yerinden çok fazla oynamaı. etrafımdakiler beni teselli etmek için mi söylüyor bilemiyorum ama alçı kırılmadan burna zarar gelmez kanayan şey yaradır yada dikişlerdir diyo. ama ufacık bir kıkırdak kayması bile olsa sonucu çok etkiler diye düşünüyorum

kızlarr durumu bildireyimde benden sonra aynı talihsizliği yaşayıp buraya başvuranların içi rahatlasın. burnuma bişey olmamış. alçı korumuş. ama şans işi tabi. siz siz olun çok dikkatli olun iyi koruyun. ama artık başa böyle bi kaza geldikten sonra kendinizi yiyip bitirmeyin benim gibi. olumlu düşünün ve en kısa zamanda doktorunuza gidin.

masaj çok önemli diyor bizim doktor bu gün gittim gene yeni masaj verdi bu sefer uc tarafa evet daha güzelleşiyor masajla

bnde brun ucuna masaj yapayım derken o ust kısmı sıstı bı sısıklık war dedıkı dktor bız bunu bole yapmısız smdı baska bı masaj werdı umarım degsr duzelır uzuldm:(

arkadaşlar dün akşam arkadaşımın bebeğini seviyodum kafasını vurdu burnuma daha doğrusu burnumun ucuna hemde öyle bi vurduki gözümden yaş geldi.doktoru aradım kafası nereye geldi kanama varmı filan diye sordu.kanama olmadı ama ucu kızardı.alşam gidecem doktora.moralim çok bozuldu.

canım bence hıc ıhmal etme hemen baktır burnuna ınsallah bısey olmamıstır

Back
X