- 31 Temmuz 2017
- 1.042
- 1.208
- 133
- Konu Sahibi lavitabella1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kemer gibi çıkıntı var değil mi ara sıra bastırınca kayboluyor. Hala şişlik var hissediyorum acaba burun kanatlarında daraltma yapılabiliyor mu?Yandan bakınca burunda hafif bir dalgalanma var. Önde de ödem anlaşılıyor.
1 senede oturuyormuş
Evet . Ama bastırınca kayboluyorsa bence ödemKemer gibi çıkıntı var değil mi ara sıra bastırınca kayboluyor. Hala şişlik var hissediyorum acaba burun kanatlarında daraltma yapılabiliyor mu?
Masaj önermiyorum dedi.Evet . Ama bastırınca kayboluyorsa bence ödem
Bekleyin 1 sene dolsun.
Peki size doktor masaj vermedi mi?
Doktorunuz ne diyor?
Hayır cok kötü değil ama burun ucunda var bişiler tabii.Masaj önermiyorum dedi.
Yıllık kontrolde bakacakmış off yani o kadar da kötü değil gibi sanki
Benzer sorun yaşadım 2. Senem evet değişme oluyor ama çok büyük beklemeMerhaba ameliyat olalı 6-7 ay oldu. Önden görünüşü hep rahatsız ediyor beni delikler mi büyük kalmış anlamadım. Doktor Burnu tamamen açmadan ucuna müdahale edebilir mi?
Eki Görüntüle 2890197
Ucu daha kibarlaşıyor değil mi .Aslında kanatları daraltsa yüz tipine uymazdı dedii çevremdekilerBenzer sorun yaşadım 2. Senem evet değişme oluyor ama çok büyük bekleme
Özelden atarsan bakayım cnmUcu daha kibarlaşıyor değil mi .Aslında kanatları daraltsa yüz tipine uymazdı dedii çevremdekiler
Ben sana atayım pardonÖzelden atarsan bakayım cnm
tamamdır :)Ben sana atayım pardon
İlk ameliyatta 6 ayda ödemin bir çok kısmı iner geri kalanlar 1 yıl içinde iner. Ama ön kısımda çok acayip bir daralma olacağını sanmıyorum. Doktorunuz burun kanatlarına işlem uygulamış mıydı acaba?Merhaba ameliyat olalı 6-7 ay oldu. Önden görünüşü hep rahatsız ediyor beni delikler mi büyük kalmış anlamadım. Doktor Burnu tamamen açmadan ucuna müdahale edebilir mi?
Eki Görüntüle 2890197
hayır dikişler yoktu kenarlardaİlk ameliyatta 6 ayda ödemin bir çok kısmı iner geri kalanlar 1 yıl içinde iner. Ama ön kısımda çok acayip bir daralma olacağını sanmıyorum. Doktorunuz burun kanatlarına işlem uygulamış mıydı acaba?