burnumdaki kemer

whitekum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2008
48
0
86
38
İngiltere
arkadaşlar benim sorunum burnumdaki kemer. burnumun ucu dusuk deil onden bakınca cok belli deil ama beni rahatsız ediyo benim gibi burnunda sadece kemeri olup estetik yaptıran arkadas warmııı???

cnm kemerin oldugu için burun ucun çok düşük gelmes...kemerin gidince burun ucun düşük durur..bence estetik olmuşken komple düzeltsin doktor:)sadece kemere takılma bence:)

cnm kemerin oldugu için burun ucun çok düşük gelmes...kemerin gidince burun ucun düşük durur..bence estetik olmuşken komple düzeltsin doktor:)sadece kemere takılma bence:)

cnm ben doktora kemerden hoşlanmadıgımı ucundan bi şikayetim olmadıgını soledim doktorda o zmn uzuna fazla dokunmam dedi ve bu gittigim doktorda burunda fazla oynama yapmıyo ama aklım karıstı şimdii sen bole deince :uhm:

Eger burun ucun gercekten mukemmelse oynatma tabı ama yok fena dııl ıdare eder dıyosan hazır kemer yapılırken ucuda bıraz daha duzeltılebılır :)

yani cnmm kalkıp o ameliyat masasına yatcaksın bence adam akıllı süper bi burun yapsın..sen yüzüme yakışan güzel bi burun istiyorum de..kemeri düzeltip burun ucunu elleme falan deme..yani ben olsam öyle yaparrdımmm özellikle kemeinden şikayetçi oldugunu söyle ama genel olarakda fındık gibi bi burun iste..onca eziyet çekceksin sonucuna degsin bence:)hem kemerli bi burun ucu nekdr muntazam ve düzgün olabilirki?yine sen bilirsin tabidee bence güzel orantılı bi burun yapsın:)

Hatta sen nem'ın fotosunu gotur ole bısı yapsın
Masallah valla ben cok begenıyorum onun burnunu nazar degmesın :)

Hatta sen nem'ın fotosunu gotur ole bısı yapsın
Masallah valla ben cok begenıyorum onun burnunu nazar degmesın :)

aysssssssssssopuyorumnanaktancnm yaaaaaaa seninde 6 aylık oldugunda kusursuz olcak:)Az zaman lasım o pis şişlerin gitmesi için:)

ewet burnun cok hoşş nem. benim burnum acıkcası cok kucuk zaten herkes minnacık burnum oldugunu soluyo ucu dusuk deil 4-5 doktora gittim hepsi aynısını dedii sadece kemer oldugu için begenmiyorum yoksa sorun yok fazla bu yuzdende kafamı herkes karıstırıyo ne gerek war die

cnmmm burnunun resmini koyabilirmisin sakıncası yoksa:)belki amlytada gerek yoktur sen kafanda büyütüyorsundur:)anlattıgına göre bi sorun yok burnunda:)

Resmını eklesende gorsek merak ettım walla :)
Eger gercekten kucuk bır burunsa yuzune gore ve senı cok rahatsız etmıyosa amelıyat olma derım ama ne olursa olsun ben mutlu degılım dıyorsan bıran once olmalısın

http://www.hizliresim.com/
cnm bu siteyi aç..bilgisayarında resim nerdeyse gözat tan yükle...sonra çıkan sayfada 3.sıradaki linki kopyalayıp bu sayfaya yapıştır...böylece resmi yüklemiş olursun:)

cnm şimdi gördüm..kötü bi burnun yok...kemerin alınıp az bşyde buurn ucun kaldırılsa kusursuz bi burnun olur:)

acıkcası bide korkuyorum ama ameliyattan deill ( sonucunu begenmezsem die. cnm siz nası karar verdinizzz kafayı yiycem yoksaa doktoru felan buldumm ama yok nası olur duusncesi var on profilden nası olucagını genelde pc de gostermiyo doktorlar

Sadece kemer gıtse bıle ıdare eder ama bence sen doktoruna bırak bakalım nasıl bır tasarım yapıcak bende ayy kalkık burun bana hıc gıtmez dıyodum sımdı dıdler ındıkce ınıyo burnum keske ınmese bole kalsa dıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…