Burnuma kafayı taktım. Bunalımdayım..

Normal burun derken? Standarti mi var bunun. Fabrikasyon mu? Sizin burnunuz defolu mu? Allahin takdirine, sana layik gordugune razi gelirsen boyle psikolojik sorunlar yasamazsin. Benim burnum annem ile babamin burnunun karisimidir. Soyle soyleyim ben annemle babamdan goze batabilecek ne varsa ortak bir sekilde almisim. Erkek kardesim de duzgun olan her seyi almjs. Burnum, onden bakinca tombul yandan bakinca oldukca belirgin bir kemikle kemerli ve ucuda asagi meyilli hafif uzun. Profilden foto cekilince burnum yamuk yumuk. Ucu da dudagima degecek gibi duruyor. Hele gulunce iyice degisik bir sey oluyor. Ama bunu hic sorun etmiyorum. Bu dunyaya gelmeyi ben secmedim. Ailemi de.. Bedenimi de... Allah boyle uygun gormusse konu kapanmistir. Bizim icin en dogrusunu O bilir. Kendini sana layik gorulenle sevmelisin.

Yazdıklarında kendimi gördüm, aynı ben :) annemde babamda öyle güzeller ki, bende babamın erkekte çok güzel duran o sivri burnunu almışım, annemin minicik ağzını ama babamın büyük dişlerini almışım :) haliyle çirkin değilim ama değişik bir kombin çıkmış, oysa kızkardeşim barbi bebek gibi. Ama kendime has bir tipim var. Bunlar bizi biz yapan özellikler. Eskiden dişlerimi falan takardım, eşim sağolsun, sapasağlam dişlerin var ne büyük şans dedikçe aklım başıma geldi. Allahın yarattığı herşey güzeldir ve o kişiye özeldir bencede.

ameliyat olmak için elalemden yazılı izin almak gerekmiyor bildiğim kadarı ile. doğal olarak takıntı yaptım ama beni vazgeçirdiler filan demenize gerek yok. kendinizden emin olsanız gider ameliyat olursunuz.

ameliyat olmak için elalemden yazılı izin almak gerekmiyor bildiğim kadarı ile. doğal olarak takıntı yaptım ama beni vazgeçirdiler filan demenize gerek yok. kendinizden emin olsanız gider ameliyat olursunuz.
Ben kimseden yazılı veya sözlü izin istemedim ki. Bu konu hakkında bilgi almak için yazdım buraya. Sorun ne?

Defalarca ameliyat olmayı düşündüm ama yakinlarim burnun güzel diyerek vazgecirdiler.

Elimde değil bu takıntı ve bunu kimseye anlatamıyorum..

Ben kimseden yazılı veya sözlü izin istemedim ki. Bu konu hakkında bilgi almak için yazdım buraya. Sorun ne?

sorun yukarda yazdıklarınız. kimseyi ikna etmek zorunda değilsiniz ki. biri sizi kararınızdan vazgeçiriyorsa kararınız kesin değildir demektir bana göre.

Arkadaşlar kendimi bildim bileli burnuma takıntım var. Yıllardır geçmek bilmedi bu takıntı. Defalarca ameliyat olmayı düşündüm ama yakinlarim burnun güzel diyerek vazgecirdiler. Biliyorum yalan soyluyolar çünkü cocuklugumdan beri defalarca alay konusu oldu burnum.

Yan profilden bakınca sivri olduğundan insanlar sağ veya sol tarafıma oturduğunda acaip rahatsız oluyorum. Elimle kapatıyorum yada yan durmamaya çalışıyorum. Aynaya ne zaman baksam mutlaka bi sağdan bide soldan bakarım kendime. :) Ama senelerdir böyle ve geçicek gibi de değil.

