Burnumu Yaptırdım ama Mutsuzum

illa çirkin kötü bed bi burun olmasına gerek yok ama il günlerdeki fikri neyse insanın devamında da aynı oluyor:) sevgili ebrucuk ve ben bunu cooook iyi biliriz, yani ilk anda begenmeyip sonrasında yarısı kadar kuculmuyor burun ben inanmıyorum, buyukse buyuk kalıyor, kavissizse kavis oluşmuyor, burun ucundaki topluk çok ender iyileşiyor filan.. en azından bende öyle oldu yani gorsen bi kusur bulamassın ama daha iyisini bekliyordum;) neyse arkadaşlar moraliniz bozulmasın ama burunlarınızı oldugu kadarıyla sevmeye başlayın derim ben, depresyonda veya cok takıntılı biri değilseniz sonraki aylarda zaten sizi tatmin edecek değişiklikler olacak.. ama kişiden kişiye değişerek baya sonra olabilmekte..:)

Selam arkadaşlar bikaç kişi Nazım Çerkeşten söz etmiş de ben de bişeyler yazayım belki size bir yardımım dokunur dedim. Ben 2 sene önce 4000liraya beşiktaştaki jinemed hastanesinde ameliyat oldum Nazım Bey tarafından. Burnumda kemik yoktu sadece nefes alma problemi vardı o da burnum çok çok hafif sola doğru yamuktu ama normal bakınca belli bile olmuyordu ve yüzüme göre biraz büyük bir burnum vardı. Ameliyatta ve sonra hiçbir problem yaşamadım fakat burnum hayalimdeki burun değildi. yine o kocaman burnum karşımdaydı doktor sadece kanatlarını küçültmüş burnumdaki eğrilik de hala ordaydı. daha sonra doktora neden küçültmediniz diye sorduğumda kıkırdağa dokunamazdım dedi. daha sonra tekrardan farklı bir doktora ameliyat olmayı düşündüm ama şimdiki halinden çok daha kötü olursa diye korkudan bişey yapmadım. Tanıdıklarıma dert yandığımda aaa ama hiç belli olmuyor daha ne istiyorsun diyorlar çok kızıyorum çünkü evet belli değil olmamasının sebebi de o kadar zahmetten sonra fazla bir değişiklik olmaması. Sorunsuz ameliyat da burnuma fazla dokunulmadığından. Ve işin garibi de burnumun ameliyat sonrası ilk zamanlardaki hali daha güzeldi. Gitgide küçülüceğine eski halini alıp büyüdü. Bir de neymiş? Doktor doğallığa çok düşkünmüş de işte abartı burun yapmazmış. Kardeşim o kadar para verdik biraz güzelleştirsen ne olurdu diyorum içimden. Şimdi aradan 2 sene geçti ve çok da mutlu değilim.

Bir de bu doktorların size bilgisayarda gösterdikleri resimlere aldanmayınız. aynısını yapabilir diye çizmiyorlar onları. sadece estetikten sonra nasıl görünür diye fikir versin diye çiziyorlar.

Selam arkadaşlar bikaç kişi Nazım Çerkeşten söz etmiş de ben de bişeyler yazayım belki size bir yardımım dokunur dedim. Ben 2 sene önce 4000liraya beşiktaştaki jinemed hastanesinde ameliyat oldum Nazım Bey tarafından. Burnumda kemik yoktu sadece nefes alma problemi vardı o da burnum çok çok hafif sola doğru yamuktu ama normal bakınca belli bile olmuyordu ve yüzüme göre biraz büyük bir burnum vardı. Ameliyatta ve sonra hiçbir problem yaşamadım fakat burnum hayalimdeki burun değildi. yine o kocaman burnum karşımdaydı doktor sadece kanatlarını küçültmüş burnumdaki eğrilik de hala ordaydı. daha sonra doktora neden küçültmediniz diye sorduğumda kıkırdağa dokunamazdım dedi. daha sonra tekrardan farklı bir doktora ameliyat olmayı düşündüm ama şimdiki halinden çok daha kötü olursa diye korkudan bişey yapmadım. Tanıdıklarıma dert yandığımda aaa ama hiç belli olmuyor daha ne istiyorsun diyorlar çok kızıyorum çünkü evet belli değil olmamasının sebebi de o kadar zahmetten sonra fazla bir değişiklik olmaması. Sorunsuz ameliyat da burnuma fazla dokunulmadığından. Ve işin garibi de burnumun ameliyat sonrası ilk zamanlardaki hali daha güzeldi. Gitgide küçülüceğine eski halini alıp büyüdü. Bir de neymiş? Doktor doğallığa çok düşkünmüş de işte abartı burun yapmazmış. Kardeşim o kadar para verdik biraz güzelleştirsen ne olurdu diyorum içimden. Şimdi aradan 2 sene geçti ve çok da mutlu değilim.

