Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 ay olupta abartılı sivilceler çıkıyorsa normal deil cnm.. ilk 1-2 en fazla sivilce çıkar sonrada gecer.belki arada nadiren bi kaçtane ufak sivilce çıkabilir ama oda düşük ihtimal..
Dove sabun mukemmel ama ilk cikan var ya mavi, o iste, onunla bol kopurt sur burnuna hatta yuzunu yika, gecer cunku kurutuyo cildi hafiften.. burnun hassassa pudra falan da surme de gozenekleri tikamasin canim bi de havalar sicak ya
Dove sabun mukemmel ama ilk cikan var ya mavi, o iste, onunla bol kopurt sur burnuna hatta yuzunu yika, gecer cunku kurutuyo cildi hafiften.. burnun hassassa pudra falan da surme de gozenekleri tikamasin canim bi de havalar sicak ya
siyah noktalarına nasıl bir çözüm buldun bizimle paylaşır mısın :)evet cnm sana katılıyorumm dove sabun ameliyat sonrası benimde kurtarıcım oldu.normalde kuru cilt tipine sahiptim nemlendirici kullanırdım sıksık ama ameliyat sonrası yüzümde ve burnumda çok fazla sivilce oluştu.dove sabun kuruttu hepsini sagolsunsempatiksalakcinni
siyah noktalarda ayrı bir dertti benim için.burnumun şekli değiştiğinden sanıırm siyah noktaların daha dikkat çektiğini farkettim ameliyat sonrası burun derisinin gerilmesiyle alakalı sanırım ama çok şükür ona da etkili bir çözüm buldumm:lepi::lepi:
siyah noktalarına nasıl bir çözüm buldun bizimle paylaşır mısın :)
arkadaşlar ben 3 ay önce burnumdan estetik amliyat oldum.fakat burnumun üzerinde sivilceler çıkıyor.ve hala şikinlik var.ankara akay hastanesinde ameliyat oldum tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız.delikafadulden
ameliyattan sonra cildi bozulanlardan biri de benimdermatoloğa gittim iki adet sabah akşam kullanmam gereken krem verdi doktor ramazanı şerif nedeniyle şimdilik aksatıyorum.. sivilcelerin geçmesi için kullanacaklarınıza dikkat edin ve doktor tavsiyesi üzerine kullanın arkadaşlar.. birde sanıyorum burun oturana kadar bu böyle devam edicek herhalde.. çünkü geçti diyorsun bir daha çıkıyorlar.. ameliyattan sonra nedense yağlanıyor cilt ondan herhalde.. bepanteni bende tavsiye ederim
![]()