Nâsil yani m kemer var gibi ama fotografta gorunuyoŕgul gibi burnun var valla kemer memer yok
Insallah odemdir ama odem daha yumusak oluyor diye biliyorum. Biraz sert bi kemik geliyor elime .tsk ederim yorum icinAksonometrik fotoğraflarda hafif bir kemer var, yan profilde hiç görünmüyor. Ödem olabilir gibi düşündüm bu yuzden ama bu sadece bir düşünce kesinlikle uzman değilim ben daha yeni dr secme aşamasındayım.
Bende duzelecegiini dusunmuyorum acikcasi. Sizin kacinci ayda oluştu. Yani bana kemik iyilesme surecinde boyle olabilir dedi. Ama disardan belli olmuyodu .su an disardanda belli olmaya başladıAynı sorun bende de var 9. Aydayım hala ödem olduğuna inanmıyorum. Masajlari da yaptım.... kavissiz bir burun için ameliyat olduğum için her dakika üzüntü halindeyim doktor lokal törpüleme yaparız dedi bir seneye kadar beklemek istemiştim ben düzelir diye gördükçe moralim bozuluyor. Umarım senin doktorun da yapar..
EvetEski burnunuz nasıldı kemeri yukardan mi başlıyordu
Keske. Ilk gunler daha iyiydi .odemli ve buyuk tu ama daha sorunsuz duruyordu. Şu an her masaj yaptigimda elime gelen o kemik moralimi.yerle bir ediyor. Umarim odemdir.ne kadar zor bir.surecmisAmeliyat sonucu gayet güzel, umarım geçer ama ben şöyle düşünüyorum her buruna her istediğimiz olmayabilir ama doktorun bunu yapamam demesi gerekir ki beklentimizi ona göre ayarlayalımburun kuculmeyecek görsel olarak kavisli olmayacak ise neden ameliyat olalım ki .. iyilesme süreci sancılı geçiyor ilk günden şekli güzel olanlardaki şanstan istiyorum
Masajin zarari mi var?Doktorunuza da sorun ama ben olsam daha fazla masaj yapmazdım
Mesaj attim ama yurt disinda .beklemek zorundayimDoktorunuza da sorun ama ben olsam daha fazla masaj yapmazdım
Sadece mantık yürütüyorum . Kemikli olan bölgeye masaj yapmak kemiği ortaya çıkarmaz mı ?Masajin zarari mi var?
Bilmiyorum ki. 1.ay kontrolunde masaja baslayalim dedi doktor. Bi dahaki kontrol 6.ayda dedi. Bende 1.aydan itibaren basladim masaja. Acikcasi hic bu sekilde dusunmemistim arastirayim bi .tsk.ederimSadece mantık yürütüyorum . Kemikli olan bölgeye masaj yapmak kemiği ortaya çıkarmaz mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?