- 10 Kasım 2017
- 172
- 69
- 13
- 25
- Konu Sahibi -stargirl-
-
Ablalarım merhaba, 17 yaşındayım. Burnum hem kemerli hem de biraz yüzüme göre büyük gibi geliyor. Özellikle yandan burnumu sevmiyorum. Sınıfımızda burnu güzel olan o kadar kişi var ki. Çok imreniyorum öyle minicik ve kalkık burunlara. Bir de ilerde çocuğum olursa onun da burnu bana benzerse uf yaO da ergenlikte aynı benim gibi üzülür sonra. Neyse genlere yapacak bir şey yok ama burnumu 18-20 yaşlarına gelince estetikle düzeltirmeli miyim sizce ( ? Tabi böyle kalmaz herhalde büyüdükçe daha da kötü olabilir ama bu hali sizce çok mu kötü ya.
canım bu yaşta insanın özgüveni düşüyor normal böyle düşünmen. bi kaç sene bekle 20 yaşta çok erken bence 23-24une kadar beklemeni öneririm..büyüdüğünde fikrin değişir diye düşünüyorum canım özgüvenin yerine gelir ha fikrin değişmezse o zaman yaptırırsın. ayrıca burnunda hiç sorun görmedim gözünde büyütüyorsun bence
Yavrum bunun nesi kötü?
Off ergenlik ya napcan işte.
Önemli olanın işlevi olduğunu yaklaşık 7-8 sene sonra fark edeceksin.
Şöyle yap istersen 20 yaşına gelene kadar bekle hala kötü hissediyorsan o zaman estetiği düşünürsün. Bunu şimdiden düşünmek sana bişey kazandırmaz.
Bu arada benim burnum seninkinden daha kemerli. Ama o benim karakteristik bi özelliğim gibi. Değiştirmeyi düşünmem.
7
Çok teşekkür ederim.. Bir de yaptırıp daha kötü olanlar var duydukça ondan da korkuyorum. Mesela kantinde falan sıradayken yan yana durmaktan çok rahatsız oluyorum yan profilimi sevemedim hiç
Kendi bedeninle ilgili kararları başkasına mı soruyorsun?
Bizce diye bir seçenek olmamalı hayatında,
Elbise değil bu burun.
O zaman cevap verelim, çok da güzel bir burnun var.Kararlarımı kendim verecek olgunlukta olduğumu düşünmüyorum şuan ve benden büyüklere soruyorum, ama gidip de benle yaşıt birine sormam mesela.
Profilden beğenmiyorum demişsin ama burnun dümdüz, kemer yok bir şey yok. Gayet güzel. Ucu kalkık olanların %90'ı estetik zaten.Çok teşekkür ederim.. Bir de yaptırıp daha kötü olanlar var duydukça ondan da korkuyorum. Mesela kantinde falan sıradayken yan yana durmaktan çok rahatsız oluyorum yan profilimi sevemedim hiç
Profilden beğenmiyorum demişsin ama burnun dümdüz, kemer yok bir şey yok. Gayet güzel. Ucu kalkık olanların %90'ı estetik zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?