Burnumu yaptırmak istiyorum hala karar veremedim

Gönül rahatlığıyla Dr. Ahmet İslam hocayı bende tavsiye ederim. Kalın derili olduğum için iyileşme oturma aşamaları bitmeden erken bir tavsiye yazmak istemedim 6 ay kontrolüde bittikten sonra kesinlikle tavsiye ederim Ahmet Hocaya çok teşekkürlerimi gönderiyorum buradan.
meraba;
nasıl oldu burnunuz acaba çok bilgi vern yok Ahmet beyle ilgili yardımcı olurmusunuz

meraba;
nasıl oldu burnunuz acaba çok bilgi vern yok Ahmet beyle ilgili yardımcı olurmusunuz

Güzel oldu burnum çevremden herkesten çok beğeni alıyorum. 1 yıl doktor aradım. Hasta seçerek ameliyat yapan doktorlarla karşılaştım. Cildim kalın olduğundan kıvıran, astronomik fiyatlardan bahsedip vazgeçirmeye çalışan oldu.
Ahmet bey ilk randevudan fotoğraf çalışması yaptı 2. randevuda ameliyatı planladı. Ameliyatımda sonrası da çok iyi geçti. Kariyerine güvenen çok rahat bir doktor ben tavsiye ederim.

Burdan okuduğum tavsiyelerle görüşmeye gittiğim ve ameliyat olmaya karar vediğim Dr Ahmet İslam gerçekten işinde çok başarılı.Henüz 21. günüm,kalın derili iyileşme süreci uzun süren bi cilt yapım olmasına rağmen tam istediğim gibi bir burnum oldu,üstelik ağrısız sızısız herşey yolunda gitti.Ahmet İslam'ı tavsiye edenlere çokk teşekkür ederim :))

Burdan okuduğum tavsiyelerle görüşmeye gittiğim ve ameliyat olmaya karar vediğim Dr Ahmet İslam gerçekten işinde çok başarılı.Henüz 21. günüm,kalın derili iyileşme süreci uzun süren bi cilt yapım olmasına rağmen tam istediğim gibi bir burnum oldu,üstelik ağrısız sızısız herşey yolunda gitti.Ahmet İslam'ı tavsiye edenlere çokk teşekkür ederim :))

Harika, cidden mutlu oldum. Çok inanarak tavsiye ediyorum Ahmet beyi gerçekten mükemmel bir doktor.

Merhabalar, fotograf paylasabilir misiniz, bir de fiyat bilgisi alabilir miyim? tesekkurler.

Merhabalar, fotograf paylasabilir misiniz, bir de fiyat bilgisi alabilir miyim? tesekkurler.
merabalar..fotoğraflar ekte fiyat olarak hersey dahil 3800 tl maloldu.Sormak istediğiniz bişey olursa yardımcı olurum yine

Eklentiler

• 11.gün.webp
    11.gün.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 606
  • 20.gün.webp
    20.gün.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 613
  • 2..ay.webp
    2..ay.webp
    10 KB · Görüntüleme: 606
  • 2.ay.webp
    2.ay.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 579
  • 2.ayy.webp
    2.ayy.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 614
Ya arkadaslar! hic boyle bir üslupta yazmamistim burada fakat üzülüyorum. Önünüze gelene ameliyat olmayın! Bi bakin arastirin. Kimdir nedir? Ne calismis ne yapmis? Yetenekleri nedir? Ne kadar tecrubeli?
2 yildir burada uyeyim onlarca kisinin onlarca sorusunu cevapladim. Doc.Dr. Ahmet Islam yapti ameliyatimi. Bu adamin burun teknikleri Amerikan dergilerine kapak yapilmis! Ameliyattan önce okumadigim yazisi cv si calismasi kalmadi. Bu kadar yetkin bir doktoru onerirken bile ARASTIRIN siz karar verin diyorum ben. Ameliyat olunabilecek yetkinlikte olan doktor sayisi bir elin parmaklarini gecmezken burada yüzlerce isim var! Lütfen önünüze gelene ameliyat olmayin

İmkanın varsa Opr. Dr. Yusuf CAN a git

Back
X