burnumdaki kemer

Zuhtu Bey odemden dıyor bıraz sabret gıdecek dedı masaj bıle vermedı bana gereklı olsaydı soylerdı mutlaka
Ayy banamı ole gelıyo yoksa gercektenmı ınıyo bılemıyorum onun ıcın sızlerın yorumlarına guwenıyorum :)

canım şundan dolayı soruyorum benim alçım alındığı gün orda aynı şekilde bir şişilik var dı bende doktora burda kemik kalmış dedim oda oraya bastırdı ve bak kemik yok şişliik dedi şuanda bandajlı çıkınca nasıl olacak merak ediyorum ama inecektir gerçekten bastırınca içine çööküyor demekki şişlik senink,i indimi diye merak ettim iner canım dokmtorun öle diyosa gzüel burnuşunun resimlerinin bekliyoruz:))

Iner canım ınerr guzel dusunelım guzel olsun :) herkesınkı guzel olsun 2.cı defayı dusunmek bıle cok zor gelıyo bana

Canım ben kapalı oldum kapalı teknıgın daha dogal duracagını ız kalmayacagını dusunuyorum

arkadaşlar benim sorunum burnumdaki kemer. burnumun ucu dusuk deil onden bakınca cok belli deil ama beni rahatsız ediyo benim gibi burnunda sadece kemeri olup estetik yaptıran arkadas warmııı???

benimde burnum seninkine benzio hatta bnm burun ucum kalkık bazı resmlerde estetikli gibi çıkıo ama işte kemiğimde biraz çıkıntı var dr bana burun ucun gayet gzl ona hiç dokunmam sadece kemiğini törpüleriz dedi.
burnumun ucunu brz kaldırsalar yani burun deliklerim görünür :) burnumun kalkıklığı yeterli düzeyde oldugundan dolayı kesinlikle bende burun ucumu elletmem

whitekum senin dediğin gibi ameliyat istiyorum bende burun ucuma dokunulmadan sadece kemik düzeltilsin azcık yeterli bnm için ..

whitekum senin dediğin gibi ameliyat istiyorum bende burun ucuma dokunulmadan sadece kemik düzeltilsin azcık yeterli bnm için ..

canım benim gittiğinm doktor ole yaparım dedi bakalım heyecanlıyım pazartesi için gün alıcaktım ama grip oldum gecer gecmez ameliyat gununu alıcammm inşşallah istediğimiz gibi olur senin aklında bi doktor warmı acaba?

canım benim gittiğinm doktor ole yaparım dedi bakalım heyecanlıyım pazartesi için gün alıcaktım ama grip oldum gecer gecmez ameliyat gununu alıcammm inşşallah istediğimiz gibi olur senin aklında bi doktor warmı acaba?

ben sadullah beyle görüşcem ama daha tam olarak kararımı vermedim bakalım net kararımı verince sizlerle paylaşırım ztn :) umarım cnm istedğmiz gibi olur herşey Allah herkesin gönlüne göre versin ..

ben sadullah beyle görüşcem ama daha tam olarak kararımı vermedim bakalım net kararımı verince sizlerle paylaşırım ztn :) umarım cnm istedğmiz gibi olur herşey Allah herkesin gönlüne göre versin ..

Herşey gönlünce olsun ;)

Ama karar verirken önce doktorun yaptığı burunlara bir göz at ;)

burdaki burunları inceledm hepsinide beğendim açıkçası ama görüştüğümdede bakıcam yaptığı burunlara:) herkesin herşey gönlünce olmasını dilerim iyi dileklerinden dolayı da teşekkrler arkadaşım :)..

Back
X