burnumdaki sivilceler için yardım

simal84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2010
81
0
36
İstanbul
arkadaşlar ben 3 ay önce burnumdan estetik amliyat oldum.fakat burnumun üzerinde sivilceler çıkıyor.ve hala şikinlik var.ankara akay hastanesinde ameliyat oldum tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız.delikafadulden

3 ay olupta abartılı sivilceler çıkıyorsa normal deil cnm.. ilk 1-2 en fazla sivilce çıkar sonrada gecer.belki arada nadiren bi kaçtane ufak sivilce çıkabilir ama oda düşük ihtimal..

3 ay olupta abartılı sivilceler çıkıyorsa normal deil cnm.. ilk 1-2 en fazla sivilce çıkar sonrada gecer.belki arada nadiren bi kaçtane ufak sivilce çıkabilir ama oda düşük ihtimal..

bendeki sivilceler isileyik tarzı sivilceler ama yüzümün başka yerinde yok sadece burnumun üzerinde var.büyük büyük diyil ama yinede rahatsız ediyo beni.

Dove sabun mukemmel ama ilk cikan var ya mavi, o iste, onunla bol kopurt sur burnuna hatta yuzunu yika, gecer cunku kurutuyo cildi hafiften.. burnun hassassa pudra falan da surme de gozenekleri tikamasin canim bi de havalar sicak ya

Dove sabun mukemmel ama ilk cikan var ya mavi, o iste, onunla bol kopurt sur burnuna hatta yuzunu yika, gecer cunku kurutuyo cildi hafiften.. burnun hassassa pudra falan da surme de gozenekleri tikamasin canim bi de havalar sicak ya

evet cnm sana katılıyorumm dove sabun ameliyat sonrası benimde kurtarıcım oldu.normalde kuru cilt tipine sahiptim nemlendirici kullanırdım sıksık ama ameliyat sonrası yüzümde ve burnumda çok fazla sivilce oluştu.dove sabun kuruttu hepsini sagolsunsempatiksalakcinni
siyah noktalarda ayrı bir dertti benim için.burnumun şekli değiştiğinden sanıırm siyah noktaların daha dikkat çektiğini farkettim ameliyat sonrası burun derisinin gerilmesiyle alakalı sanırım ama çok şükür ona da etkili bir çözüm buldumm:lepi::lepi:

çok teşekkürler nergiz hemen alıcam inş iy gelir..

evet cnm sana katılıyorumm dove sabun ameliyat sonrası benimde kurtarıcım oldu.normalde kuru cilt tipine sahiptim nemlendirici kullanırdım sıksık ama ameliyat sonrası yüzümde ve burnumda çok fazla sivilce oluştu.dove sabun kuruttu hepsini sagolsunsempatiksalakcinni
siyah noktalarda ayrı bir dertti benim için.burnumun şekli değiştiğinden sanıırm siyah noktaların daha dikkat çektiğini farkettim ameliyat sonrası burun derisinin gerilmesiyle alakalı sanırım ama çok şükür ona da etkili bir çözüm buldumm:lepi::lepi:
siyah noktalarına nasıl bir çözüm buldun bizimle paylaşır mısın :)

ben de dove sabunla yıkadım ama benim doktorum devamlı bepanten krem sürmemi istedi. o kremde çok iyi geldi bana. deriyi yeniliyor sanırım. dene derim.

Ben kendımı bıldım bılelı bı cenemde cıkan sıvılceler amelıyattan sonra burnumada sıcradı
Bole mınık mınık ınsanı sınır eder tarzda :)
Bıde cok sıyah nokta var
Sıkılmıyorda
Cok sınırımı bozuyor

benim 1 ay geçmesine rağmen ufak ufak bütün yüzümde var ne yaptıysam geçmiyo,doktor alçıya alerji yaptığını geçiceğini söyledi ama:1no2:

siyah noktalarına nasıl bir çözüm buldun bizimle paylaşır mısın :)

siyah noktalar için bant hariç birçok maske denedimm işe yaramadıı malesef.ben de teyzemin biz de kalan avon anew serisinden yenileyici yüz temizleyicisinden kullandım 2-3 kez hiçbirşey kalmadıı burnumun üzerinde.tesadüfü oldu ama süper bişiymiş yaa:sm_cool:

arkadaşlar ben 3 ay önce burnumdan estetik amliyat oldum.fakat burnumun üzerinde sivilceler çıkıyor.ve hala şikinlik var.ankara akay hastanesinde ameliyat oldum tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız.delikafadulden

benimde 36 gün oldu ameliyat olalı burnumda hafif isilik gibi pütürtüler var ama yüzümde özelikle ağız kısmına yakın çevresinde devamlı sivilce çıkıyo ve geçerken izide kalıyo ameliyattan sonra oldu ne yapmak gerekir bilmiyorum.normalde çok sağlıklı bi cildim vardı şimdi bozuldu. ameliyattan önce kullandığım yüz temizleme jeli tonik ve kremm vardı 1 ay ara vermiştim artık başladm kullanmaya ama sivilcelere etkisi olacağını zannetmiyorum. çok fazla şey kullanıp daha fena etmekte istemiyorum ama bu sivilcelerden nasıl kurtulucam bilmiyorum. Biri geçmeden diğeri çıkıyo çünkü mafoldumben mafoldumben

ameliyattan sonra cildi bozulanlardan biri de benim :( dermatoloğa gittim iki adet sabah akşam kullanmam gereken krem verdi doktor ramazanı şerif nedeniyle şimdilik aksatıyorum.. sivilcelerin geçmesi için kullanacaklarınıza dikkat edin ve doktor tavsiyesi üzerine kullanın arkadaşlar.. birde sanıyorum burun oturana kadar bu böyle devam edicek herhalde.. çünkü geçti diyorsun bir daha çıkıyorlar.. ameliyattan sonra nedense yağlanıyor cilt ondan herhalde.. bepanteni bende tavsiye ederim;)

ameliyattan sonra cildi bozulanlardan biri de benim :( dermatoloğa gittim iki adet sabah akşam kullanmam gereken krem verdi doktor ramazanı şerif nedeniyle şimdilik aksatıyorum.. sivilcelerin geçmesi için kullanacaklarınıza dikkat edin ve doktor tavsiyesi üzerine kullanın arkadaşlar.. birde sanıyorum burun oturana kadar bu böyle devam edicek herhalde.. çünkü geçti diyorsun bir daha çıkıyorlar.. ameliyattan sonra nedense yağlanıyor cilt ondan herhalde.. bepanteni bende tavsiye ederim;)

bepantenle ilgili olarak çıkan sivilcenin üstüne bepanten plus sürüp merhemi değil yalnız plus olanı gece sürüp yatıp sabah kalkınca güzelce yıkadığında sivilceleri kuruttuğu söyleniyo uygulayan var mı yada bu konuda tecrübesi olan ?

Back
X