İnanın amacım daha güzel olmak falan değil sadece daha normal bi burna sahip olmak istiyorum. Elimde değil bu takıntı ve bunu kimseye anlatamıyorum..
Kemikte bi sıkıntı yok dediğim gibi burnumun sivriliğinden ve düsüklugunden rahatsızım. Bunun için burun ucu ameliyatının uygun olduğunu söylediler yani kemiğe dokunmayacaklar. Burun ucu ameliyatının zorlukları, iyileşme süreci, ve fiyatları hakkında bana bilgi verebilir misiniz. Ankaradayım bu arada. Birde olupta pişman olanlariniz var mı aranızda..

Bu kadar takıntı yaptıysan yakınlarını dinleme bence. Son zamanlarda geçici dolguyla güzel sonuçlar alındığını görüyorum. Cesaretin yoksa belki önce geçici dolgu deneyebilirsin. Tabii iyi bir doktorla ve dolgunun geçici olduğundan emin olarak yaptırırsın.

Ben de senin gibiydim ameliyat oldum sonunda. Burnumda hafif egrilik var. En önemlisi nefes almakda zorluk çeker oldum. Artık burnumu seviyorum ama baska dertler geldi.

Burun delikleriniz büyükse sakın ucunu kaldırmayın derim. Ya da en iyisi çok iyi bir doktor bulun görüşün kafanızdaki soru işaretlerini gidersin. Çok rahatsızsanız elbette ameliyat olmalısınız, plastik cerrahi bunun için var.

Evet kayseride olucam. Tamda aradgim sey.
Cok sagolun hemen listeye ekliyorum Halit Baykani ilk olrak. Arastiricam hakkinda.
Gecen sene devlet hastanesindeydi şuan nerde bilmiyorum ama gercekten isini cok iyi yapan bir doktor. Sizinle yakindan ilgilenmez belki ama ne yapmasi gerektigini cok iyi biliyor.. umarım memnun kalırsiniz..

bu da moda oldu. soru soruluyor cevap veriyoruz, saygısızlık diz boyu. burda insanlara yorum yazınca para kazanmıyoruz ki iyilikten yani.

Böyle birkaç üye var zaten fikir vermeye bile gerek görmüyorum hiç, neme lazım atarlı anına denk gelirim boşuna vakit kaybı.

Açıkcası herkesin burnunun kendine yakıştığı fikrine inanmıyorum. Cidden hiç hos durmayan, surata hiç yakışmayan ve yaptırılınca cok daha güzel olan milyonlarca bütün var.

Burnunuz önden güzelse, ucu güzelse, küçükse hiç düşünmeyin estetiği derim. Önden hoç durmayan, büyük, kemerli bir burunsa siz bilirsiniz. Sonuçta o hayatı siz yasıyorsunuz.

ben oldum ameliyat ama çok değişmedi burnum zaten çok değişsinde istememiştim.ama şekil için olmuş olsaydım boşa olmuş olacaktım anlayacağın herkesin burnu o resimlerdeki gibi acayip değişmiyor.iki yakın arkadaşım daha oldu ama biri ikinci sefer olmak zorunda kaldı.göz siniri zarar görmüş.iyice araştırıp olun ve nasıl bir şey istediğinizi anlatın tamamen doktora bırakırsanız sonradan beğenmeyebilirsiniz.bazı doktorlar çok oynuyorlar ve burun doğal olmuyor.bence sağlık sorunu yoksa yaptırmak riskli eğer bundan kötüsü olamaz cinsinden bir burnunuz yoksa tabi.

Gecen sene devlet hastanesindeydi şuan nerde bilmiyorum ama gercekten isini cok iyi yapan bir doktor. Sizinle yakindan ilgilenmez belki ama ne yapmasi gerektigini cok iyi biliyor.. umarım memnun kalırsiniz..

Not aldim hemen bi kenara ismini. Size ozelden yazmam mumkunmu?

Hiç bir doktora göründünüz mü?
Bazı biçim sorunu olan burunlarda nefes alma sorunları da olabiliyor .Doktor önerirse yakınlarınızı ikna etmeniz kolaylaşır

Back
X