Burnuma kafayı taktım. Bunalımdayım..

Dokunmamis buruna kafayi taktıgına sükret vallahi ben yeni burnuma kafayı taka taka kafayi nerdeyse yicem hic istedigim gibi bi burun olmadi diye simdide 2. Ameliyat planlicam

Neden rahatsiz oldunuz? Benim bu konudaki görüşüm bu. Beyan ettim. Sorununuzu genele arz etmis iseniz saygi cercevesindeki her turlu yoruma saygi duymalisiniz...
Benim genele arz ettiğim konu burun estetiğinin zorlukları, süreci, ücreti gibi.. Bunlarla alakalı bilgi istedim.. Günah mı değil mi diye sormadım..

Merhaba, yeni üye oldum nasıl konu açılır bilemiyorum burdan yazmak istedim , nefes problemim var tam 3 doktora gittim, gazi hastanesi, gata kbb burdaki doktorlar daha ben şikayetimi anlatırken direkt ameliyat dedi ağızdan nefes alıyorum burnum da kemikli, yeni evliyim .hamile olsam dahi 3 aydan sonra rahat edemeyeceğim söylendi. Nezle olduğumda bile nefes hiç alamıyorum daralıyorum, Özelde çalıştığımdan işi bırakamadım ameliyat olamadım senelerce şimdi şartlar uygun, Gatada bir hocayla görüştüm Gata devlet hastanesi oldu eylülde randevu alıp gidicem tekrar, ama hoca nasıl bilmiyorum en iyi hoca deyip yönlendirdiler hoca direkt ameliyat dedi, burunda hem nefes problemi hem eğrilik hem kemik var kemik de fazlaca..Gatada ameliyat olan varmı öncelikle.

Arkadaşlar burnunuzla oynamayın lütfen.ben burun dolgusu yaptırdım Ankara'da Mehmet akgüne ve acayip pişmanım.sakın ama sakın yaptırmayın.ben bilgi almaya gitmiştim apar topar beni ameliyathaneye aldılar paramı da elimden aldılar ve geri de iade etmiyorlar

Arkadaşlar kendimi bildim bileli burnuma takıntım var. Yıllardır geçmek bilmedi bu takıntı. Defalarca ameliyat olmayı düşündüm ama yakinlarim burnun güzel diyerek vazgecirdiler. Biliyorum yalan soyluyolar çünkü cocuklugumdan beri defalarca alay konusu oldu burnum.

Yan profilden bakınca sivri olduğundan insanlar sağ veya sol tarafıma oturduğunda acaip rahatsız oluyorum. Elimle kapatıyorum yada yan durmamaya çalışıyorum. Aynaya ne zaman baksam mutlaka bi sağdan bide soldan bakarım kendime. :) Ama senelerdir böyle ve geçicek gibi de değil.

İnanın amacım daha güzel olmak falan değil sadece daha normal bi burna sahip olmak istiyorum. Elimde değil bu takıntı ve bunu kimseye anlatamıyorum..
Kemikte bi sıkıntı yok dediğim gibi burnumun sivriliğinden ve düsüklugunden rahatsızım. Bunun için burun ucu ameliyatının uygun olduğunu söylediler yani kemiğe dokunmayacaklar. Burun ucu ameliyatının zorlukları, iyileşme süreci, ve fiyatları hakkında bana bilgi verebilir misiniz. Ankaradayım bu arada. Birde olupta pişman olanlariniz var mı aranızda..
Bende senin gibi takintiliydim
98 yılından beri yaptırmak istediğimi hep dile getiriyordum
Bana karadenizli misin diyorlar di ve bu beni cok rahatsız ediyordu
Her neyse
Yıllarca bi fırsat olsa da yaptırsam dedim hiç bu istek gitmedi ve en sonunda bu yıl yaptırdım
Yani söylemek istediğim su aklına bir kez girdi mi bu istek gitmiyor ben keske daha gençken yaptırsaydım diyorum
Eskisinden güzel oldu kendime güvenim arttı
Ha illaki 4 dörtlük olmadı sonuçta doktor dA sihirbaz degil beklentiyi fazla yüksek tutmamak ve doktorunla öncesinde her şeyi konuşmak gerekir
Malesef biraz şans işi
Umarım kendin icin en iyi kararı verirsin

Back
X