Burnuma Telefon Çarptı! Bir Şey Olmuş Mudur😣?

catgirlllll

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2023
77
26
8
Arkadaşlar burun ameliyatı olalı 3 ay 21 gün oldu. Tam burun kemiğime telefon çarptı, burun ucuma gelmedi fakat burun kemiğim inanılmaz acıdı. Hala da acıyor. İlk büyük darbemi aldım hayırlı uğurlu olsun

Son düzenleme:
Merhaba burun darbesi kötü ya kendimden biliyorum estetikli değilim ama burnumun kemiğinde çatlaklık var kaynak yaptırman lazım demişti doktor asla yaptırmadım ama her seferinde oraya darbe alsam canım çıkıyor eşimle şakalaşırken defalarca darbe aldım oraya buz filan tut istersen bide doktor masaj veriyo genelde ameliyat sonrası onu yapabilirsin rahatlatır belki için rahat etmiyorsa doktoruna danış bence

Merhaba, doktorum masaj önermiyor yapamıyorum maalesef bir şey. Fakat ağrım sızım yok şuan görünürde de bir şey yok şükür. İleride bir sıkıntı olmaz inş

Merhaba, doktorum masaj önermiyor yapamıyorum maalesef bir şey. Fakat ağrım sızım yok şuan görünürde de bir şey yok şükür. İleride bir sıkıntı olmaz inş
Öyleyse sıkıntı yok geçmiş olsun neden önermiyor ? Etrafımda çok kişi var estetik yapan hep masaj yaparlardı

Öyleyse sıkıntı yok geçmiş olsun neden önermiyor ? Etrafımda çok kişi var estetik yapan hep masaj yaparlardı
Ben de sormuştum, neden önermiyorsunuz diye. Hastalar genelde masaj yaparken farketmeden yanlış uyguluyorlar, bir tarafa daha fazla baskı uyguluyorlar eşit baskı uygulayamıyorlar haliyle burunda zamanla deformasyon oluyor demişti. O yüzden istemiyor.

Anladım canım yani olabilir tabi ..tekrar geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…