- 22 Nisan 2016
- 550
- 374
- 103
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
Benimkin de kemiğe müdahale olmayacağı için horlama sorunu olucagini düşünmemiştim ama bilemedim şimdiOkuduğum yorumların çoğu pişman.
Bir sürü sorun çıkıyormuş horlama falan. Şu an diğerlerini unuttum.
Sadece horlama değil ki burda okumuştum yamuk mu ne olnuş pişmab olmuş geri düzeltmemiş falan zor işler.Benimkin de kemiğe müdahale olmayacağı için horlama sorunu olucagini düşünmemiştim ama bilemedim şimdi
Eminim benimki gibi değildir sizin ki. Çünkü kendi burnum gibi hiç kimsede görmedim çok sivri ve ucu düşük ayrıca gece yan yattigimda delikleri tamamen kapanıyor ve zor nefes alıyorum.İnan benimde sivri ve uzun bir burnum var
Başta rahatsız ederdi zamanla o beni bensedi ben onu:)
Duruşuma ciddi bir hava kazandırıyor yani şimdilik bir sorunum yok
Tabi bu benim seçimim siz bu konuda nasıl uygun buluyorsanız onu yapın
Şunuda belirtmeden geçemeyeceğim burnunu yaptırıp sonrasında eski burnunm daha iyiydi diye ağlayanıda biliyorum
Sağlık sorunu varsa tabiki önlemini almalısın ama derdin görünüşse yurdumda pekte güzel burun yok yani arada kaynarız canım yaEminim benimki gibi değildir sizin ki. Çünkü kendi burnum gibi hiç kimsede görmedim çok sivri ve ucu düşük ayrıca gece yan yattigimda delikleri tamamen kapanıyor ve zor nefes alıyorum.
Sadece burnunu çekip gönderir misin ona göre senı dogru yonlendırelımEminim benimki gibi değildir sizin ki. Çünkü kendi burnum gibi hiç kimsede görmedim çok sivri ve ucu düşük ayrıca gece yan yattigimda delikleri tamamen kapanıyor ve zor nefes alıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?