- Konu Sahibi sonkafautucu
Şimdi de mutsuzsun burnundan belki ameliyat olduktan sonra memnun kalacaksın yeni halinden. Git iyi bir estetik doktoru bul. Durum yüzde elli elli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla çok çok kötü burunsa girilmeli bu ameliyatlara, ufak tefek kusurlar düzelsin diye olunacak ameliyatlar değil kimseye tavsiye etmiyorum .ben ikinci ameliyattan bile korkuyorum tecrübeli doktorlarinda beter ettiği burunlar var .Bu konularda çok dikkatli olmak gerek.Şimdi de mutsuzsun burnundan belki ameliyat olduktan sonra memnun kalacaksın yeni halinden. Git iyi bir estetik doktoru bul. Durum yüzde elli elli
Narkozdan dolayi hizli kilo almak ne demek?Benimde taaa cocuklugumdan beri takintimdi burnum
Aman allahim $u burnum bi duzelse cok guzel bi kiz olacaktim kendimi sevecektim ozguvenim artacakti derkeeeeeenn ameliyat oldum ve suan 9 ay oldu
Sadece burnum degisecek sanirdim hic alakasi yok tum yuzum bambaska biri oldu goren ohaa inanilmaz degismissin dedi yanaklarim ve gozlerimde ortaya cikti herkes cok begendi fakat ben alisamadim narkozdan dolayi hizli kilo aldim burnum duzelti duzelmesine ama simdide tombak bi yuzum oldu en az bi 8 kilo fazlam var ve bi insan eger takintiliysa onu asamiyor yani ben burnum yapilinca hersey duzelecek sanirdim eskisinden iyi olsada kendimi yine begenmiyorum bu seferde baska seyleri sorun etmeye basladim
Ozet olarak ilk oncelik ruh sagligi
Kendinle barismadikca yine sinmez icine
Merhaba. Kayseri de ameliyat olacaksiniz sanırım bende gecen yıl kayseride ameliyat oldum doktorumdan cok memnundum. Burnumu da gayet güzel yaptı. Doktorun ismi Halit Baykan bi araştırın soruşturun. Fikir olur size..Ben kucukken duvara toslamistim cok pis. Burnumun kemiginde egrilik var ve bu egrilik git gide burnum buyudukce burnumun ortalarina dogru indi cok belirgin oldu. Bi cikinti var kemikte.
Bnde gelecek yaz olucam insallah.
Cunku gercekten rahatsiz ediyor.
Anladigim kadariyla doktor secimi cok onemli. Bende kayseride saglam bi doktor ariyorum. Onerilere acigim...
Nefes alip vermemdede sorun var. Kurtulmak istiyorum bunlardan.
Ben senin yerinde olsam aklina bu kdr takildiysa pekte sundurme. Olasiliklari ogren, arastir, olc bic.
Ben ameliyattan sonra üzüntüden 10 kilo verdimNarkozdan dolayi hizli kilo almak ne demek?
Kızkardeşim yaptırdı çok memnun. İyi bir doktor olsun, ama. Artık horlamıyor bile. Çok kemikli bir burnu vardı. Şimdi mini mini kalkık bir buruna sahip.Arkadaşlar kendimi bildim bileli burnuma takıntım var. Yıllardır geçmek bilmedi bu takıntı. Defalarca ameliyat olmayı düşündüm ama yakinlarim burnun güzel diyerek vazgecirdiler. Biliyorum yalan soyluyolar çünkü cocuklugumdan beri defalarca alay konusu oldu burnum.
Yan profilden bakınca sivri olduğundan insanlar sağ veya sol tarafıma oturduğunda acaip rahatsız oluyorum. Elimle kapatıyorum yada yan durmamaya çalışıyorum. Aynaya ne zaman baksam mutlaka bi sağdan bide soldan bakarım kendime. :) Ama senelerdir böyle ve geçicek gibi de değil.
İnanın amacım daha güzel olmak falan değil sadece daha normal bi burna sahip olmak istiyorum. Elimde değil bu takıntı ve bunu kimseye anlatamıyorum..
Kemikte bi sıkıntı yok dediğim gibi burnumun sivriliğinden ve düsüklugunden rahatsızım. Bunun için burun ucu ameliyatının uygun olduğunu söylediler yani kemiğe dokunmayacaklar. Burun ucu ameliyatının zorlukları, iyileşme süreci, ve fiyatları hakkında bana bilgi verebilir misiniz. Ankaradayım bu arada. Birde olupta pişman olanlariniz var mı aranızda..
