burnumdaki kemer

Evet onden nasıl olacagı ıle ılgılı bı cok doktor tasarım yapmıyor bence hastalarını ıncele en az 3-4 kısı gor ole karar ver

benim gittigim doktor burunla fazla oynama yapmıyomus çizimde yapmıyo yandan nası olucagını bile bilmiyorum yanii fazla değişmesini istemedigim için bu doktoru sectim ve içime sinen tek doktor olduu

ya arkadaşlar ben petek dinçöz ruhsar öcalın rojda demirerinki gibi havalı burunları beğeniyorum ama doktor konusunda kararsızım tavsiyesi olan varmı

Whıtekumcum tasarım yapmak doktor acısından rısklı bısey ama bence hastalarından bı kac kısıyı gor ben 4 ay arastırdım Zuhtu Bey'e karar verdım sonunda oldum burda burunlarını begendıgım kısılerden 3-4'u Zuhtu Bey'ın hastasıydı ama karar vermek cok zor gercekten

şimdi cnm kalkık olması senin gözünü korkkutur ama inan amlyttan sonra sürekli burnum inmese diye dua etceksin..farklı bi pskoloji..ben doktora amlyta girerken domuz gibi kalkık olmasın egrilik gitsin yetr demiştim:)şimdiki aklım olsa kalkık kavisli bi burun derdimm..ama ozaman kalkık istemekten korkuyodum:)

Whıtekumcum tasarım yapmak doktor acısından rısklı bısey ama bence hastalarından bı kac kısıyı gor ben 4 ay arastırdım Zuhtu Bey'e karar verdım sonunda oldum burda burunlarını begendıgım kısılerden 3-4'u Zuhtu Bey'ın hastasıydı ama karar vermek cok zor gercekten

cnm bende yaklasık 4 yıldır olmaya calısıyorum ama3-4 aya kadar kafama bu kadar takmamıstım bi çok doktora gittim yaptıgı burunları gordum gittiğim doktorlarda cok ii burun yapmıslar ama ben dediğim gibi fazla değişmesini istemedigim için bu doktor olsun dedimmm olursam bu ay olmayı dusunuyorumm hatta haftaya

şimdi cnm kalkık olması senin gözünü korkkutur ama inan amlyttan sonra sürekli burnum inmese diye dua etceksin..farklı bi pskoloji..ben doktora amlyta girerken domuz gibi kalkık olmasın egrilik gitsin yetr demiştim:)şimdiki aklım olsa kalkık kavisli bi burun derdimm..ama ozaman kalkık istemekten korkuyodum:)

bende aynen domuz gibi olursa die korkuyorum

ameliyat olmadan önce benim gibi korkunuz varmıydı ya begenmezsem diee ??

tabi cnmmmmm insan herşeyden korkuyo amlyttan agrı çekmekten amlytatn uyanamamaktan kötü bi burnummu olcak demekten ve bisürü soru:)ama boşunaa böyle dert etmişim kendime bunları hiçte bşysi yokmuş:)şimdii okdr mutluyumkiiiiiiiii anlatamam:)

ne guzell insallah bende senin gibi mutlu olurumm kızlar benim şimdi cıkmam lazımm kusura bakmayınn sabah erken kalkmam lazımda ii geceler hepinizee şimdilik ozel msj hakkım yok ama sohbetleriniz guzell dewam edelim boleeee

iygeceler cnm bnmmmm içini ferah tut sonu güzel olcak:)düşünme bence amlytını ol biranönce:)

ameliyat olmadan önce benim gibi korkunuz varmıydı ya begenmezsem diee ??

olmazmı hiç canım bu korkuyu herkes yaşıyordur bence ya çünkü burun hatayı kaldırmayacak bir organ doktoruna güvenecek tabi bide güzel düşüneceksinki güzel olsun a.s.

peki doktor nededi ödemden dolayı olduğunumu söledi tamam canım resimleri bekliyoruz bende 100 msg olunca koyucam inşallah

Back
X