- Konu Sahibi sonkafautucu
Normal burun derken? Standarti mi var bunun. Fabrikasyon mu? Sizin burnunuz defolu mu? Allahin takdirine, sana layik gordugune razi gelirsen boyle psikolojik sorunlar yasamazsin. Benim burnum annem ile babamin burnunun karisimidir. Soyle soyleyim ben annemle babamdan goze batabilecek ne varsa ortak bir sekilde almisim. Erkek kardesim de duzgun olan her seyi almjs. Burnum, onden bakinca tombul yandan bakinca oldukca belirgin bir kemikle kemerli ve ucuda asagi meyilli hafif uzun. Profilden foto cekilince burnum yamuk yumuk. Ucu da dudagima degecek gibi duruyor. Hele gulunce iyice degisik bir sey oluyor. Ama bunu hic sorun etmiyorum. Bu dunyaya gelmeyi ben secmedim. Ailemi de.. Bedenimi de... Allah boyle uygun gormusse konu kapanmistir. Bizim icin en dogrusunu O bilir. Kendini sana layik gorulenle sevmelisin.
Yazdıklarında kendimi gördüm, aynı ben :) annemde babamda öyle güzeller ki, bende babamın erkekte çok güzel duran o sivri burnunu almışım, annemin minicik ağzını ama babamın büyük dişlerini almışım :) haliyle çirkin değilim ama değişik bir kombin çıkmış, oysa kızkardeşim barbi bebek gibi. Ama kendime has bir tipim var. Bunlar bizi biz yapan özellikler. Eskiden dişlerimi falan takardım, eşim sağolsun, sapasağlam dişlerin var ne büyük şans dedikçe aklım başıma geldi. Allahın yarattığı herşey güzeldir ve o kişiye özeldir bencede.