Ben nazım beyle yaklaşık 6 ay önce görüşmüştüm doktor arayışındaydım kendisi zaten 2 saat bekletti bizii uyuz olmuştum gecenin körü olmuşş biz doktor bekliyoruz neyse nazım bey gelebildi görüştük resim çekti yorumladı ben ama şöle olmazmı diycektimki fikrimi belirticektim çatttttttt noktayı koydu tasarıma karıştırtmıyorum ben fazla doğal burun yapıyorum doktor benim işte bu lafa uyuz olmuştummm hemen ayağa kalktım öylemi teşekkürler dedim ve terkettim orayı bukadarrr uyuz bi yaklaşım yok yaniiii Hee Nuri battaldı galbaa onada gitmiştim o daha fenaaaaaa ukalaaa sorun üstüne sorun çıkarıp moralinizi bozuyorki her yerinizi yaptırın diyee valla bu 2 doktoruda hiç sevmedimm benim kendi görüşüm tabikii . Semracım burnunu beğenmemene üzüldüm amaa Nazım bey gerçekten okadar az oynuokiii neden bu acıya katlanayım dedirtiyor.

Pinkcim hem o kadar aci hem o kadar para. egriye dogru tamam eskisinden daha iyi durumda burnum ama daha da iyi olabilirdi. kikirdakla oynamak istemedi cunku cok riskli sonradan yamulabiliyor ornekleri var unlulerde bile biraz dikkat etseniz belli oluo. gecen de aysun kayacinin burnu takildi gozume resimden mi gercek mi bilmiyorum yamulmus agzi burnu cok estetikten oyle de olmasin tabi. ben bu muayene ucretlerini de anlamiyorum 150 lira veriosun 2 sekil ciziyo diye getir o programi ben de cizerim hatta ben kendim daha guzelini yapmistim photoshopla:)

Pinkcim hem o kadar aci hem o kadar para. egriye dogru tamam eskisinden daha iyi durumda burnum ama daha da iyi olabilirdi. kikirdakla oynamak istemedi cunku cok riskli sonradan yamulabiliyor ornekleri var unlulerde bile biraz dikkat etseniz belli oluo. gecen de aysun kayacinin burnu takildi gozume resimden mi gercek mi bilmiyorum yamulmus agzi burnu cok estetikten oyle de olmasin tabi. ben bu muayene ucretlerini de anlamiyorum 150 lira veriosun 2 sekil ciziyo diye getir o programi ben de cizerim hatta ben kendim daha guzelini yapmistim photoshopla:)

Haklisin bende saçma buluyorum bu ücret alıp görüşmelerini bunuda yapiyolar kafama takıldı burun ucu kikirdak zaten hurdanda baya arkadasın burnunu inceledim bir cogunun burun ucu baya küçültülmüş güzelde olmuş yani ozaman ılerde onlarindami burun ucu yamulucak sanmıyorum yaa nebilim ozaman herkesin sadece kemik torpulenir oda pek biise yaramaz diye düşünüyorum haksizmiyim

Canım burnun yapısına göre değişiyor ama bazı arkadaşlarım vardı onur erola giden onların kıkırdakla oynandı ve hafiften yamuldu demiyim ama biraz sekli bozuldu 3-4 sene sonunda zaten onur erol da 5 senede bir yaptırmanız gerek tarzı bişeyler demiş onlara. kıkırdakla oynanıp çok da güzel olanlar da var tabi ama işte biraz şans biraz doktor tecrübesi biraz da burnun yapısından kaynaklanıyor. ben onur erola da gittim zamanında bana kıkırdağı eritmek için yağ eritici iğne yapılıcağını söylemişti ameliyattan önce ama o çenemi de yapmaya kalktı bi de 2 sene önce 9binlira fatura çıkarmıştı ama ameliyatlara kendi girmiyor dedikodularından sonra soğudum ona da yaptırmadım.

selam arkadaşlar.burun ameliyatı olmadan önce forumdaki yazılarınızdan çok fayda gördüm ve yönlendirici oldu.bende sizlere faydalı olabilir belki diye paylaşmak istedim.24 haziranda burun ameliyatı oldum.aynı zamanda yüze yağ enjeksiyonuda yaptırdım.şu an ne yapıldı anlamam zor çünkü çok şiş var.henüz 4 günlük.burnumuda göremedim henüz.doktorum yakup avşar dı.ameliyat rahat geçti.aynı anda hem nefes sorunu hemde kemerli ve asimetri olan şekli düzeltildi.birde dolgu yapıldı.4 saat sürdü ameliyat.itiraf etmeliyimki burun ameliyatından hiç sorun yaşamadım ama dolgu çok zahmetli oldu benim için.bir daha düşünürmüyüm bilmem.resim henüz veremem hiç bir şey belli değil çünkü.ama eğer ameliyat öncesi ve sonrası için merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz yardımcı olurum.burun açılınca resimde eklerim.herşey gönlünüzce olsun.