Normal burun derken? Standarti mi var bunun. Fabrikasyon mu? Sizin burnunuz defolu mu? Allahin takdirine, sana layik gordugune razi gelirsen boyle psikolojik sorunlar yasamazsin. Benim burnum annem ile babamin burnunun karisimidir. Soyle soyleyim ben annemle babamdan goze batabilecek ne varsa ortak bir sekilde almisim. Erkek kardesim de duzgun olan her seyi almjs. Burnum, onden bakinca tombul yandan bakinca oldukca belirgin bir kemikle kemerli ve ucuda asagi meyilli hafif uzun. Profilden foto cekilince burnum yamuk yumuk. Ucu da dudagima degecek gibi duruyor. Hele gulunce iyice degisik bir sey oluyor. Ama bunu hic sorun etmiyorum. Bu dunyaya gelmeyi ben secmedim. Ailemi de.. Bedenimi de... Allah boyle uygun gormusse konu kapanmistir. Bizim icin en dogrusunu O bilir. Kendini sana layik gorulenle sevmelisin.Arkadaşlar kendimi bildim bileli burnuma takıntım var. Yıllardır geçmek bilmedi bu takıntı. Defalarca ameliyat olmayı düşündüm ama yakinlarim burnun güzel diyerek vazgecirdiler. Biliyorum yalan soyluyolar çünkü cocuklugumdan beri defalarca alay konusu oldu burnum.
Yan profilden bakınca sivri olduğundan insanlar sağ veya sol tarafıma oturduğunda acaip rahatsız oluyorum. Elimle kapatıyorum yada yan durmamaya çalışıyorum. Aynaya ne zaman baksam mutlaka bi sağdan bide soldan bakarım kendime. :) Ama senelerdir böyle ve geçicek gibi de değil.
İnanın amacım daha güzel olmak falan değil sadece daha normal bi burna sahip olmak istiyorum. Elimde değil bu takıntı ve bunu kimseye anlatamıyorum..
Kemikte bi sıkıntı yok dediğim gibi burnumun sivriliğinden ve düsüklugunden rahatsızım. Bunun için burun ucu ameliyatının uygun olduğunu söylediler yani kemiğe dokunmayacaklar. Burun ucu ameliyatının zorlukları, iyileşme süreci, ve fiyatları hakkında bana bilgi verebilir misiniz. Ankaradayım bu arada. Birde olupta pişman olanlariniz var mı aranızda..
Ben dini boyutunu sorduğumu hatırlamıyorum?Normal burun derken? Standarti mi var bunun. Fabrikasyon mu? Sizin burnunuz defolu mu? Allahin takdirine, sana layik gordugune razi gelirsen boyle psikolojik sorunlar yasamazsin. Benim burnum annem ile babamin burnunun karisimidir. Soyle soyleyim ben annemle babamdan goze batabilecek ne varsa ortak bir sekilde almisim. Erkek kardesim de duzgun olan her seyi almjs. Burnum, onden bakinca tombul yandan bakinca oldukca belirgin bir kemikle kemerli ve ucuda asagi meyilli hafif uzun. Profilden foto cekilince burnum yamuk yumuk. Ucu da dudagima degecek gibi duruyor. Hele gulunce iyice degisik bir sey oluyor. Ama bunu hic sorun etmiyorum. Bu dunyaya gelmeyi ben secmedim. Ailemi de.. Bedenimi de... Allah boyle uygun gormusse konu kapanmistir. Bizim icin en dogrusunu O bilir. Kendini sana layik gorulenle sevmelisin.
Merhaba. Kayseri de ameliyat olacaksiniz sanırım bende gecen yıl kayseride ameliyat oldum doktorumdan cok memnundum. Burnumu da gayet güzel yaptı. Doktorun ismi Halit Baykan bi araştırın soruşturun. Fikir olur size..
Gecen laf acildi bi doktor tanidikla konustuk benimde bir arkadasim burun estetigi dusunuyor ondan soz ettim soyle kotu degilse hic ugrasmasin hatta yaslandikca burunda dusmeler sarkmakar olabilecegini soylediArkadaşlar kendimi bildim bileli burnuma takıntım var. Yıllardır geçmek bilmedi bu takıntı. Defalarca ameliyat olmayı düşündüm ama yakinlarim burnun güzel diyerek vazgecirdiler. Biliyorum yalan soyluyolar çünkü cocuklugumdan beri defalarca alay konusu oldu burnum.