Burnumu yaptırmak istiyorum hala karar veremedim

Evet oldum cok sukur ama alcilarim acilmadi henuz sekliyle ilgili hic bir fikrim yok suan iyi gectigini soyledi morlugum hic olmadi nerdeyse biraz sisiyosun 2 gunden sonra ilk gunde mide bulantisi yoruyo insani ama dayanilmiycak gibi bisey degil sonucuda alcilar acilsin soyluycem pazartesi acilcak siz nezaman olacaksiniz

Evet oldum cok sukur ama alcilarim acilmadi henuz sekliyle ilgili hic bir fikrim yok suan iyi gectigini soyledi morlugum hic olmadi nerdeyse biraz sisiyosun 2 gunden sonra ilk gunde mide bulantisi yoruyo insani ama dayanilmiycak gibi bisey degil sonucuda alcilar acilsin soyluycem pazartesi acilcak siz nezaman olacaksiniz

Ameliyatınızın iyi geçtiğini duyduğuma çok sevindim,cevabım gecikti özürdilerim. Morluğunuzun olmaması çok iyi inşallah benimde olmaz,çok uzun izin alamayacağım çünkü. Ameliyatım yılbaşından hemen sonra inşallah.Pazartesi alçılar çıkacak yazmışsınız şimdi nasılsınız?Ahme bey altı aya kadar şişlikler olabilir dedi ama ilk şeklide önemli. Nasıl şimdi burnunuz?

Ameliyatıma günler kaldı son durumunuzu merak ediyorum.Lütfen paylaşırmısınız?

Alçım alındı burnumu gördüm kızlar şükürler olsun beklediğim gibi olmuş ameliyattan önce beni desteklediğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.Ahmet bey kesinlikle doğru tercihmiş çok teşekkürlerimi gönderiyorum:KK5:

Alçım alındı burnumu gördüm kızlar şükürler olsun beklediğim gibi olmuş ameliyattan önce beni desteklediğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.Ahmet bey kesinlikle doğru tercihmiş çok teşekkürlerimi gönderiyorum:KK5:

Cok sevindim gecmis olsun:KK25:

Çok geçmiş olsun, sonucun istediğin gibi olmasıda çok sevindirici.

Bende 3. Şubatta Ahmet İslam a ameliyat olacağım, asıl şikayetim burun etlerinin şişliği ve burun kemiğindeki eğrilik den dolayı nefes alamam aslında ama bu ameliyatla beraber burnumdaki kemerden de kurtulayım dedim. Fakat öyle aysun kayacının ki gibi hokka gibi minicik bir burun istemiyorum, bence çok yapay. Tam istediğim burun tipine ait gerçek bir örnek resimde buldum, fakat hala tedirginim acaba doktor yinede kafasındaki gibi bir şekil mi yapar yoksa istediğim şekli yapabilir mi diye. Birde tamponlar çıkana kadar hiç mi burundan nefes alamayacağım, tamponlar nekadar zaman sonra çıkıyor ve morluklar ve şişlikler nekadar süre sonra geçiyor? Dr. Ahmet beye ameliyat olan birinizden cevap alabilirsem çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaslar simdiye kadar 2 doktorla gorustum. Burnunu yaptıran birçok arkadaşımla konuştum fakat çok önemli bir karar. Acaba Ahmet Bey'e ameliyat olanlar fotoğraf paylaşabilir mi? Şuana kadar Muhammet Dilber çok içime sindi. İki tanıdığım Hasan Poyraza yaptırdı. Kafam çok karışık yardımcı olun lütfen:(

Çok geçmiş olsun, sonucun istediğin gibi olmasıda çok sevindirici.

