Burnuma kafayı taktım. Bunalımdayım..

sonkafautucu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
550
374
103
Arkadaşlar kendimi bildim bileli burnuma takıntım var. Yıllardır geçmek bilmedi bu takıntı. Defalarca ameliyat olmayı düşündüm ama yakinlarim burnun güzel diyerek vazgecirdiler. Biliyorum yalan soyluyolar çünkü cocuklugumdan beri defalarca alay konusu oldu burnum.

Yan profilden bakınca sivri olduğundan insanlar sağ veya sol tarafıma oturduğunda acaip rahatsız oluyorum. Elimle kapatıyorum yada yan durmamaya çalışıyorum. Aynaya ne zaman baksam mutlaka bi sağdan bide soldan bakarım kendime. :) Ama senelerdir böyle ve geçicek gibi de değil.

İnanın amacım daha güzel olmak falan değil sadece daha normal bi burna sahip olmak istiyorum. Elimde değil bu takıntı ve bunu kimseye anlatamıyorum..
Kemikte bi sıkıntı yok dediğim gibi burnumun sivriliğinden ve düsüklugunden rahatsızım. Bunun için burun ucu ameliyatının uygun olduğunu söylediler yani kemiğe dokunmayacaklar. Burun ucu ameliyatının zorlukları, iyileşme süreci, ve fiyatları hakkında bana bilgi verebilir misiniz. Ankaradayım bu arada. Birde olupta pişman olanlariniz var mı aranızda..

Okuduğum yorumların çoğu pişman.
Bir sürü sorun çıkıyormuş horlama falan. Şu an diğerlerini unuttum.

Olup pişman olan var,araştırırsanız bulursunuz bu platformda.
Burnunda gerçekten sıkıntı olmayan,takıntı yapan biri vardı,ameliyat oldu sonra daha beter pişman oldu.
Ama olay kızın burnu değil psikolojisi.
Takıntıya müsait yani.

İnan benimde sivri ve uzun bir burnum var
Başta rahatsız ederdi zamanla o beni bensedi ben onu:)
Duruşuma ciddi bir hava kazandırıyor yani şimdilik bir sorunum yok
Tabi bu benim seçimim siz bu konuda nasıl uygun buluyorsanız onu yapın
Şunuda belirtmeden geçemeyeceğim burnunu yaptırıp sonrasında eski burnunm daha iyiydi diye ağlayanıda biliyorum

İnan benimde sivri ve uzun bir burnum var
Başta rahatsız ederdi zamanla o beni bensedi ben onu:)
Duruşuma ciddi bir hava kazandırıyor yani şimdilik bir sorunum yok
Tabi bu benim seçimim siz bu konuda nasıl uygun buluyorsanız onu yapın
Şunuda belirtmeden geçemeyeceğim burnunu yaptırıp sonrasında eski burnunm daha iyiydi diye ağlayanıda biliyorum
Eminim benimki gibi değildir sizin ki. Çünkü kendi burnum gibi hiç kimsede görmedim çok sivri ve ucu düşük ayrıca gece yan yattigimda delikleri tamamen kapanıyor ve zor nefes alıyorum. :(

Benim de burun ucumda dusukluk var eskisine gore...hafif de kemer var...dislerimi de yaptirmam lazim...vajina daraltma...ve silikon :)
Baya kaportayi yeniletmek lazim :KK70:
Kendim 3 yil veriyorum....bakalim

Eger sorun oldugunu hissediyorsan yaptir...
Seni senden kimse bilemez...birak etrafi...

Eminim benimki gibi değildir sizin ki. Çünkü kendi burnum gibi hiç kimsede görmedim çok sivri ve ucu düşük ayrıca gece yan yattigimda delikleri tamamen kapanıyor ve zor nefes alıyorum. :KK43:
Sağlık sorunu varsa tabiki önlemini almalısın ama derdin görünüşse yurdumda pekte güzel burun yok yani arada kaynarız canım ya

Resim ekleseniz kendinizi deşifre etmeden yorumlasak olmaz mı ?belkide sadece takıntıdır..