selam arkadaşlar.burun ameliyatı olmadan önce forumdaki yazılarınızdan çok fayda gördüm ve yönlendirici oldu.bende sizlere faydalı olabilir belki diye paylaşmak istedim.24 haziranda burun ameliyatı oldum.aynı zamanda yüze yağ enjeksiyonuda yaptırdım.şu an ne yapıldı anlamam zor çünkü çok şiş var.henüz 4 günlük.burnumuda göremedim henüz.doktorum yakup avşar dı.ameliyat rahat geçti.aynı anda hem nefes sorunu hemde kemerli ve asimetri olan şekli düzeltildi.birde dolgu yapıldı.4 saat sürdü ameliyat.itiraf etmeliyimki burun ameliyatından hiç sorun yaşamadım ama dolgu çok zahmetli oldu benim için.bir daha düşünürmüyüm bilmem.resim henüz veremem hiç bir şey belli değil çünkü.ama eğer ameliyat öncesi ve sonrası için merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz yardımcı olurum.burun açılınca resimde eklerim.herşey gönlünüzce olsun.

Cok gecmis olsun cnm, sana ozelden mesaj attim:) Bende senin gibi burun ameliyatindan sorun yasamadim ama su goz alti dolgusu beni mahvetti bir turlu inmiyor sisligi sanki:(( Sabir gerektiren birsey olduguna karar verdim artik:)

burnunun güzel olmasına sevindim canım.çünkü ameliyattan sonra en büyük endişemiz burun şekli.çok eziyet çekip çok para döküyoruz tabiki merak ediyoruz yeni burnu.umarım bende senin gibi memnun kalırım.2 gün daha sabredeceğim.bende yağ enjeksiyonu yapıldı.yüzde çöken ve çizgiler olan bölgeler hafif dolduruldu.şu an aynaya bakmaktan nefret ediyorum.suratım çok şekilsiz ve ifadesiz.ama biraz sabır gerekiyor anlaşılan.yağ enjeksiyonundan pek memnun kalan yok.buna rağmen yaptırdım.yakup beye fazla güvendim galiba.çenenin her iki yanı sert ve bayaaa şiş.burun açılsın biraz zaman geçsin son duruma göre buradaki arkadaşlara bilgi vericem.
dua edin 2 gün sonra yeni burnumu göreceğim.hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.

Cok gecmis olsun cnm, sana ozelden mesaj attim:) Bende senin gibi burun ameliyatindan sorun yasamadim ama su goz alti dolgusu beni mahvetti bir turlu inmiyor sisligi sanki:(( Sabir gerektiren birsey olduguna karar verdim artik:)

baktım burnuna canım.süper olmuş çokta yakışmış.henüz 20 günlük.şişler indiğinde çok daha güzel olacaktır.yüzünede çok güzel gitmiş.umarım benimkide böyle olur.

merhaba kızlar moralim çok bozuk ameliyatımın kötü geçtiğini düşünüyorum.ben 6 hafta önce ameliyat oldum görünüşüyle ilgili bir şikayetim yok ama gözlerimin altı hala belirgin bişekilde mor ayrıca nefes almada problem yaşıyorum ve nefes alırkende iğrenç bi şekilde sümük kokusu alıyorum.ne olur başından geçmiş olan varsa bana yardımcı olsun.

Mrh..morluklar en nihayetinde geçecek bir şey ama kokuyla ilgili şunu biliyorum.. burun etleri yakıldığı için burun içinde yanık küf kokusu gibi kötü bir koku oluyormuş ilk bir kaç ay.. hatta 6 ay sürdüğünü söyleyen arkadaşlar bile var..geçici bir şeymiş. Bir de ilk 2-3 ay nefes problemi yaşamak çok normal. benim daha çok yeni, burnumdan az da olsa alabiliyorum şuan ama ağzımdan almak alışkanlık oldu şimdiden.. burnumdan nefes almayı unuttum, hala ağzımdan nefes alıyorum, bi kaç ay böyle;)

merhaba kızlar moralim çok bozuk ameliyatımın kötü geçtiğini düşünüyorum.ben 6 hafta önce ameliyat oldum görünüşüyle ilgili bir şikayetim yok ama gözlerimin altı hala belirgin bişekilde mor ayrıca nefes almada problem yaşıyorum ve nefes alırkende iğrenç bi şekilde sümük kokusu alıyorum.ne olur başından geçmiş olan varsa bana yardımcı olsun.

canım morluklar 4-5 günde geçiyo.doktorum yüzün morken dışarı çıkma dedi.güneş alırsa kalırmış. sen dışarı çıkmışmıydın?nefes sorunnunda içinde oluşan yaralardan kaynaklanıyordur.deniz suyu kullan yaraları yumuşatıp rahat temizliyor.koku sorunu bende 6 ay oldu.iğrenç bi koku.

Benim de en çok korktuğum şey dimyata pirince giderken eldeki pirinçten olmak, bu günlerimi aramak :(

Back
X