Bende 3. Şubatta Ahmet İslam a ameliyat olacağım, asıl şikayetim burun etlerinin şişliği ve burun kemiğindeki eğrilik den dolayı nefes alamam aslında ama bu ameliyatla beraber burnumdaki kemerden de kurtulayım dedim. Fakat öyle aysun kayacının ki gibi hokka gibi minicik bir burun istemiyorum, bence çok yapay. Tam istediğim burun tipine ait gerçek bir örnek resimde buldum, fakat hala tedirginim acaba doktor yinede kafasındaki gibi bir şekil mi yapar yoksa istediğim şekli yapabilir mi diye. Birde tamponlar çıkana kadar hiç mi burundan nefes alamayacağım, tamponlar nekadar zaman sonra çıkıyor ve morluklar ve şişlikler nekadar süre sonra geçiyor? Dr. Ahmet beye ameliyat olan birinizden cevap alabilirsem çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim:KK28:

Aynen katılıyorum bende yapaylıktan hiç hoşlanmam:KK5:
Benim ameliyat günlüğümse şöyle:) Birinci gün tamponla nefes alabildim ertesi gün sanki tıkandı tamponlar çıkana kadar iki gün burnumdan nefes alamadım biraz ağzım kurudu oda sorun değil.Tamponu 3 gün sonra çıkardı.Hemen hiç morluğum olmadı ikinci gün hafif bir şişlik başladı beş altı gün sonra geçti.Alçım çıktı ama burnumda hala bantlar var tabiki burnumdada hala şişlik var. Burnumdaki şişliğin daha uzun sürede geçeceğini zaten başından biliyorum. Şişiliği saymazsak burnum ameliyattan önce yaptırdığım çizimin aynısı gibi görünüyor.Burnumun ucu biraz kalkık gibi...bantlar alındıktan sonra şişlikle beraber ineceğini endişe etmememi söyledi. Başka hastalarında nasıl bilmiyorum ama ben istediğim burnu tarif ettim Ahmet bey çizimi yaptı yüzüme uygun olduğunu söyledi.Ameliyattan önce sorduğum kızlardan 2 3 çizim yapıldı diyende vardı. Bende tek çizim yaptı.O olmaz bu olmaz demedi sadece eğer ameliyatın son aşamasında burun deliklerin büyük gözükürse daraltabilirim dedi.Ameliyattan sonrada gerekmedi daraltmadım dedi.Ben daha yeni ameliyat oldum daha uzun zamanda neler oluyor bilmiyorum daha tecrübeli kızlar var onlarada sorabilirsin.

Arkadaslar simdiye kadar 2 doktorla gorustum. Burnunu yaptıran birçok arkadaşımla konuştum fakat çok önemli bir karar. Acaba Ahmet Bey'e ameliyat olanlar fotoğraf paylaşabilir mi? Şuana kadar Muhammet Dilber çok içime sindi. İki tanıdığım Hasan Poyraza yaptırdı. Kafam çok karışık yardımcı olun lütfen:KK43:

Anlıyorum sizi karar verene kadar bende cok zorlanmistim. Ancak kendi tecrubemi paylaşarak yardimci olmaya calisabilirim. Ameliyat olmadigim doktorlarla ilgili yorum yapmayi doğru bulmuyorum, hem saygisizlik hemde haksizlik olur. Neden ben ameliyatım icin Ahmet beyi sectim onu söyleyebilirim. Ahmet beyin çok net ve sade bir yaklasimi var. Tarz olarak uçarız zıplarız hatta parentede atarız gibi seylerden cekinirim buyuk cumlelere mesafeli bakiyorum. Isindeki tecrubesi, hasta katologu daha once yaptigi ameliyatlarin sonuclari ve net olmasi onemliydi benim icin. Kadinlar kulubunde ismi gecen diger bazi doktorlarinda basarili ameliyatlarini goruyorum. Ahmet beyden once 4 farklı doktorla gorustum ben, mesleki tarzı ve yaklasimi diger gorustugum doktorlardan farklı geldi. Özelden de yazmissiniz, fotograf icin cok ozur dilerim, kisisel tercih olarak fotograf paylasmiyorum ama Ahmet beyin hasta katolugunda fotolarim var gorusme sansiniz olursa ordan gorebilirsiniz. Daha evvelki sorularda da dedigim gibi ben sadece tecrubemi paylasabilirim burun onemli bir konu iyi dusunup kararlarinizi kendiniz verin. Iyi şanslar dilerim.