Canım bunlar psikolojik mesela ben saçlarıma takıntılıyım uzun saçlarımı kısa kestirdim sonra da bin pişman olup defalarca farklı kaynaklar yaptırdım oda yetmez gibi her renge boyadım denedim sonuç saçlarım yandı ense dibimde kesti kuaför sonra kafa saç kalmaycak diye birdha ellemedim ama bu defda devamlı bakım yaptım baktım yine uzamıyor sonra boşverdim knedi haline bıraktım bugün baktım baya uzamış 3 parmak kdr demek istediğim hepsi takıntı aslında sonradan pişman olacağınız bişey yapmayın

Benim de ucu aşağı eğik.yandan bakınca kotü hissediyorum kendimi.ama yüz güzelligimi bozmuyormuş öyle deniyor.ben de zaten korkuyorum ameliyattan.psikologla dahi görüştüm bunun için.

Okurken vallahi çok sinirlendim şu zamanda burun estetiği olmayan mi var ne olucak...36 yasindayım 16 yıl önce yaptırdım süper oldu maşallah hiçbir sorunda yaşamadım kii çirkin bile olsaydı eski burnumdan daha güzel olacağı kesindir....O yüzden psikolojini bozuyorsa olmalısın....estetikten sonra dünyanın en güzel kızı en mutlu insanı senmişsin gibi geliyor...kendine olan güvenin artıp çok ama çok mutlu bir insan oluyursun bence yaptirmalisin

Benimde burnumla sorunum vardı sizin gibi biriyle konusurken hep burnuma bakılıyormus gibi hissederdim. Yıllarca ameliyatı düşündüm. Burnu küçük olan insanları gördükce heveslendim kendimi hic begenmezdim ne kadar etrafimdakiler burnun güzel dese de ben güzel olmadigini biliyordum. Nişanlandiktan sonra iyice takinti haline getirmistim nisanlimla konuşup ameliyat olmaya karar verdim ve bir bucuk sene önce ameliyat oldum ameliyatim gayet güzel gecti ve sadece bir kere kontrole gittim şuan burnum cok güzel ve özgüvenim yerine geldi. Diyecegim o ki seni cok rahatsiz ediyorsa olmalısın bu aşamada doktor seçimi cok ama cok önemli. Benimle ayni dönemde ameliyat olan baska bi tanidigim 2. Kere ameliyat olmak zorunda kaldi doktor hatasi yuzunden. O yüzden doktorunu iyi seçmelisin..

Benimde taaa cocuklugumdan beri takintimdi burnum
Aman allahim $u burnum bi duzelse cok guzel bi kiz olacaktim kendimi sevecektim ozguvenim artacakti derkeeeeeenn ameliyat oldum ve suan 9 ay oldu
Sadece burnum degisecek sanirdim hic alakasi yok tum yuzum bambaska biri oldu goren ohaa inanilmaz degismissin dedi yanaklarim ve gozlerimde ortaya cikti herkes cok begendi fakat ben alisamadim narkozdan dolayi hizli kilo aldim burnum duzelti duzelmesine ama simdide tombak bi yuzum oldu en az bi 8 kilo fazlam var ve bi insan eger takintiliysa onu asamiyor yani ben burnum yapilinca hersey duzelecek sanirdim eskisinden iyi olsada kendimi yine begenmiyorum bu seferde baska seyleri sorun etmeye basladim
Ozet olarak ilk oncelik ruh sagligi
Kendinle barismadikca yine sinmez icine

saç kestirmeye boyatmaya bile gittiğimizde hayallerimizde kurduğumuz ile yapılan çok farklı oluyor genelde
sonra üzülüyoruz
burun gibi suratın tam ortasında olan bir şey için iyice düşünmek lazım derim

Ben çok pişmanım o kemikli büyük hafif eğri olan burnu mu çok özledim. Dünyanın en güzel burnuyla değişmem o kadar yani .canım sana kimse zorlukları anlatmamış beli öyle kolay değil bu işler öyle oldum bitti diyenlere inanma burnun hareket yetkisini yumusaklığını kaybediyor .eskisi gibi burnunu sıkamıyorsun o rahatlığı bir daha geri gelmiyor surekli aa burnuma biri carptı carpacak diye diken üzerinde yaşıyorsun bide 1 yıllın bitincede artik yüz ustu yatmaya korkmaya devam ediyorsun .o şuan beğenmediğin o burnu mumla arayacksin dışardan bakıp güzel dediğin burunlarin sana ne kadar çirkin geldiğini göreceksin vazgeç bence umarım pişman olmasın.

Back
X