Objektif yaklaşımınız ve detaylı yardımınız için çok teşekkür ederim. Avrupa Yakasında oturuyorum fakat fırsat bulup Ahmet Beyle görüşeceğim.

Benim ameliyat günlüğümse şöyle:) Birinci gün tamponla nefes alabildim ertesi gün sanki tıkandı tamponlar çıkana kadar iki gün burnumdan nefes alamadım biraz ağzım kurudu oda sorun değil.Tamponu 3 gün sonra çıkardı.Hemen hiç morluğum olmadı ikinci gün hafif bir şişlik başladı beş altı gün sonra geçti.Alçım çıktı ama burnumda hala bantlar var tabiki burnumdada hala şişlik var. Burnumdaki şişliğin daha uzun sürede geçeceğini zaten başından biliyorum. Şişiliği saymazsak burnum ameliyattan önce yaptırdığım çizimin aynısı gibi görünüyor.Burnumun ucu biraz kalkık gibi...bantlar alındıktan sonra şişlikle beraber ineceğini endişe etmememi söyledi. Başka hastalarında nasıl bilmiyorum ama ben istediğim burnu tarif ettim Ahmet bey çizimi yaptı yüzüme uygun olduğunu söyledi.Ameliyattan önce sorduğum kızlardan 2 3 çizim yapıldı diyende vardı. Bende tek çizim yaptı.O olmaz bu olmaz demedi sadece eğer ameliyatın son aşamasında burun deliklerin büyük gözükürse daraltabilirim dedi.Ameliyattan sonrada gerekmedi daraltmadım dedi.Ben daha yeni ameliyat oldum daha uzun zamanda neler oluyor bilmiyorum daha tecrübeli kızlar var onlarada sorabilirsin.
Uzun sure giremedim nete ameliyat olmussun cok gecmis olsun benimde burnum dogal ve guzel bir burun oldu Ahmet Islam cok dogru bir tercih benim icin arastiran arkadaslarada siddetle tavsiye ederim hem cok ilgili hem cok kibar hemde isinde cok basarili bir doktor

Bende uzun sure doktor arastirdim 3 doktorla gorustum icime sinmedi hic biri,ahmet islam hocayla gorustukten sonra ayni gun karar verdim 15 gun sonra ameliyat tarihini aldim, cok guvenerek ameliyat oldum sonucta basarili cokkkk tskkkk ederim bana verdigi guven ve basarili gecen ameliyatim icin :) :)

Bilgi verdiğin çok teşekkür ederim, içim daha rahat şimdi. Peki ameliyatı ayık kaçında olmuştun, bantlarını ne zaman çıkaracaklar?

Burnumun doğal olmayacağını düşünüp hep erteledim burnumu yaptırmayı. ancak 2 arkadaşımın burnunu yapan Barış Çakır'ın yaptığı burunları inceledim ve gerçekten inanamadım. Resmen sanat işi hepsi. Zaten heykelleri güzel yapan bir doktordan kötü bir burun beklenmez. Cidden incelemenizi öneririm. Ben çok memnunum. 10. haftam. Ve burnum yüzüme göre ve çok doğal duruyor.

Uzun sure giremedim nete ameliyat olmussun cok gecmis olsun benimde burnum dogal ve guzel bir burun oldu Ahmet Islam cok dogru bir tercih benim icin arastiran arkadaslarada siddetle tavsiye ederim hem cok ilgili hem cok kibar hemde isinde cok basarili bir doktor

Çok teşekkür ederim:KK68:şükürler olsun çok iyi herşey :nazar:yazdığına çok memnun oldum... ameliyatından sonra birden görünmez oldun sonucunu meraketmiştim senin için sevindim :)

Ne kadar bi ücret ödedin? Fotoğraf atabilir misin?

Back
X